题目列表(包括答案和解析)
阅读下面短文,根据短文内容用完整的句子回答问题。
Some countries are better than others at looking after the environment.In Europe, Germany and the northern European countries work very hard to improve the environment.People in countries such as Germany put their garbage into different bags-paper in one bag, plastic in another bag, etc.The garbage is then taken away and, if possible, recycled.CFCs(chlorofluro-carbons), chemicals which are found in refrigerators and aerosol cans, are not allowed.There are laws that do not allow people to burn too much coal.
In the 1970s, as people learnt more about environmental problems, the“Green”movement began and soon spread all over Europe.The“Green”movement tries to get governments to think seriously about the environment and how to look after it.It collects information about how industry is damaging the environment and gives this information to newspapers.
1.What is the title of the passage?(within 10 words)
________________
2.How do the countries in Europe try to improve the environment?
________________
3.What does the“green”movement try to do?
________________
4.How does it work?
________________
5.Translate the underlined sentence into Chinese
________________
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com