题目列表(包括答案和解析)

 0  252614  252622  252628  252632  252638  252640  252644  252650  252652  252658  252664  252668  252670  252674  252680  252682  252688  252692  252694  252698  252700  252704  252706  252708  252709  252710  252712  252713  252714  252716  252718  252722  252724  252728  252730  252734  252740  252742  252748  252752  252754  252758  252764  252770  252772  252778  252782  252784  252790  252794  252800  252808  447348 

3. I work in a business ______ almost everyone is waiting for a great chance.

     A. how                                B. which

C. where                              D. that

试题详情

2. Mark was a student at this university from 1999 to 2003, __________ he studied very hard and was made Chairman of the Students’ Union.

     A. during which time                   B. for which time

     C. during whose time                  D. by that time

试题详情

1. Last month, part of Southeast Asia was struck by floods, from _____ effects the people are still suffering.

     A. that                                B. whose

C. those                              D. what

试题详情

49. use            50. task                51. students       52. how      53. lot

[书面理解]

One possible version:

Recently I made a survey of Senior 3 students on physical training.

Only 35% of the surveyed students do sports. There are many reasons for this. Half of the students say they have too much homework and have no enough time to take exercise. 30% of them complain that they have no places where they can relax themselves and that there not enough training facilities. 10% feel that they live too far away from the places and some even don’t know how to take exercise. Because of lack of physical activities, many students are in poor health. We should realize the importance of taking exercise, and measures should be taken to improve the present situation.

试题详情

44. passed  45. Congratulations     46. about    47. course  48. purpose 

试题详情

43.B。解析:由第二段的第一句话可推断出B项是正确的。由第二段的第一句可知A项错误。由第一段的最后一句和第四段的第一句可知刮痕并不是马上消失的,所以C项错误。从最后一段as it looks for a more widespread presentation可知,这种漆并没有推广开,所以D项错误。

[对话填空]

试题详情

42.A。解析:第一段提到日本的Nissan汽车公司宣布下一个项目就是使用这种漆,所以最后这一段应是计划把这种漆用在这个公司的某款汽车上,即A项是正确的。

试题详情

41.C。解析:从文中第四段可找到答案。文中第五段说这种漆经过三年后是否还可以上漆并没有说明,所以A项被排除。B选项叙述错误,不是漆消退,而应是刮痕消退。D项在文中没有被提到。

试题详情

40.D。解析:从最后一段第二句“And while plans to offer the feature overseas haven’t been made yet, …”可知,D项是正确的。根据第一段和最后一段可排除A项。由第三段的this is the only paint like it in the world可知,它还没有同类产品,所以可否定B项。选项C在文中没有作出说明。

试题详情

39.C。内容排序题。文章第一段提到了穿越灌木丛,然后走到山谷,在山谷中发现鸟蛋,然后又听到老虎的叫声,所以正确的顺序应是“bushes”、“valley”和“find eggs”,最后是“hear the sound of tiger”。

试题详情


同步练习册答案