题目列表(包括答案和解析)
阅读短文,根据短文内容及首字母提示,在空白处填入一个适当的单词。
Steven Paul Jobs (乔布斯) (February 24, 1955 – October 5, 2011) was an A 71______ businessman and inventor. He was co-founder, chairman, and chief executive officer of Apple Inc. He b 72 a member of the board of directors of The Walt Disney Company in 2006.
In the e 73 1980s, Jobs was among the first to see the commercial potential of Xerox PARC’s mouse. Jobs was c 74 as Apple advisor (顾问) in 1996, interim CEO in 1997, and CEO from 2000 u 75 his resignation.
In 2003, Jobs was diagnosed with a rare form of pancreatic c 76 . In August 2011, during his third medical leave, Jobs resigned a 77 CEO, but continued to w 78 for Apple as Chairman of the Board until his d 79 .
On October 5, 2011, he d 80 in his Palo Alto home, aged 56.
| |||||||
完形填空(共10分)
根据短文内容,从A、B、C、D 四个选项中选出一个最佳答案。(共10分,每小题1分)
Mr. Green works in an office in Chicago 21 Saturday, he went to the office to some work. When he got on the elevator, it stopped between the 22 .Mr. Green could not get out of the elevator. He started to 23 , but no one 24 him. Then Mr. Green remembered that it was a holiday in America. No one was going to come to work 25 Tuesday.
There was 26 for him to do. He had to wait. With nothing to eat 27 drink, Mr. Green slept for most of the time. Early Tuesday morning, his 28 came to work and found the elevator was not working. When the elevator was 29 , Mr. Green came out. He was cold, weak cold, weak, and tired. He had been in the elevator for about sixty-four 30 ! Now Mr. Green says, “I will only use elevators if they have a telephone in them.”
| ||||||
| ||||||
| ||||||
| ||||||
| ||||||
| ||||||
| ||||||
| ||||||
| ||||||
|
缺词填空,根据上下文所给的首字母,补全空格内的词,使短文通顺。答案写在横线对应的位置上。
A new world champion
(冠军)has been born. After his 18th birthday, Ding Junhui b 1 Stephen Hendry, a seven-time world champion, and won first prize at last. This was the first time a C 2 has won a major snooker(斯诺克)champion.Ding was born in an o 3 family in the city of Yixing, Jiangsu. He
s 4 to play snooker at the age of eight. By the time he was 10, n 5 in the city could play better than him. Then his father wanted to let Ding make snooker his career
(职业). Two years l 6 , his family moved to Dongguan of Guangdong, a city n 7 Hong Kong, where snooker is more p 8 To help him, the family sold e 9 , even their small house. Luckily, Ding has been successful and the p 10 of the Chinese people now. Ding has created(创造)history.|
1. b |
2. C |
3. o |
4. s |
5. n |
|
6. l |
7. n |
8. p |
9. e |
10. p |
阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。(共8分,每小题2分)
A Frenchman went to a small Italian town and was staying with his wife at the best hotel there. One night, he went out for a walk alone. It was late. . Suddenly he felt someone behind him. He turned his head and saw an Italian young man who quickly walked past him. The man was nearly out of sight when the Frenchman suddenly found that his watch was gone. He thought that it must be the Italian who had taken his watch. because he wanted to get back the watch.
Soon the Frenchman caught up with the Italian. Neither of them understood the other’s language. The Frenchman shook his fist(拳头) in the Italian’s face and pointed at the watch. . In the end he gave up his watch to the Frenchman.
When he returned to the hotel, the Frenchman told his wife what had happened. He was greatly surprised when his wife pointed to the watch on the table. Now he realized that by mistake he had robbed(抢劫) the Italian. .
| A.The Italian was afraid |
| B.It was the Italian’s watch |
| C.He decided to follow him |
| D.The Frenchman got excited |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com