解析:答案A. as if to say “好像要说 .与gave me a sudden look语境相符.as if to have said “好像已经说了 .as if said “好像已经被说了 .要表达“好像在说 应用as if saying 而不是as if to be saying. 查看更多

 

题目列表(包括答案和解析)

任务型阅读

某校正在开展课外阅读小组活动Peter, Helen, Catherine, Elizabeth和Jessica想根据自己小组成员的喜好找一篇英语阅读材料。阅读下面某报纸的文章摘要(A, B, C, D, E, F),选出适合他们的文章,并在答题纸上将相应选项的标号涂黑。选项中有一项是多余选项。

1.Peter’s group members are fond of an article which can help them to find something that can both challenge their intelligence and provide entertainment.

2.Helen’s group members are fashionable and fond of advanced technology.They like reading something that can provide them with inspirations in achieving success and changing people’s way of life.

3.Catherine’s group members are athletic and spend a lot of time working out.They are fond of any stories about stars in the sports world.

4.Elizabeth’s group members want to read some articles which can help them keep pace with the trend of fashion.They hope to find in the article some hints on helping improve their appearances.

5.Jessica’s group members are keen on becoming volunteers and therefore are looking for some articles that can increase their chances of being chosen.

A.

Wang’s little big ideas

Apps are transforming smart phones into multi-tasking gadgets that can locate a good restaurant and even help you with your love life.As the iPhone4 hits China, Zhang Chunmei meets the Chinese programmer behind an App Store bestseller to find how a tiny idea can make a big difference and how apps influence our digital lifestyle.

B.

Showcase for talent

Susan Boyle, you better watch out.Semifinal day on China’s Got Talent is fast approaching and these contestants(竞争者) just might push you off your pedestal (宝座).Like them or hate them, there’s no denying the contestants are causing something of a stir across the country.The performers singled out on this page will certainly offer a show about which you’ll have something to say.

C.

Top of the crops

You might think Fashion Week is about dresses rather than hairstyles.But you’d be wrong.Whether the models are in New York, London or Milan, who’s sporting the prettiest, trendiest or most shocking hairstyle is as hot a topic as the clothes on the catwalk.Despite the many hair highlights of the 2010 Fashion Week, we’ve managed to comb through the masses of material to pick a few of our favorites here.

D.

Movie messes with your head

Driving home from a screening of Inception, my husband said to me: “I don’t know how you are going to write about this movie.” “What, you mean without giving anything away?” I asked.“No,” he said.“I don’t know how you are going to explain what it’s about.” The film, by writer-director Christopher Nolan, is a gorgeous(极好的), technically perfect symphony(交响曲) of images and ideas.

(E)

Woods to split

The marriage between the golf star and his wife is officially over.Official divorce papers state that “the marriage between the parties is irretrievably broken”, thus bringing to an end the couple’s six-year marriage.Woods and Nordgren have lived apart since Woods’ November 2009 car crash, which was followed by Woods’ public admission of a series of affairs with other women.

(F)

Flowers set to bloom

What exactly does it take for a young woman to be considered a “campus flower?” Some say beauty is in the eye of the beholder, but surely there must be certain essential criteria.Perhaps we can get some answers by taking a closer look inside the training camp of the Universiade Star in Shenzhen, a competition organized to select the guides, waiters, torchbearers and flag bearers for the 2011 games.

【答案】DAECF

【解析】略

【题型】信息匹配

【适用】一般

【标题】20102011学年浙江省嘉兴市第一中学高一下学期期中考试英语卷

【关键字标签】浙江省嘉兴市第一中学,高一期中,英语

【结束】

12【题文】单词拼写(共10小题;每小题0.5分,满分5分)

根据下列句子及所给单词的首字母,在答题卷上按题号写出各单词的正确形式(每空限填一词)。

1. C___________ drove me inside.

2. Fresh air is of great b___________ to our health.

3. It’s important to know your own strengths and w___________.

4.China and Japan have mid-autumn festivals, when people a__________ the moon and in China, enjoy mooncakes

5.Many a child ___________ to death in Africa because of the lack of food last century.

6. At the beginning of the year, farmers usually have a lot of a___________ work to do.

7. The c__________ of some European countries are quite different from ours.

8. Without p___________, you cannot take photos here.

9. He managed to save the d___________ girl, which was praised by many people.

10.The famous “ Oprah Winfrey Show” is b___________ live every Friday on CNN.

