题目列表(包括答案和解析)
阅读匹配,阅读下面短文,从所给的A-E五个选项中,选出正确的选项填空,使短文通顺、内容完整。
He used to cause(引起)a lot of trouble.Martin Murray is a fifteen-year-old boy.He used to be a “problem child”, but a recent conversation with his mother changed his life.He didn't use to give his mother many problems.However, after his father's death a few years ago, 1 .His mother couldn't afford to pay(不能负担)her child's education.To do this, she had to work, and so was often not at home.
His mother looked after him as well as she could.Unfortunately, Martin still caused problems for himself and his family.He was not interested in studying and he often got into trouble with(与…冲突)the police.Luckily, his mother was very patient(有耐心的)
2 .In the end, she made a difficult decision: to send him to a boys’ boarding school.Martin hated it and used to cause a lot of trouble.One day he told his teacher he wanted to leave the school. 3 .
But the head teacher(班主任)said it was necessary for Martin to talk with his mother.Martin called his mother, but to his surprise, this phone call changed his life.“It was exactly what I needed, ” he said.“My mother helped me to understand how much she had given me.She also told me that even though my father was no longer(不再)with us, he was watching me and would always take pride in(对…感到自豪)everything good I do. 4 .I realize that since my father died, I have been afraid of being alone, and have tried to make my mother pay more attention to(多注意)me.”
Now Martin has really changed.He has been working hard and is now one of the best students in his class. 5 ? His mother's love helped him to feel good about himself, and as Martin himself says, “It's very important for parents to be there for their children.”
根据汉语意思完成英语句子。每空限填一词。
他对我说他为自己取得的好成绩感到自豪。
He said to me that he ________ ________ in his good grades.
【小题1】你的学习取决于你努力的程度。
Your success______ _______ how hard you work at your lessons.
【小题2】他只是为教师而不是为艺术家。
He is only a teacher _____ _______ an artist.
【小题3】要花费1400亿元建设兰新高速铁路
It will______140 billion yuan to_____ Lan zhou-Xinjiang High-speed Railway.
【小题4】我们每个人都感到自豪的是首届中国亚欧博览会将于2011年9月1日在乌鲁木齐举行。
Everyone of us is proud of ourselvesbecause the first China Eurasia Expo will ______ in Urumqi on September 1st, 2011.
【小题5】我们确信在中国政府的帮助下新疆发展得比过去更好更快。
We______ that Xinjiang is developing better and faster than before with the help of the centralgovernment
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com