题目列表(包括答案和解析)
LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.
It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.
McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.
“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”
The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.
McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.
“I never had any bad results from customers,” he said.
39. Why was McCormick sentenced to prison?
A. He sold bombs. B. He caused death of people.
C. He made detectors. D. He cheated in business.
40. According to the judge, what McCormick had done ________ .
A. increased the cost of safeguarding
B. lowered people’s guard against danger
C. changed people’s idea of social security
D. caused innocent people to commit crimes
41. Which of the following is true of the detectors?
A. They have not been sold to Africa.
B. They have caused many serious problems.
C. They can find dangerous objects in water.
D. They don't function on the basis of science.
42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .
A. sold the equipment at a low price
B. was well-known in most countries
C. did not think he had committed the crime
D. had not got such huge profit as mentioned in the text
【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。
| 段落 | 关键词、句 | 大意推测 |
| 第一部分(Para. 1-3) | McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London | 新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。 |
| 第二部分(Para. 4) | cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people | 法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。 |
| 第三部分(Para. 5-7) | But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results | 案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。 |
【解析】
39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。
40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。
41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。
解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。
42. D。推理判断题。难度:中等。
解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较。
本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。
People use their mouths for many things. They eat, talk, shout and sing. They smile and they kiss. In the English language, there are many expressions using the word“mouth.”
For example, if you say bad things about a person, the person might protest(抗议)and say “Do not bad mouth me.” Sometimes, people say something to a friend or family member that they later regret because it hurts that person. Or they tell the person something they were not supposed to tell. The speaker might say: “I really put my foot in my mouth this time.” If this should happen, the speaker might feel down in the mouth. In other words, he might feel sad for saying the wrong thing.
Another situation is when someone falsely claims another person said something. The other person might protest: “I did not say that. Do not put words in my mouth.”
Some people have lots of money because they were born into a very rich family. There is an expression for this, too. You might say such a person, “was born with a silver spoon in his mouth.” This rich person is the opposite of a person who lives from hand to mouth. This person is very poor and only has enough money for the most important things in life, like food.
Parents might sometimes keep a child off sweet food as a form of punishment for saying bad things. For example, if a child says things she should not say to her parents, she might be described as a mouthy child. The parents might even tell the child to stop mouthing off..
But enough of all this talk. I have been running my mouth long enough.
61. When will a person probably say“do not bad mouth me”?
A. When he feels down. B. When he is regretful.
C. When he is spoken ill of. D. When he gets angry.
【答案】C
【解析】根据第二段第一句if you say bad things about a person, the person might protest(抗议)and say “Do not bad mouth me.”“如果你说一个人的坏话,这个人可能会抗议说不要说我坏话。”
62.What will the person say if he feels sorry for what he has said?
A. Do not bad mouth me.
B. Stop mouthing off.
C. Do not put words in my mouth.
D. I really put my foot in my mouth this time.
【答案】D
【解析】根据第二段Sometimes, people say something to a friend or family member that they later regret because it hurts that person. Or they tell the person something they were not supposed to tell. The speaker might say: “I really put my foot in my mouth this time.”有时人们对家人和朋友说了一些他们后来会后悔的话因为这些话上海了那个人。。。。说话的人就会说“这次我真的说错话了。”
63.If a person lives from hand to mouth, it implies that__________.
A. he is badly-off B. he is hard-working
C. he has lots of money D. he has enough to eat
【答案】A
【解析】根据第四段This rich person is the opposite of a person who lives from hand to mouth.与富人相对的是穷人。
64.By saying“I have been running my mouth long enough”,the speaker means“________”.
A. I have run a long way B. I have talked too much
C. I have learned a lot D. I have been a mouthy person
【答案】B
【解析】
65.What is mainly talked about in the text?
A. Expressions about the word“mouth”. B. Functions of the organ“mouth”.
C. Opinions about“mouthy people”. D. Meanings of the word“mouth”.
【答案】A
【解析】第一段最后一句是主题句. In the English language, there are many expressions using the word“mouth.”
根据文章内容,从下框
A~F选项中选出能概括每一段主题的最佳选项,选项中有一项为多余选项。Effective reading should adopt(采纳)a correct way, and then you can get more by paying less.Here are some hints(建议)for reading effectively.
1.________
Don't choose a rather difficult book or a too easy one for yourself to read.A book full of new words will make you feel discouraged quickly.To understand those new words, you have to turn to the dictionary.A too easy one will only waste your time and cannot do any help.The two extremes may at last make you give up reading.So it's better for you to find a proper book with no more than five new words on each page.
