题目列表(包括答案和解析)
仔细阅读下面文章,判断句子正误,正确的写
T, 错误的写F.My new friend
By Liu Yun
Alice is my new friend. She lives in Australia. Her father works in a school. He is a teacher. He goes to work by bus.
Her mother is a nurse. She works in a hospital. She goes to work by car.
Alice and her sister are twins. They look the same, but they are very different. Every morning, Alice goes to school by bike, but Ann goes to school on foot. Every evening, Alice reads newspapers. Her sister Ann watches cartoons on TV. Alice usually plays at the park on Saturday. Ann usually makes kites.
I write an email to Alice every week. Alice says her family is coming to China soon. I am excited.
1. Alice goes to school by bus. ( )
2. Her father works in a hospital. ( )
3. He goes to work by bus. ( )
4. Ann goes to school by bike. ( )
5. Alice read newspapers every evening. ( )
听录音选择正确答案。
On Saturdays, she goes to the happy ____.
A. park B. supermarket C. zoo
仔细阅读文章,回答下列问题。
Amy: Who's she?
Wu: She's my aunt.
Amy: Wow! She's really beautiful. What does she do?
Wu: She's an actress on TV.
Amy: Who's he?
Wu: He is my uncle.
Amy: What does he do?
Wu: He is a writer. He writes the TV show for my aunt.
Amy: How exciting!
Wu: Sometimes my aunt works here in Beijing, but sometimes she works in Hong Kong.
Amy: How does she go to Hong Kong?
Wu: She goes to Hong Kong by plane.
Ask the questions, and write down the answer.
1. Who is the beautiful woman. She is Wu Yifan's______.
2. What does she do? She's an _______.
3. Who is the man? He's Wu Yifan's ______.
4. What does he do ? He's a _______.
看图填空,使句意完整。
________ does she ________ to work? She goes to work by subway.
阅读判断,正确的写
T,错误的写FThis is a big shop. My friend, Alice is here. She is a shop assistant, but she doesn't come here every morning. Alice's father and mother are not in Shanghai. She lives with her grandfather. There are many toys in the shop. Some pandas are on the shelf. A little girl wants a doll. The doll is lovely. The girl is so happy.
(1) Alice is a shop assistant. ( )
(2) She goes to the shop every day. ( )
(3) Alice lives with her grandmother. ( )
(4) This is a toy shop. ( )
(5) A little girl buys a lovely doll. ( )
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com