【答案】11.Curiosity   12. benefit   13. weaknesses   14. admire    15. starved  

16. agricultural 17. customs 18. permission  19. drowning  20.broadcast

【解析】略

【题型】单词拼写

【适用】一般

【标题】20102011学年浙江省嘉兴市第一中学高一下学期期中考试英语卷

【关键字标签】浙江省嘉兴市第一中学,高一期中,英语

【结束】

 

查看答案和解析>>

Tykoon is an online website that allows you to teach your child financial principles through allowances, assignment of tasks and daily chores. As the parent, you can assign a cash value to the things you want your child to do. Then, your child can go in, accept the task and add to their wish list of what they would like to purchase with the money that they earn.

Let’s start with the parent side of things. The parent must be the one to set up the account. You simply enter your information and your child’s information to get started. You are then able to assign allowance amounts to your child.

Then you can add tasks for your child to accept and link them to either their weekly allowance or a pre-determined amount. Your child is then able to accept or decline their tasks. They can see how much each task earns, how often they need to do it and what they will get if they do! They can add items that they are working toward earning and can even earn nn-cash incentives such as extra TV time or staying up late!

Tykoon is a great way to start teaching your child about responsibility and financial principles in fun and safe way. Through the creation of their own profile and the ability to accept or decline tasks, they are taught the skills that they will need later in life when they are managing their own budgets! So, head over and sign up for a free account today and watch your child get excited about doing their chores!

And right now, as a special reward, if you share Tykoon with your friends and have five friends sign up and stay active for more than a month, you’ll earn a $25 Amazon.com gift card! So get your child enrolled(注册), tell your friends and let’s start teaching all our kids about the important financial principles today!

66.The purpose of the text is to___________.

A. make an advertisement                    B. share teaching experience

C. describe an online website               D. present a way of making money

【答案】A

【解析】第一段介绍Tykoon,二,三,四段介绍怎样操作以及所带来的好处, 最后一段是奖励措施。因此, 本文的目的是做广告,吸引大家都来参与。

67.The underlined word“incentives” in Paragraph 3 is closest in meaning to “_________”.

A. promises           B. rewards             C. gifts           D. tasks

【答案】B

【解析】根据下文such as extra TV time or staying up late!,可见,“incentives”表示的是一种奖励。

68.What can kids learn from Tykoon?

A. The ability to manage their budgets.        B. The responsibility to do daily chores.

C. The skills to earn their own living.           D. The tricks to accept or refuse tasks.

【答案】A

【解析】根据第四段they are taught the skills that they will need later in life when they are managing their own budgets!他们被教给在以后生活中他们自己管理自己财务时需要的技巧。

69.It can be inferred from the last paragraph that_________.

A. no parents will resist the special reward          B. Amazon is a very popular website

C. Tykoon wants to attract more visitors            D. friends should share information

【答案】C

【解析】如果你能分享给5个朋友,让他们也签约并且保持活跃至少一个月,你就会得到价值25美元的亚马逊礼品卡。

70.What is the best title of the text?

A. Tykoon—A Safe Way to Manage Your Financial Issues

B. How to Create Funny Tasks for Your Kids on the Website

C. Opening an Online Account with the Help of Tykoon

D. Teaching Your Kids Financial Principles with Tykoon

【答案】D

【解析】纵观全文可知。

查看答案和解析>>

 

第三节:阅读理解(共20小题,每题2.5分,满分50分)

阅读下列短文,从每题所给的四个选项中,选出最佳答案

   A couple of years ago, I received a $ 600 insurance dividend (保险股息).Sitting at the kitchen table, my wife and I discussed what we might do with the money. I realized now that the refrigerator overheard our talk. The very next day it went wrong. The repairman told us we needed a new unit. Cost:$600. Not long after that, we got a refund(赔偿金)from the shop, enough to pay for a trip to Mexico. “I’ve something to tell you,” I said to my wife in a low voice. “How about the living-room?” she suggested. I remembered the color TV set was there. “No, not there. Let’s go out.” I showed her the check as we stood on the driveway. We held each other excitedly and hardly noticed the rain. My car was parked within5 meters. I didn’t think anything about it at the time. As I started for the airport the next day, the car began making strange sounds. Changing the engine cost about $ 1, 000.

Then I looked through our financial records. I discovered that during the last ten years we spent all our “found money” repairing a hot water heater, a television and a stove.

I never mention money in front of our mechanical equipment. But if this article is published and I am paid for, the word processor(文字信息处理机)is going to go for sure. It’ll know.

1. What went wrong first as the writer’s?

   A. The refrigerator          B. The stove

   C. The TV set              D. The engine of the car

2. What has been repaired and still remains all right?

   A. The car                 B. The color TV set

   C. The stove               D. The hot water heater

3. Which statement is wrong according to the passage?

A.There are many pieces of modern equipment in the writer’s home

B.The writer often discusses with his wife on how to spend their money.

