选 D. 考查形容词的比较级. 查看更多

 

题目列表(包括答案和解析)

 I prefer a flat in Inverness to       in Perth , because I want to live near my Mom’s .

A. one     B. that         C. it       D. this

【详解】考查代词的用法。one表示泛指,相当于“a(an)+名词”,代替的是同类事物中的“一个”;that表示特指,相当于“the+名词”;it所代替的是前面提到过的同一事物;this表示近指。故选答案A。

 

查看答案和解析>>

阅读下列材料, 从所给的六个选项(A, B,C, D, E, F)中, 选出符合各个小题要求的最佳选项,选项中有一项是多余选

以下是复活节的活动介绍:

A. Second Church in Dorchester sponsors Easter Egg Hunt

Join the fun at the Second Chruch in Dorchester’s Easter Egg Hunt, Saturday, March 15, 2008 at 12 noon. Children aged 12 and younger are invited to the Church Lawn at the corner of Washington St. and Talbot Ave. in Codman Square to search for the hidden candy-filled egg. Bring your own basket.

This free event is fun for the whole family.

For more information call 617-825-2797, visit the website at http://www.secondchurchchnaz.org,

or email info@secondchurchnaz.org.

B. Choate Park Easter Egg Hunt

The Easter Bunny will visit Choate Park this year and will hide thousands of Easter eggs throughout the historic town park for kids to find! The special day is Saturday, March 15, at 11 a.m. at Choare Park in Medway. The Easter Egg Hunt costs $5 per child over the age of 2, and is open to children up to ten years old. Pre-registration suggested at cholatefriends@yahoo.com or by calling 508-533-3275 so there will be enough eggs for everyone.

C. Billerica Breakfast with Easter Bunny

http://www.town.billerica.ma/us/cities/billericama/docs/UploadPages?recreation.htm#Breakfast

Sunday, March 16,2008

8:30-12 noon

Shawsheen Valley Technical School Cafeteria

100 Cook Street, Billerica

$5.00 per person for a GREAT Meal and LOADS of fun!

(Includes breakfast, photo with Easter Bunny, egg hunt, hat parade, face painting & crafts!)

D. Burlington—FLASHLIGHT AT NIGHT EASTER EGG HUNT

http://www.burlington.org/reaction//Special Events.htm

Thursday, March 20, 2008

The Easter bunny will be making a special trip to Burlington to hide some eggs for Easter. This year the Easter bunny will be hiding eggs in two separate locations. Bring your flashlight and a parent and help us find the eggs that are scattered about the Town Common and Simonds Park. The Easter Bunny will be on hand for pictures, so bring your camera. The Easter egg hunt is open for residents only who have signed up and have a ticket. This is for children ages 2-5 with a parents and tickets are $6 each.

E. Wilmington

http://www.towm.wilmington.ma.us/old/rec.htm

EASTER EGG HUNT (Town Common)

The Annual Easter Egg Hunt for children aged 6 and younger will be held on Saturday, March 22 on the Town Common. In case of poor weather or ground

F. Methuen Easter Egg Hunt

http://www.ci.methuen.ma.us/

Saturday, March 22, 12:00 Noon at Veterans Park on Milk Street

Children must be accompanied by an adult. Bring a Basket! Special Appearance by the Easter Bunny!!!

Ages: Preschool to 3rd Grade.

Information: 978-983-8590

请根据下面家长和小孩的信息,为其挑选合适的活动。

76.Mr. Brown. My son is 5 years old. He loves Easter Egg Hunt. But this time I won’t be free until Saturday afternoon, March 22.

77. Mrs. Houston My husband and I will be free on March 15, so we would like to take our kid, Jason, 12, to join in some free events.

78.Mr. Robinson Judy, my daughter, is 3 years old. She loves the Easter Bunny so much that she will be happy to take a picture with it.

79.Mrs. Ryan I am available before noon on March 15 so I am taking my boy, Justin, aged 8, to try for the egg hunts.

80. Mr. William Besides egg hunts, my boy would also like to watch other performance, such as parade and painting.

查看答案和解析>>

Finding summer jobs for teenagers has not always been easy, but now you no longer have to worry about what your kid can do to earn their own money. Recently I found some different sites online that offer information about what kids can do. Below is some of that information, along with questions to think about to help you come up with your own ideas.
Ideas for summer work: 
● Parks and Recreation Programs.
● Babysitting (当临时保姆) during the day of school.
● Working part-time at a day care for the summer.
● Car washing.
● Working at local vegetable stands.
The easiest way for you to find ways for your child to make money is to think about others’ inconveniences (不方便). Think of things you need done, or would like to have done, and what you would consider paying for these things to get done. Once you have some ideas, you can sit down with your child and talk to them about what they would be interested in doing. Then once you have an idea of what they want to do you can help them come up with fair prices.
Preferably you would want to only have your child working with people you know and trust, or in the least bit you could have your child pick a partner. That way with each of them carrying cell phones, even those without service can call 911, they will be much safer.
You can find out more information and many more ideas for kids to use to make money during their summer holidays by visiting http://www.kidswantmoney.com.
【小题1】根据第一段Recently I found some different sites online that offer information about what kids can do. Below is some of that information, along with questions to think about to help you come up with your own ideas.及下文描述,可知选A,分享他在网络上的发现。
【小题2】根据短文倒数二三段描述,可知当年轻人找假期工作时,要考虑的是为谁工作,工资问题和这个工作是否安全,不包括在哪儿工作,故选D。
【小题3】根据You can find out more information and many more ideas for kids to use to make money during their summer holidays by visiting http://www.kidswantmoney.com.描述,可知选D。
【小题4】The author wrote the passage to _____.

