题目列表(包括答案和解析)
短文改错
|
I have a twin sister. We never feel alone. We fight, |
1.________ |
|
but we soon make friend with each other again . |
2.________ |
|
People think we look same , and always mistake us |
3.________ |
|
with each other. I am called Lucy. Don't call me Lily, |
4.________ |
|
do you? Usually we don't tell them they're wrong. |
5.________ |
|
But we have some differences . We hate the same colors . |
6.________ |
|
“Why did you give us two T-shirts, all the same color?” |
7.________ |
|
we asked. So now, if Mum buys our new clothes, she chooses |
8.________ |
|
different colors . Lily was born only few minutes before me, |
9.________ |
|
so I am a little young than she . We love each other. |
10.________ |
根据短文内容.完成下列句子.每空一词。(每小题2分.共lo分)
![]()
When we got to the hospital, we found Dad still coughed a lot, but his smile was as sure as ever. It was another attack of pneumonia(肺炎). My husband and I stayed with him for the weekend, but we had to go back to our jobs on Monday. Local relatives would help Dad get home from the hospital and look after him. But I wanted to let him know that we also cared about him. even when we weren't with him.
Then I remembered a family tradition when our children were small. Before leaving their grandparents' home after a visit, each child would write a love note to their grandparents. For days, their grandparents would smile as they read these notes of love.
So when I cleaned Dad's kitchen and made the bed for him, I wrote some notes. Some were like this, "Dad, I put the food in the fridge. " Some expressed my love, "Dad, I hope you will sleep well in your new bed. " Most notes were put downstairs where he would stay for several weeks when he was ill. But I put one note upstairs under his pillow(枕头), "Dad, if yon have found this note, you must be feeling better. We are so glad!"
"These notes helped improve his health. Several weeks later, in one of our regular phone calls, I asked Dad how he was doing. He said, "Pretty good. I just found your note under my pillow upstairs!
1.The writer's father was and was sent to ____________.
2.The writer to her job after she stayed with her father for the __________.
3.It was a family for the children to write love to their grandparents.
4.The writer did the thing as her children to about her father.
5.A few weeks later, when the writer heard her father's , she knew he felt much _________.
阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文意思通顺、完整。请将答案写在短文后相应题号的横线上。每空限填一词,每词限用一次。方框中有两个词是多余的。
| need remember never like water do another mistake often friendship good rich |
B) 根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词。
One cold midnight after the birthday party of Tom’s, my husband Jack and I were driving home w 【小题1】 suddenly our car stopped. “We’ve covered half the way.” I said. “There must be something wrong with the car. I can’t start it again,” said Jack.
What a car! We got out to look around f 【小题2】 help, but could there be any person at s【小题3】 an hour? It was dark and nothing could be done to make it go. We h 【小题4】 to walk home. We knew it would take us 2 hours to get home on foot, and we were so tired. But what else could take us home? It was so c 【小题5】 in the car. At once we began to walk home.
We were at the door at about 2:30 when I r 【小题6】 that I had left the key in the car! How s 【小题7】 it is! “Break the window and climb in.” said Jack. He picked up a stone, broke the window and was ready to climb when someone from behind caught Jack by the a 【小题8】 . It was a policeman!
“What are you going to do, man?” he asked. “Come with me to the police s 【小题9】 , you two!”
I told him the whole story. At last he understood what I had said and I was a 【小题10】 to get in.
It was three o’clock in the morning!
1阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文意思通顺、完整。请将答案写在短文后相应题号的横线上。每空限填一词,每词限用一次。方框中有两个词是多余的。
|
need remember never like water do another mistake often friendship good rich |
Graduation is coming! Many students are leaving school. What are they taking with them? A lot of things for sure, but the most important thing is ___1.___.
We asked some teachers to give us the last lesson. The lesson is proverbs about friends. Older people _ 2.____ teach proverbs to younger people. Every culture has proverbs. They are short and easy to ___3. __.
There is a German proverb which says, “Friendship is a plant we must __4.___.” It means that we need to take care of friends ___5.___ taking care of a garden. “Only your real friends will tell you when your face is dirty.” is _ 6.___ proverb from Japan. It means that only __7.___ friends tell you when you are making a __8._____.
My grandfather told me, “Nobody is so _ 9.____ that he can throw away a friend.” Everyone __10.____ friends. Be good to them.
Goodbye, friends! Don’t forget us!
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com