题目列表(包括答案和解析)
| |||||
阅读下面短文,根据其内容完成后面各项任务。
I and many other people in Britain love charity (慈善) shops because we can find them on every street. The charity shops sell all kinds of things and they are very cheap.
The first charity shop was opened by Oxfam in 1947. Now there are over 7,000 charity shops in the UK. My favourite charity shop in my hometown is the Red Cross Shop. There I always find children's books, all 10 to 20 pence each. They are really cheap.
Most of the shop workers in charity shops are volunteers (志愿者), ________ each shop has a manager and he gets some money. Every morning you see bags of things outside the shops. Some people bring and put them there without waiting for thanks. In fact, over 90% of the things in charity shops are from kind people.
All the money the shops get goes to charity work. Charity shops raise more than 110 million pounds every year. The money is for sick and poor children, homeless and disabled people, and many others. In a charity shop you can get cheap but nice things. You might even feel special while shopping.
If possible, let's do something for charity together.
【小题1】What do the charity shops sell?
【小题2】从短文中找出可以替换下面所给句子的一句话。
Oxfam opened the first charity shop in 1947.
【小题3】在短文第三段的空白处填人一个适当的连词,使句意完整通顺。
【小题4】How much do charity shops raise every year?
【小题5】将短文划线部分(第五段)的英语句子译成汉语。
阅读下面短文,根据其内容完成后面各项任务。
I and many other people in Britain love charity (慈善) shops because we can find them on every street. The charity shops sell all kinds of things and they are very cheap.
The first charity shop was opened by Oxfam in 1947. Now there are over 7,000 charity shops in the UK. My favourite charity shop in my hometown is the Red Cross Shop. There I always find children's books, all 10 to 20 pence each. They are really cheap.
Most of the shop workers in charity shops are volunteers (志愿者), ________ each shop has a manager and he gets some money. Every morning you see bags of things outside the shops. Some people bring and put them there without waiting for thanks. In fact, over 90% of the things in charity shops are from kind people.
All the money the shops get goes to charity work. Charity shops raise more than 110 million pounds every year. The money is for sick and poor children, homeless and disabled people, and many others. In a charity shop you can get cheap but nice things. You might even feel special while shopping.
If possible, let's do something for charity together.
1.What do the charity shops sell?
2.从短文中找出可以替换下面所给句子的一句话。
Oxfam opened the first charity shop in 1947.
3.在短文第三段的空白处填人一个适当的连词,使句意完整通顺。
4.How much do charity shops raise every year?
5.将短文划线部分(第五段)的英语句子译成汉语。
| 阅读下面的短文,按要求完成各题。 | |
| If you think you're too shy and want to be a little bit braver, try the following. You can make it. (1)_______ There's no need to hide it. When they get to know you are a shy kid, they'll understand you better. This also helps you feel more at ease in talks. (2)_______ When you smile, people think you are friendly and easy to talk to. Remember that other people have feelings too and most people will stay away from an angry-looking face. (3)_______ If you find it hard to start talks, say something nice about people around you. Think about how great you feel when someone says something nice to you. Doesn't it make you want to keep talking to that person? Get your attention elsewhere. Think more about ways to enjoy the party or the game. Don't waste time worrying about your looks or whether people like you or not. (4)_______ Each time after you say "hi" or smile at someone for the first time, say to yourself "I did it"! Or it could be something bigger, like buying yourself an ice cream. Keep trying and one day you'll never be "shy" when you talk to others. | |
| 1. 根据短文内容,从下列方框内的5个句子中,选出四句分别放回到文中第(1),(2),(3),(4)的空白处, 使短文意思完整。
2. This also helps you feel more at ease in talks. (选择可以替换画线部分短语的选项) A. relaxed B. interested C. nervous Most people will stay away from an angry-looking face. | |
| 3. People don't want to talk to the person who _________ _________ (将上句改写成同义句) | |
| 4. Don't waste time worrying about your looks or whether people like you or not. (请将此句翻译成汉语) ________________________________________________________________ |
I and many other people in Britain love charity (慈善) shops because we can find them on every street. The charity shops sell all kinds of things and they are very cheap.
The first charity shop was opened by Oxfam in 1947. Now there are over 7,000 charity shops in the UK. My favourite charity shop in my hometown is the Red Cross Shop. There I always find children's books, all 10 to 20 pence each. They are really cheap.
Most of the shop workers in charity shops are volunteers (志愿者), ________ each shop has a manager and he gets some money. Every morning you see bags of things outside the shops. Some people bring and put them there without waiting for thanks. In fact, over 90% of the things in charity shops are from kind people.
All the money the shops get goes to charity work. Charity shops raise more than 110 million pounds every year. The money is for sick and poor children, homeless and disabled people, and many others. In a charity shop you can get cheap but nice things. You might even feel special while shopping.
If possible, let's do something for charity together.
1. What do the charity shops sell?
2.从短文中找出可以替换下面所给句子的一句话。
Oxfam opened the first charity shop in 1947.
3.在短文第三段的空白处填人一个适当的连词,使句意完整通顺。
4. How much do charity shops raise every year?
5.将短文划线部分(第五段)的英语句子译成汉语。
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com