题目列表(包括答案和解析)
The doctor asked me to take the medicine ________.
[ ]
阅读理解
根据短文内容选择正确答案
One day a lawyer's (律师) wife fell ill and he went to get a doctor. The doctor went to see the woman, but before he went into the house he stopped. He knew that the lawyer never paid his bill (账单) . So he said to the lawyer, “ But if I cure (治愈) your wife, I am afraid you may not pay me.
“Sir,”replied the lawyer, “here I have 500 dollars. Whether you cure my wife or whether you kill her, I will give you all this.”
The doctor was now sure of the payment (报酬) and went into the house. When he reached the woman's bedside, he knew at once that he could do little. She was badly ill, and though he gave her some medicine to take, she soon died.
He told the lawyer he was very sorry, and then asked for the money.
“Did you kill my wife?” asked the lawyer.
“Of course, I didn't ,” said the doctor.
“Well, did you cure my wife?” asked the lawyer.
“I'm afraid that was impossible,” replied the doctor.
“Well then, since you neither killed her nor cured her, I have nothing to pay you.”
1.Before the doctor went into the lawyer's house, he stopped because ________.
[ ]
A.he knew well that it was impossible to cure the lawyer's wife
B.the lawyer was too poor to pay his bill
C.he was afraid that the lawyer would not pay him
D.he wanted to get five hundred dollars first
2.When the doctor reached the woman's bedside, he ________.
[ ]
A.found it impossible to cure her
B.did nothing for her
C.examined her carefully
D.gave her some bad medicine to kill her
3.The doctor was very sorry because ________.
[ ]
A.he killed the lawyer's wife
B.the lawyer paid nothing for his work
C.he didn't cure the lawyer's wife
D.he had asked for so much money
4.After the lawyer's wife died, the doctor ________.
[ ]
A.got nothing but the money for the medicine
B.got his pay as the lawyer had promised
C.got no money at all
D.did not dare (不敢) to ask for the money
5.Which do you think is the best title (标题) for this story?
[ ]
阅读理解:根据短文内容选择正确答案。
One day a lawyer's (律师) wife fell ill and the lawyer went to get a doctor. The doctor went to see the woman, but before he went into the house he stopped. He knew that the lawyer never paid his bill (账单). So he said to the lawyer. “But if I cure (治愈) your wife, I am afraid you may not pay me.”
“Sir,” replied the lawyer, “here I have 500 dollars. Whether you cure my wife or whether you kill her, I will give you all this.”
The doctor was now sure of the payment (报酬) and went into the house. When he reached the woman's bedside, he knew at once that he could do little. She was badly ill, and though he gave her some medicine to take, she soon died.
He told the lawyer he was very sorry, and then asked for the money.
“Did you kill my wife?” asked the lawyer.
“Of course, I didn't.” said the doctor.
“Well, did you cure my wife?” asked the lawyer.
“I'm afraid that was impossible.” replied the doctor.
“Well then, since you neither killed her nor cured her, I have nothing to pay you.”
1.Before the doctor went into the lawyer's house, he stopped because ________.
[ ]
A.he knew well that it was impossible to cure the lawyer's wife
B.the lawyer was too poor to pay his bill
C.he was afraid that the lawyer would not pay him
D.he wanted to get five hundred dollars first
2.When the doctor reached the woman's bedside, he ________.
[ ]
A.found it impossible to cure her
B.did nothing for her
C.examined her carefully
D.gave her some bad medicine to kill her
3.The doctor was very sorry because ________.
[ ]
A.he killed the lawyer's wife
B.the lawyer paid nothing for his work
C.he didn't cure the lawyer's wife
D.he had asked for so much money
4.After the lawyer's wife died, the doctor ________.
[ ]
A.got nothing but the money for the medicine
B.got his pay as the lawyer had promised
C.got no money at all
D.did not dare (不敢) to ask for the money
| 阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。 选项中有一项为多余选项。 | |
hated hard work and stayed in the city. Once something was wrong with his ear. He had to see a doctor. The doctor looked him over and gave him some medicine. And five minutes later he had to pay the doctor twenty dollars. 2 . So he came to the small town and opened a hospital. At first the people there knew nothing about him and they came to see him. 3 . And his medicine wasn't useful. People hardly came and he had nothing to do. One evening he heard a knock at the door. He got up quickly and saw a traveler lying in front of his hospital. He thought he had a bad cold and he asked him to take some medicine. 4 . The following morning he was told the traveler died in a hotel. On the third day a young man came in and said, "Thank you very much, doctor!" It surprised Mr Johnson. He said,"I haven't seen you before. What do you thank me for?" "My uncle died from your wrong treatment the day before yesterday and he left much money to me." |
| 阅读下面短文,将短文下面方框里A-E五个句子填入文中空缺处,使内容完整正确。 | |
| Mr Johnson worked in a restaurant. He worked there for ten years. 1. . And at last he was sent away. He hated hard work and stayed in the city. Once something was wrong with his ear. He had to see a doctor. 2. . And five minutes later he had to pay the doctor twenty dollars. He thought it was easy to get much money. So he came to the small town and opened a hospital. 3. . But soon they found he couldn't treat them at all and his medicine wasn't useful. People hardly came and he had nothing to do. One evening he heard a knock at the door. 4. . He thought he had a bad cold and he asked him to take some medicine. After that the man left. 5. . On the third day a young man came in and said, "Thank you very much, doctor!" It surprised Mr Johnson. He said, "I haven't seen you before. What do you thank me for?" "My uncle died from your wrong treatment the day before yesterday and he left much money to me." | |
|
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com