C.The writer has gone into a lot of trouble to repair his things

D.The writer’s refrigerator can overhear him

 

查看答案和解析>>

信息匹配(共5小题;每小题2分,满分10分)。

下面是一篇应用文及其应用场合的信息,请阅读下列应用文和相关信息,并按照要求匹配信息。(答案写在答题卡上)

首先请阅读下列应用文:

HOW TO BOOK (预定)

Booking tickets for an important play on September 8.

A  By Telephone

For credit card (信用卡) bookings. Calls are answered.

Box office (售票处) 

01789-95623 9a.m.-8p.m.(Mon.-Sat.)

0541-541051 (24 hours, 7 days, no booking charge)

B  By Fax

For credit card bookings. Please allow at least 48 hours for reply, if required.

Box office 01789-261974 or 01862-387765

C  By Post

   Please enclose(附上) a cheque (支票) details together with 50p to the total amount (总额) to cover postage. Please send to the Box Office, RST, Stratford-upon-Avon, CV376BB.

  Booking opens for all the plays.

D In Person

   Box office

   RST hall, 9:30a.m.-8p.m.(Mon.-Sat.)

   9:30a.m.-6p.m.when theatres are closed (Sun.)

E  Overseas Booking

   The easiest method of payment is by credit card.

   CREDIT CARDS

  We accept Visa, Master Card, American Express and Diners Club. Please give the card number, name and address of the card holder.

F  By E-mail

Please visit the website http://www.bigcitytheatre.com and you will get the ticket in no time. Book the ticket online through the online payment system. 10p would be charged for each ticket.

请阅读以下购票者的信息,为他们匹配最合适的购票方式。

1.Mr. Wallet is a retired man and has lots of free time. Watching plays is one of his favorites. The theatre is not far from his home.

2. Mrs. Bright is a business woman. There is a fax machine in her office but she wants to get the ticket as soon as possible. She doesn’t want to pay extra money for the ticket.

3.Anna is a college student. At the beginning of this term, she is busy in all kinds of things. Thus, she can not afford to go to the theatre to book the ticket by herself. And she has no credit card at hand right now.

4. Shelly studies in Beijing University now. She will fly back to her country this weekend, before which she must book the ticket for the play.

5.Mr. William works in a company as a computer programmer and has an easy access (机会) to the Internet. He wants to get the ticket as soon as possible.

 

查看答案和解析>>

 

第Ⅱ卷

注意事项:

1.用黑色墨水的钢笔或签字笔将答案写在答题卡上。

2.本卷共6小题,共35分。

第三部分:写作

第一节:阅读表达(共5小题;每小题2分,满分10分)

阅读下面短文,并按照题目要求用英语回答问题。

When Dan Shaw gets up from the sofa in his home, Cuddles is never far away. When he wants to go outside, he doesn’t take Cuddles out for walk—Cuddles takes him for a walk. Cuddles is clearly no ordinary family pet. It is a two-foot-high miniature horse and serves as the guiding eyes of Shaw, who is blind.

When Shaw lost his sight, his wife suggested he apply for a guide dog. Shaw, an animal lover, said he couldn’t bear to part with a dog (which usually lives about eight to ten years) and get used to a new one, perhaps several times in his life.

Then Shaw heard of a program about the tiny guide horses. He learned that the horse possess many qualities that that make them an excellent choice for guiding people. They are clean friendly, smart and have great memories. They can be trained to remain calm in noisy and crowded places. Best of all, they live for 25-25years, which would enable Shaw to have the same guide companion for most or all of his life.

Shaw immediately applied to be and was accepted as the first person to receive a guide horse. The instant he met Cuddles, he knew he was making the right choice. Then he began his training.

Through training ,Shaw and Cuddles learned to find way on busy streets, step over curbs(便道沿儿)and find elevator buttons. Cuddles even demonstrated(显示)its ability to step in front of Shaw and block him, to prevent him from walking into a dangerous situation. The little horse also expertly led Shaw through busy shopping malls. They got along without any difficulties. Now Shaw is confident that Cuddles will change his life for the better.

56. What’s the meaning of the underlined word “miniature” in Paragraph 1?(No more than 2 words)

_______________________________________________________________________________                                                                            

57. Why didn’t Shaw want to choose a dog as his guide? (No more than 15 words)

_______________________________________________________________________________                                                                            

58. What does Paragraph 3 mainly tell us? (No more than 10 words)

_______________________________________________________________________________59. How does Shaw feel about his future life with the help of Cuddles? (No more than 10 words)

_______________________________________________________________________________                                                                           

60. In your opinion, what is the ideal relationship between man and animals? (No more than 20 words)

_______________________________________________________________________________                                                                           

 

查看答案和解析>>


同步练习册答案