题目列表(包括答案和解析)
亮相春晚舞台后,刘谦和他的魔术成为青少年津津乐道的话题。下面是一段记者对他的采访,请根据他们的对话内容写一篇介绍刘谦的短文并简要谈谈刘谦成功对你的启发。
注意:1.词数:80词左右,开头已为你写好,不计入总词数;
2.覆盖所有要点(出生时间、地点、学习魔术经历、爱好、启发);可适当增加细节,使行文连贯。
3.参考词汇:magician 魔术师 successful 成功的
| |||||
下面是一篇关于名人介绍的文章。请仔细阅读,然后根据信息卡内容的要求填入相关信息。
Anna Pavlova was born in Russia in 1881.She was the only child of a poor family.She was not a very healthy child, but she had a special talent for dancing.At the age of ten she went to the St.Peterburg Imperial Ballet School.She was very good at dancing and at the age of twenty-five she was already a leading ballet dancer.Pavlova left Russia and traveled all over the world to introduce ballet dancing.Her skills and talent impressed all audiences.She made ballet dancing very popular and became famous everywhere.Later, she opened her own dance company.She married her manager but they did not have any children.She died in 1931.
Information Card
| Name | Anna Pavlova |
| Birthplace | (81)_______________. |
| Career | A(82)______________ ballet dancer. She traveled all over the world to introduce ballet dancing.Her skills and talent made a strong(83)_______________ on all audiences.She made ballet dancing very(84)______________. |
| The age when she died | She was only(85)_____________ years old. |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com