题目列表(包括答案和解析)
| 任务型阅读。用下面方框中的单词完成短文最后一段。请将所代表单词的字母A-E填入相应位置。 | |
| |
| The sign on the bridge says, "Danger! Low bridge." But the driver of the van (货车) did not see the sign. So he drove the van under the bridge. There was a terrible noise, and the van suddenly stopped. The driver tried to go back, but he could not move the van. Some men tried to help him. They pushed and pushed, but they could not move the van back. The driver telephoned a garage. And a few minutes later, a truck arrived from the garage. The man from the truck tied the van to the truck. Then he tried to pull the van out. The truck pulled and the men pushed, but the van did not move. The men were tired and stopped pushing. Other people were angry because they could not move their cars. Nobody knew what to do. Then a little girl pulled the truck driver's arm and said something. The truck driver did not listen, but the girl pulled his arm again. This time the truck driver listened, and the little girl said something in his ear. The truck driver smiled. And two minutes later, the van was out. What did the little girl say? The little girl said to the truck driver, "Let the air out of the 1______, then the van will be lower." The truck driver 2______. He went to the van 3______ pressed (压) the valves (气阀) on the van's wheels. The 4______ came out, and the van came down. Then the driver drove the van out 5______. |
| A.what good habits are |
| B.what bad habits are |
| C.how to become healthy, rich and clever |
| D.it’s easy for people to get up and go to bed early |
| A.may not be strong |
| B.may not become wealthy |
| C.can not think and do their work properly |
| D.will not get up early |
| A.correctly | B.carefully | C.quickly | D.easily |
| A.fresh air | B.enough sleep | C.good habits | D.exercise |
| A.old people | B.middle-aged people |
| C.weak people | D.children |
Foolish(silly) Freddie lived in a small village. The people of the village laughed at him. They liked to show visitors how silly Freddie was. They thought this was a funny thing to do.
One day, a visitor came to the village.
"Watch this", a villager said, and called to Freddie. "Come and play a game, Freddie, " he shouted. Freddie walked slowly towards him, a silly smile on his face.
"Look! Freddie, "the villager said, "I’ve got something for you." He showed Freddie a dollar coin and a much larger 50-cent coin."Which would you like?" he asked Freddie.
Freddie took the 50-cent coin at once.
The villager laughed."See how foolish he is," he said."He always does that. He’s too silly to learn anything." He walked away, leaving Freddie with the visitor.
The visitor felt sorry for Freddie and said to him, "Although the 50-cent coin is bigger than the$1 coin, the$1 coin is worth(值) much more.Two times as much."
"I know that," Freddie said."But once I take the$1coin, they’ll stop playing the game."
【小题1】根据第一段The people of the village laughed at him. They liked to show visitors how silly Freddie was.描述,可知选D
【小题2】根据第一段They liked to show visitors how silly Freddie was. 描述,可知选A
【小题3】根据最后一段The visitor felt sorry for Freddie and said to him, "Although the 50-cent coin is bigger than the$1 coin, the$1 coin is worth(值) much more.描述,可知他认为弗雷迪不知道这些硬币的价值.故选D
【小题4】根据短文最后一句话"I know that," Freddie said."But once I take the$1coin, they’ll stop playing the game."可知弗雷迪这样做只是为了让人们不断地给他钱,故选C,他其实很聪明.
【小题5】这篇短文主要描述了一个被村民们认为很傻的人,但是实际上这个人很聪明.故选B,foolish用引号括起来,表示相反的含义.
【小题6】People laughed at Freddie because__________.
| A.he often made up jokes | B.he didn’t like money |
| C.he looked very funny | D.they thought he was a fool |
| A.how silly Freddie was | B.how clever Freddie was |
| C.How kind people were to Freddie | D.that Freddie had much money |
| A.Freddie did not know money was useful |
| B.the villager was not kind enough to the boy |
| C.Freddie did not get along well with the villagers |
| D.Freddie did not know the dollar coin was worth more |
| A.poor | B.kind | C.clever | D.silly |
| A.Clever Villagers | B."Foolish" Freddie |
| C.Freddie and a Visitor | D.A Visitor and the Villagers |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com