2.________
If you come across a new word, do not look it up in a dictionary at once.Leave it alone and guess the meaning of it based on the content of the test.This ability is quiet necessary in reading.If you know your guess is right later, you will be highly excited at your “success”, and your interest in reading is well encouraged.If a word really prevents you from understanding the whole passage, turn to the dictionary by then.I am sure you can remember this word very well, as it has left you such a deep impression for its “troublesome image”.
3.________
To comprehend what you are reading, you should think while you are reading, then form your own ideas.Your writing does not need to be quite formal but expressive.This practice can make you communicate with the original English authors.Day by day, your way of thinking in English will turn into a native way, which is quite important for English writing.
4.________
Language has its own beauty, no matter Chinese or English.Don't merely take English as a “test”.Take it as an “entertainment” instead and you will enjoy it through learning.Maybe you should find some beautiful literary works such as a prose or a poem to read, if you like.Try to read them as loudly and impassionedly(充满激情地)as you can.During this process, not only can you enjoy yourself by the great emotions of the writes, but also your pronunciation and your manner of speaking English will be improved.
5.________
The last but not the least, keep on reading.If you cannot keep it as a habit, you will suffer from paying without gaining.
根据短文内容,从下框的A – F选项中选出能概括每一段主题的最佳选项。选项中有一个多余选项。
|
The personal Qualities of a Teacher: What personal qualities should a teacher have? I think the following would be accepted by most of us.
|
First, a teacher should be pleasantly live and attractive. It does not mean that the teacher should be good-looking, because teachers who are not good-looking might also have their personal charm. Anyway, they should not be boring.
|
Secondly, it is basic for a teacher to be sympathetic----to understand the minds and feelings of other people. Closely related with this is the capacity to be tolerant (宽容) - indeed not of what is wrong, but of the weakness of human beings which make people, especially children, make mistakes.
|
Thirdly, a teacher should be a bit of an actor. That is part of the skill of teaching, which means that every now and then a teacher should put on an act(装样子) to make his lesson interesting and vivid.
|
Fourthly, a teacher must sometimes show great patience. This is mainly a matter of self-training. None of us are born like that. Teaching requires great effort and a teacher should be able to deal with problem children.
|
Finally, a teacher should have the kind of mind which always wants to go on learning. Teaching is a job in which a teacher will never be perfect. There is always something more to learn. There are three main subjects of study: the subjects which the teacher is teaching; the methods the teacher is using; the students whom the teacher is teaching. The two main rules of education today are that education is education of the whole person, and that it needs full and active cooperation between two persons — the teacher and the student.
阅读下列各小题,根据句后的汉语提示,用句末括号内的英语单词完成句子。
1.Next time you come to the country for another trip, you’ll find________________to learn some customs here ahead of time. (benefit)
下一次你再来这个国家旅游就会发现提前了解一些这里的风俗习惯是大有裨益的。
2.Little________________how to get used to the job in the company as soon as possible, though he is still new to his duties. (concern)
尽管他对自己的职责还不熟悉,但他很少担心如何尽快地习惯公司的工作。
3.He is the only one of the students _______________ from the whole school to take part in the competition which is to be held in Wuhan next month. (pick)
他是整个学校唯一一个被挑选出来参加下个月武汉举行竞赛的学生。
4.It seems that we have to accept the result and make a good preparation to have another try. __________________earlier, I could have done something to avoid this accident. (inform)
看来我们必须接受这个结果并做好再次尝试的准备了。要是我早点得知的话,就可以做些什么来避免这场事故了。
5.We are told from the director’s office that___________________we know the result of the final examination. (long)
我们从主任办公室获悉,过不了多久,我们就可以知道期终考试的结果。
6.I wonder_____________that caused the accident during the launch, which I have to write into my report. (what)
我想知道在发射过程中究竟是什么导致的这次事故。我必须把这写进报告里。
7.__________________the issue, he failed to obtain those specialists’ authorization, as you said just now. (prepare)
正如你刚才说的,对那个话题没有作好充分的准备,他没有赢得那些专家们的认可。
8.______________________on the phone just now is whether he has decided to make every effort to run the hotel. (sense)
是否决定要倾尽全力去经营饭店,他刚才在电话里没说清楚。
9.What made my father very disappointed was that he found the cellphone______________two days before went wrong again. (have)
让我父亲很失望的是,他发现两天前请人修过的手机又坏了。
10.Many a high-standard house_______________________for the survivors of the earthquake--stricken area, which is really inspiring for the public. (report)
有报道说,灾区已经为地震中的幸存者们兴建一大批高标新房。这消息真是大慰人心。
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com