题目列表(包括答案和解析)
Martin is an American boy. He is eight years old. His parents 41 _ five years ago and he is now living with his grandmother in New York.
One morning, Jimmy , one of his classmates, came to his home with an exercises book in his hand. Jimmy lives in a house not far from Martin's. They often go to school together.
"Would you help me with this maths problem?" Jimmy said as soon as he came into the room. "It's too hard for me and I can't work it out."
"Let me try, " Martin said. "I 42 it isn't too hard for me. "
Martin tried his best but he couldn't work it out, 43 .
"If we had a small computer, all the problems would be 44 for us to do. " Jimmy said.
"A small computer . . . , " Martin thought for a minute, then he said, "I've got an idea. We can 45 one in a shop. "
"A computer is very 46 , and we don’t have enough money. "
"That's OK, " said Martin. "We can ask the new president (总统) 47 some money. He said he would help anyone in trouble. I' m sure he will help us. He is very rich, you know."
So they decided to write a letter to the new president. Soon the letter was finished and they hurried to the post office.
In front of the post office stood a small box. They 48 the letter into the box carefully and went home happily.
The next morning, they 49 the post office on their way to school. They found 50 , the box was not a post box but trash-box (果皮箱).
| 【小题1】 |
|
| 【小题2】 |
|
| 【小题3】 |
|
| 【小题4】 |
|
| 【小题5】 |
|
| 【小题6】 |
|
| 【小题7】 |
|
| 【小题8】 |
|
| 【小题9】 |
|
| 【小题10】 |
|
Long long ago, there lived two girls named Emily and Tina. Both of them had long black hair and blue eyes. One day while they were playing in the back yard (庭院), Emily heard a tinkling (叮当) sound. She jumped up. “Listen,” she told her twin. They listened. The noise came again.
This time Tina heard it. She sat up. “It came from over there,” She whispered, looking at the zinnias (鱼尾菊) far away. They came near to find it out. Then something flew out, making the same tinkling sound they had heard before. The children looked at one another. “Was it a bee?” asked Tina. “I don’t think so,” replied Emily. “Do bees make a sound like bells?” “Let’s call it the Tinkle Bee anyway,” said Tina. Emily nodded, listening with a little difficulty. What had made that noise?
??? The next day, Emily and Tina brought their cookies outside. Tina took her plate by the zinnias. Suddenly she caught something. “Emily!” she called. “I’ve got the Tinkle Bee!” Emily rushed over. They sat down on the grass. Tina opened her hand very carefully. There was that sound! Something was shining in Tina’s hand. They smiled. Then Emily cried, “It’s a fairy (仙女)!” Tina looked down at it in her hand. It looked like a girl. A tiny girl with wings! Tina dropped it before she noticed that a wing was torn (撕裂). The little fairy could not fly away so she took a piece of grass out of the ground and sat on it.
Emily and Tina were surprised at what they saw. The fairy turned to Emily and said, “Hello, I am Marabella.” Then she said again, “Marabella the Fairy.” Emily smiled. “I’m Emily,” she said. Tina said, “I’m Tina. Are you really a fairy?” “Oh, yes!” replied Marabella. “I’ve always been a fairy.”
1.Which of the following has the closest meaning to the underlined word “tiny” in this passage?
A. Weak.??????????? ????????????? B. Nice.??????????? ????????????? C. Little.??????????? D. Sick.
2.How did the sound come out?
A. A bee behind the zinnias made the sound.
B. It came out from the fairy’s flying.
C. It came out when the fairy shouted for help.
D. The bell by the zinnias rang.
3.What does the passage mainly tell us?
A. Emily and Tina found a tinkling sound when they were playing in the yard.
B. Emily and Tina were very interested in the tinkling sound.
C. How a fairy by the zinnias was saved by the twins.
D. The process of Emily and Tina’s finding a fairy.
| 【小题1】 |
|
| 【小题2】 |
|
| 【小题3】 |
|
| 【小题4】 |
|
| 【小题5】 |
|
| 【小题6】 |
|
| 【小题7】 |
|
| 【小题8】 |
|
| 【小题9】 |
|
| 【小题10】 |
|
| 【小题11】 |
|
| 【小题12】 |
|
| 【小题13】 |
|
| 【小题14】 |
|
| 【小题15】 |
|
Foolish(silly) Freddie lived in a small village. The people of the village laughed at him. They liked to show visitors how silly Freddie was. They thought this was a funny thing to do.
One day, a visitor came to the village.
"Watch this", a villager said, and called to Freddie. "Come and play a game, Freddie, " he shouted. Freddie walked slowly towards him, a silly smile on his face.
"Look! Freddie, "the villager said, "I’ve got something for you." He showed Freddie a dollar coin and a much larger 50-cent coin."Which would you like?" he asked Freddie.
Freddie took the 50-cent coin at once.
The villager laughed."See how foolish he is," he said."He always does that. He’s too silly to learn anything." He walked away, leaving Freddie with the visitor.
The visitor felt sorry for Freddie and said to him, "Although the 50-cent coin is bigger than the$1 coin, the$1 coin is worth(值) much more.Two times as much."
"I know that," Freddie said."But once I take the$1coin, they’ll stop playing the game."
【小题1】根据第一段The people of the village laughed at him. They liked to show visitors how silly Freddie was.描述,可知选D
【小题2】根据第一段They liked to show visitors how silly Freddie was. 描述,可知选A
【小题3】根据最后一段The visitor felt sorry for Freddie and said to him, "Although the 50-cent coin is bigger than the$1 coin, the$1 coin is worth(值) much more.描述,可知他认为弗雷迪不知道这些硬币的价值.故选D
【小题4】根据短文最后一句话"I know that," Freddie said."But once I take the$1coin, they’ll stop playing the game."可知弗雷迪这样做只是为了让人们不断地给他钱,故选C,他其实很聪明.
【小题5】这篇短文主要描述了一个被村民们认为很傻的人,但是实际上这个人很聪明.故选B,foolish用引号括起来,表示相反的含义.
【小题6】People laughed at Freddie because__________.
| A.he often made up jokes | B.he didn’t like money |
| C.he looked very funny | D.they thought he was a fool |
| A.how silly Freddie was | B.how clever Freddie was |
| C.How kind people were to Freddie | D.that Freddie had much money |
| A.Freddie did not know money was useful |
| B.the villager was not kind enough to the boy |
| C.Freddie did not get along well with the villagers |
| D.Freddie did not know the dollar coin was worth more |
| A.poor | B.kind | C.clever | D.silly |
| A.Clever Villagers | B."Foolish" Freddie |
| C.Freddie and a Visitor | D.A Visitor and the Villagers |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com