B最佳 分析:本题考查动词不定式的用法.本空中应为与逗号之前的不定式形成对比的否定不定式结构.即 The purpose-is to make life easier. 查看更多

 

题目列表(包括答案和解析)

 In the dark forests ________ some large enough to hold several English towns.

   A. stand many lakes                                    B. lie many lakes

   C. many lakes lie                    D. many lakes stand

【详解】本题考查倒装结构,完全倒装。同时stand 和lie的区别。stand是突出的,lie是平躺的,湖不可能是突出的,所以此题应该选择lie。

 

查看答案和解析>>

  The pop singer Lee Hom Wang(王力宏)is enjoying a pack of fried chicken.The satisfied smile on his face is inviting you to join him.

  Yes, it is one of MacDonald’s latest posters with the slogan(标语)“I’m love in it” staring out at you.The poster is in every one of the chain restaurants(连锁餐饮店)in China.

  Wang and the slogan have been successfully designed to tune into youth culture.Wang was selected as the spokensman not only for his healthy in mage and talent(才艺),but also because he is a role model(榜样)for teenagers.Many young people admire him and will copy him.

  Well, it works.Youngsters are seen eating Big Macs and fried chicken almost every day in every store.

任务导入:Organize a research on fast food with your classmates.Divide the members into two groups, one group focuses on Chinese fast food, the other one focuses on western fast food.Make a competition and show which group do better.Then work together to write a research report on fast food and ask some experts to check it or get some advice to perfect it.

(和你的同学组织一项关于快餐的调查。成员分成两组,一组调查中国快餐,另一组调查西方快餐。两组进行比赛,看哪一组做得好。再两组共同合作,写一份中西方快餐对比的调查报告。交给有关专家审核正确性或取得一些进一步完善的建议。)

You can follow the steps below:

First, find some western or Chinese fast food from some information channels individually.

Second, analyze the ingredients(配料)of Chinese or western fast food.

Third, try to know they are healthy or junk food with the help of books, experts etc.

Finally, two group members discuss and write a research report together to compare Chinese fast food with western fast food.And ask your classmates, parents, teachers or some experts to check it or get some advice to perfect it.

(你可以采用以下步骤:

a.两组分别从一些信息渠道找出一些中国快餐和西方快餐;

b.分析中西方快餐的配料;

c.参考书本或咨询专家判断他们是健康食品还是垃圾食品。

d.两组共同讨论并写一份调查报告来对比中西方快餐。再征询你的同学、父母、老师或一些专家意见,进一步完善。)

查看答案和解析>>

LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.

It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.

McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.

“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”

The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.

McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.

“I never had any bad results from customers,” he said.

39. Why was McCormick sentenced to prison?

A. He sold bombs.                              B. He caused death of people.

C. He made detectors.                              D. He cheated in business.

40. According to the judge, what McCormick had done ________ .

A. increased the cost of safeguarding

B. lowered people’s guard against danger

C. changed people’s idea of social security

D. caused innocent people to commit crimes

41. Which of the following is true of the detectors?

A. They have not been sold to Africa.

B. They have caused many serious problems.

C. They can find dangerous objects in water.

D. They don't function on the basis of science.

42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .

A. sold the equipment at a low price

B. was well-known in most countries

C. did not think he had committed the crime

D. had not got such huge profit as mentioned in the text

【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。

段落

关键词、句

大意推测

第一部分(Para. 1-3)

McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London

新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。

第二部分(Para. 4)

cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people

法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。

第三部分(Para. 5-7)

But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results

案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。

【解析】

39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。

40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。

41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。

解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。

42. D。推理判断题。难度:中等。

解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较

本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。

查看答案和解析>>

(共5小题;每小题2分,满分10分)

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

根据对话内容,从对话后的选项中选出能填人空白处的最佳选项,并将答案填写在本题下面的横线上。选项中有两项为多余选项。

A: Mary, we are going to have a party on New Year's Eve. I’m sure we'll have a good time. 1 _____

B: I'd like to.2 _____

A: In our classroom. We are going to decorate it and turn it into a splendid ballroom.

B: 3 _____ I shall be very glad to spend my first New Year in China with you.

A: But we are going to ask everyone at the party to give a performance. 4 _____

B: I will. My voice is not very pleasant to the ear, though.

A : I heard you sang once. 5 _____ I’m sure you'll be the star of our New Year party.

B: Oh, thank you.

A.Your voice was sweet and beautiful.

B.Where are you going to have it?

C.Would you like to join us?

D.Thank you for inviting me.

E. Oh, it is great.

F. Let's go to the ball together.

G. Do sing us some English songs, please.

(选择题1 -50题的答案请填在机读卡上,其余答案填在各答题处。)

补全对话(共5小题;每小题2.5分,满分25分)

1. ________ 2. _______ 3. _______ 4. _______5. _______

 

查看答案和解析>>

根据对话内容,从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,并将答案写在本题下面的横线上。选项中有多余选项。
A:What’s your opinion about this design?  【小题1】 
B:I have never seen a better one. 【小题2】 
A:Thanks.I was afraid that you wouldn’t like it.
B:Really? 【小题3】 
A:We will have to hire some famous models for the advertisement.
B:It may cost a lot.but it will really bring in more benefit for us. 【小题4】 
A:Who do you like better,the models from home or abroad?
B:I think models from home may be more popular among the young.They may bring better results.
A:That’s true. 【小题5】  OK,let’s choose the best models now.

查看答案和解析>>


同步练习册答案