题目列表(包括答案和解析)
Mrs. Green has_31_children ,one is Tom,_32_is Ann.Tom is seven years old, and Ann is two years younger. Tom goes to school,but Ann_33_.When Tom is at home, he often_34_with Ann.Usually he's very _35_to his little sister.
One day the two children are playing _36_the garden,Ann begins to cry. Their mother _37_over and asks ,"_38_are you crying ,Ann?"
"Tom breaks(弄坏)my toy dog,"says Ann.
"_39_does he break it?"
"I hit(打) him on the head(头)_40_it,"says Ann.
1.A. one B.two C.three D.four
|
2. |
|
|
3. |
|
|
4. |
|
|
5. |
|
|
6. |
|
|
7. |
|
|
8. |
|
|
9. |
|
|
10. |
|
根据短文内容和所给的首字母,完成下列句子。
Tom and David live in the same building and they’re in the same class. It’s a little far from their school. David has a bike, but Tom doesn’t have one. He has to get up early in the morning. After breakfast he goes to the bus stop quickly. Sometimes there’re many people in the bus and he can’t find a seat for himself. When he gets to the classroom, he’s tired. So he asked his father to buy a bike for him. The worker is not rich enough and didn’t agree. The boy began to cry sadly and he had to say, “Well. I’ll buy a bike for you next term.”
Tom is very happy. But he must learn to ride it. It’s Saturday today and the boy helped his mother with some washing and cleaning this morning. After lunch he went to David’s and Mrs. White opened the door.
“Can David come out and play with me?” asked the boy.
“I’m sorry, but he’s asleep now.” answered the woman.
“Then can his bike come out and play with me?” he asked hopefully.
【小题1】David is Tom’s c____________.
【小题2】Tom’s father is p___________, so the boy has no bike.
【小题3】Tom goes to school by b___________.
【小题4】Tom helped his mother with some h____________ this morning.
【小题5】Tom went to David’s to b___________ his bike.
Mr. Smith is from England. He teaches French in our school. His English classes are very interesting. He likes us and we like him.
Mr. Smith has two children--Tom and Mary. Tom is seven and his sister Mary is four. Tom goes to school but Mary doesn’t. Mr. Smith likes to wear a T-shirt and jeans. Football is his favorite sport. After school we often have a basketball game. Sometimes Mr. Smith watches and plays basketball with us. He plays basketball just for fun .
【小题1】根据He teaches French in our school.可知他是以为法语老师,故选B.
【小题2】根据Mr. Smith has two children--Tom and Mary.他有两个孩子,汤姆一般是男孩的名字,玛丽是女孩名字,故他有一个儿子.选A.
【小题3】根据Mary is four.可知玛丽不够上学 年龄.选A.
【小题4】根据Mr. Smith likes to wear a T-shirt and jeans. Football is his favorite sport.可知选C.
【小题5】这篇短文主要介绍史密斯先生的职业,子女,爱好等,只简略提到他的子女,没有提到妻子.故选A.
【小题6】Mr. Smith is ____________.
A. a Chinese teacher B. a French teacher C. a basketball player
【小题7】How many sons does Mr. Smith have ?
A. One B. Two C. Three
【小题8】Mary doesn’t go to school because she __________.
A. is only four B. is only seven C. doesn’t like school
【小题9】_____________ is Mr. Smith favorite sport.
A. basketball B. table tennis C. football
【小题10】The text is about ______________.
A. Mr. Smith B. Mr. Smith’s children C. Mr. Smith’s family
Mr. Green and Mrs. Green have a son, Tom. They love him very much. Tom is only three years old. He likes asking questions.
One day Mr. Green is sitting in a chair. He is reading a book and he has a banana in his hand. He likes to eat one while(当…… 时候)reading. Tom comes in. He asks Mr. Green, “Daddy, what’s that?” Mr. Green is interested in(对……感兴趣) the book. He doesn’t hear Tom. Tom shakes(摇动) his father’s leg and asks again, “What’s this? Tell me!” “A leg!” says Mr. Green.
Tom goes out and says to Mrs. Green, “Mum, I want to eat a leg.”
【小题1】根据第一段Mr. Green and Mrs. Green have a son, Tom.可知选D
【小题2】根据第二段He is reading a book and he has a banana in his hand. He likes to eat one while(当…… 时候)reading.描述,可知选A.
【小题3】这篇短文主要描述了一个发生在格林夫妇和他们的儿子之间的故事,故本故事中有三个人,选B
【小题4】联系下文Tom goes out and says to Mrs. Green, “Mum, I want to eat a leg.”可知他的儿子问他正在吃什么.故选C.
【小题5】根据He is reading a book and he has a banana in his hand. He likes to eat one while(当…… 时候)reading.可知格林先生手中正拿着香蕉,联系下文,可知他的儿子想吃香蕉.故选D
【小题6】Mr. Green and Mrs. Green are Tom’s _______.
| A.friends | B.teachers | C.classmates | D.parents |
| A.a banana | B.a book | C.a hand | D.a leg |
| A.two | B.three | C.four | D.five |
| A.reading | B.shaking | C.eating | D.cooking |
| A.Tom likes answering question. | B.Tom wants to read the book. |
| C.Mrs. Green gives Tom a leg. | D.Tom wants to eat a banana. |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com