题目列表(包括答案和解析)
请根据以下提示写一篇英文日记。
今天是9月10号——教师节,学校开会表彰了优秀教师。我们的语文老师李老师也是其中之一。晚上,我和几个同学一起去看望李老师,他非常高兴。李老师向我们谈起他毕业后选择当老师的原因和多年的教学经历以及对献身于教育事业的执着。对我们提出深切期望,我深受鼓舞。
要求:
1. 词数:120左右,开头已给出,但不计入总词数;
2. 要适当发挥,使文章连贯。(至少要有一条深切期望的内容)
3. 要写出你的感受和简短评论
September 10th Friday Fine
Today is Teachers’ Day.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ___ _ _
_
阅读下面的短文,然后按照要求写一篇150词左右的英语短文。
I was brought up in the countryside by my grandmother. She was a very courageous and inspiring woman and was very beautiful, too. In comparison with her or some of my classmates, I always felt that I was not beautiful or pretty. In fact, when I was studying in middle school, I thought I was ugly and just because of these negative feelings I was not very confident. I often felt self-conscious. One day when I was walking with my grandmother after lunch, we met one of her friends. We talked for a few minutes. Just as my grandmother’s friend was about to leave, she turned to me and said, “Xiao Wen, you look so beautiful today in that green dress.”
No one had ever made a comment like that to me before. It was so encouraging. Suddenly I felt confident and happy. I couldn’t believe that someone described me as beautiful. It is true that those words turned my life around. And I admit that I treasured that green dress for a long time.
1) 以约30个词概括短文的要点;
2) 然后以约120个词写一篇记叙文,描写表扬或称赞给人带来的愉快和鼓舞,并包括以下要点:
a) 叙述你或你的朋友被老师表扬或其他人被表扬的一次真实或虚构的经历;
b) 被表扬后的感觉是怎么样的;
c) 这次称赞、表扬带来的最终影响。
「写作要求」
(1) 可以参照阅读材料的篇章结构,组织故事,但不得直接引用原文中的句子;
(2) 标题自定。
阅读下面的短文,然后按照要求写一篇150词左右的英语短文。
I was brought up in the countryside by my grandmother. She was a very courageous and inspiring woman and was very beautiful, too. In comparison with her or some of my classmates, I always felt that I was not beautiful or pretty. In fact, when I was studying in middle school, I thought I was ugly and just because of these negative feelings I was not very confident. I often felt self-conscious. One day when I was walking with my grandmother after lunch, we met one of her friends. We talked for a few minutes. Just as my grandmother’s friend was about to leave, she turned to me and said, “Xiao Wen, you look so beautiful today in that green dress.”
No one had ever made a comment like that to me before. It was so encouraging. Suddenly I felt confident and happy. I couldn’t believe that someone described me as beautiful. It is true that those words turned my life around. And I admit that I treasured that green dress for a long time.
1) 以约30个词概括短文的要点;
2) 然后以约120个词写一篇记叙文,描写表扬或称赞给人带来的愉快和鼓舞,并包括以下要点:
a) 叙述你或你的朋友被老师表扬或其他人被表扬的一次真实或虚构的经历;
b) 被表扬后的感觉是怎么样的;
c) 这次称赞、表扬带来的最终影响。
「写作要求」
(1) 可以参照阅读材料的篇章结构,组织故事,但不得直接引用原文中的句子;
(2) 标题自定。
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com