A.share his discoveries onlineB.introduce jobs for teenagers
C.advertise a website for teenagersD.talk about his summer work experience
【小题5】 Which of the following is NOT considered when teenagers look for summer jobs?
A.Who they’d better work for.B.How much should be charged.
C.Whether the jobs are safe.D.Where the workplace is.
【小题6】What can we learn about http://www.kidswant-money.com?
A.The author set up the website.
B.It gives information about educating children.
C.People need to pay to visit the website.
D.It offers ideas for children to make money.

查看答案和解析>>

(2011·安徽卷)B

Think about the different ways that people use the wind. You can use it to fly a kite or to sail a boat. Wind is one of our cleanest and richest power sources(来源), as well as one of the oldest. Evidence shows that windmills(风车)began to be used in ancient Iran back in the seventh century BC. They were first introduced to Europe during the 1100s, when armies returned from the Middle East with knowledge of using wind power.

For many centuries, people used windmills to grind(磨碎)wheat into flour or pump water from deep underground. When electricity was discovered in the late 1800s, people living in remote areas began to use them to produce electricity. This allowed them to have electric lights and radio. However, by the 1940s, when electricity was available to people in almost all areas of the United States, windmills were rarely used.

During the 1970s, people started becoming concerned about the pollution that is created when coal and gas are burned to produce electricity. People also realized that the supply of coal and gas would not last forever. Then, wind was rediscovered, though it means higher costs. Today, there is a global movement to supply more and more of our electricity through the use of wind.

60. From the text we know that windmills              .

A. were invented by European armies

B. have a history of more than 2800 years

C. used to supply power to radio in remote areas

D. have rarely been used since electricity was discovered

61. What was a new use for wind power in the late l9th century?

A. Sailing a boat. 

B. Producing electricity.

C. Grinding wheat into flour.

D. Pumping water from underground.

62. One of the reasons wind was rediscovered in the 1970s is that             .

A. wind power is cleaner

B. it is one of the oldest power sources

C. it was cheaper to create energy from wind

D. the supply of coal and gas failed to meet needs

63. What would the author probably discuss in the paragraph that follows?

A. The advantage of wind power.

B. The design of wind power plants.

C. The worldwide movement to save energy.

D. The global trend towards producing power from wind.

【解析】选D。推理判断题。根据末段句子Today, there is a global movement to supply more and more of our electricity through the use of wind可知,接下来作者应该谈论利用风能发电的情况,因此选择D项。

查看答案和解析>>

 Everyone has got two personalities (性格) —the one that is shown to the world and the other that is secret and real. You don’t show your secret personality when you’re awake because you can control yourself, but when you’re asleep, your sleeping position shows the real you. In a normal night, of course, you often change your sleeping positions. The important position that best shows your secret personality is the one that you go to sleep.

If you go to sleep on your back, you’re a very open person. You normally trust people and you are easily influenced by new ideas. You don’t like to make people unhappy, so you never express your real feelings. You’re quite shy and you aren’t very confident.

If you sleep on your stomach, you are a person who likes to keep secrets. You worry a lot and you’re always easily becoming sad. You never want to change your ideas, but you are satisfied with your life the way it is. You usually live for today not for tomorrow.

If you sleep on curled up (蜷缩), you are probably a very nervous person. You have a low opinion of yourself and often protect yourself from being hurt, so you are very defensive. You’re shy and you don’t usually like meeting people. You like to be on your own.

If you sleep on your side, you have usually got a well-balanced (平衡的) personality. You know your strengths and weaknesses. You’re usually careful. You have a confident personality. You sometimes feel worried, but you don’t often get unhappy. You always say what you think, even if it makes people angry.

1.You may find the passage in_____.

A. a science magazine                B. a guide book

C. a sports newspaper                D. a story book

2. When does the sleeping position best show your secret personality?

A. In the daytime.                  B. At the beginning of sleep.

C. At night.                        D. During the deep sleep.

3. Tina hardly tells her secrets to her friends. She probably goes to sleep _______.

A. on curled up                      B. on her stomach

C. on her back                       D. on her side

4.What does the word "defensive" mean in the passage?

A. 易怒的      B. 攻击性的      C. 外向的       D. 有戒心的

5. What does the passage tell us?

A. Sleeping on your side is the best way of sleeping.

B. Changing positions will cause sleeping problems.

C. Sleeping positions show people’s secret personalities.

D. Enough sleep makes people look better and healthier.

 

查看答案和解析>>


同步练习册答案