题目列表(包括答案和解析)
请先阅读下面短文,掌握其大意,然后根据短文内容从下面方框内的七个选项中,选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整,并将答案写在答题卷相应位置上。(每小题2分)
Dear Lucy,
Why are you always very angry with Ann? I think you should stop it now.
You think she really wanted the P.E. teacher to know that you weren’t really sick yesterday, and that you went home just to study for your math test the next week. But let me tell you:1. . Ann is an honest(诚实的) girl. If you don’t want Ann to tell anyone your secret, you shouldn’t tell her the secret at all.
2. when the teacher asked her where you were. When she finally told the teacher“I think she felt sick and went home”, her face was all red. The teacher, of course, knew Ann wasn’t telling the truth (事实). So he asked Ann, “Is that really true?” Then Ann just looked down and said nothing. That’s how the teacher knew you weren’t sick yesterday. So the truth is: 3. .
I think you should forgive(原谅) Ann and stop acting like a baby. Before you went home, you should have let the teacher know first. 4. I think you should tell Ann you are sorry for asking her to do something wrong.
5. : do you really want to lose a friend because of something silly?
Love,
Linda
![]()
Kindergartens( 幼儿园 ) may teach you very important things you need to know. Dancy, a 5-year-old boy, saved his father’s life with the skills he learned.
The boy’s father became seriously ill on the way home from a father-son shopping. He couldn’t speak and could hardly move, but he tried hard to stop the car safely. At that point, Dancy used his father’s phone to call his mother for help. The 5-year-old boy tried his best to give her useful information and he was able to tell where they were. Just as he had learned in the kindergarten, Dancy read the letters he saw on a nearby store sign: “F,U,R,N,I,T,U,R,E.” But that wasn’t enough for his mother to find them. Then he added that they were near a bridge. Finally, his mother understood he was talking about a store called Furniture 22 on New Jersey’s Route22.The mother called 911 and the father was saved in time.
“He just thought his dad needed help,” Dancy’s mother told the reporter. She also pointed out that her husband was a hero, too. “ It is surprising for him to get off the highway ( 高速路 ) and get himself and his child to safety even when he was so sick,” she said.
Shine, head of the kindergarten, felt proud of his pupil. “ Dancy’s spelling skills helped him seize the moment,” he said. “And that’s the real value (价值 ) of education.”
1.When the father became seriously ill, he and his son were ________.
A.on the highway B.at home
C.in a shopping center D.in a hospital
2.Dancy called ________for help when his father couldn’t speak.
A.his mother B.911 C.Shine D.the reporter
3.The Chinese meaning of the word “seize” in this passage is probably“________”.
A.成功 B.抓住 C.救援 D.失去
4.Which of the following is TRUE according to the passage?
A.Dancy drove his father home.
B.The reporter was really a hero.
C.Shine sent Dancy’s father to hospital
D.Dancy saved his father with his spelling skills.
根据文章大意和首字母提示,填写单词,使短文通顺、完整。每空限填一词,并将完整的单词写在文章后的答题线上。
At 8:30 in the morning, the body of a man was found. Someone murdered(谋杀)him. A small (1) k____________ was found near the body. Maybe the murder used that knife. The police doctor said, “The man (2) d____________ about eight hours ago.” So the murder had possibly happened between midnight (3)a____________ one o’clock.
The police questioned three men. They didn’t tell the three men about the murder. The first man said he had been at home the whole evening and was (4) r____________ magazines, (5) t____________ he went to bed early.
The (6) s____________ man told the police that he had spent the evening with some of his friends. They had been to cinema together. He got home at about 11 o’clock.
The third man said he didn’t know (7) a____________ about the murder. He also said he didn’t have a knife. Of course the police (8) e____________ found out who the murder was.
Millie is sending Daniel an e-card to cheer him up.Help Millie complete the e-card.
米莉正在发送一张电子卡片给丹尼尔,想要是他振作起来。帮米莉完成电子卡片。
Dear Daniel
I thought(1)something wasn't right today.You looked so sad.I think you need(2)________ like me to cheer you up!
I wanted to buy you your favourite comic but there was(3)________ left in the shop.I had(4)________ else to give you so I thought I'd send you e-card.I couldn't think of(5)________ else to give you.I coloured the card orange to cheer you up! Has(6)________ told you that the colour orange represents joy?
I hope you feel better now and that(7)________ will ever feel sad.
Your friend
Millie
PS Do you like the blue birds? I coloured them blue to bring you peace.
亲爱的丹尼尔
我想今天有些事不对劲。你看上去很不开心。我想你需要像我这样的某个人使你高兴起来。
我想给你买你最喜欢的连环画,但商店里面什么也没有。我没有买别的东西给你,所以我想送这张电子卡片给你。我不能想起别的什么东西给你。我把着张卡片涂上了橙色想让你高兴起来。有人告诉过你橙色代表快乐吗?
我希望你现在感到好些了,我希望没有人感到不快乐。
你的朋友
米莉
附言 你喜欢蓝色的鸟吗?我把他们着上了蓝色,希望能给你带来。
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com