题目列表(包括答案和解析)

 0  256728  256736  256742  256746  256752  256754  256758  256764  256766  256772  256778  256782  256784  256788  256794  256796  256802  256806  256808  256812  256814  256818  256820  256822  256823  256824  256826  256827  256828  256830  256832  256836  256838  256842  256844  256848  256854  256856  256862  256866  256868  256872  256878  256884  256886  256892  256896  256898  256904  256908  256914  256922  447348 

4. Who plays the leading part in the deal in America?

[A]. White House .        [B]. Republicans.

[C]. The Democratic Party.     [D]. Businessmen.

试题详情

3. What was the attitude of the Republican Party toward China’s entry into the WTO?

[A]. Contradictory.        [B].Appreciative.

[C]. Disapproving.        [D]. Detestful.

试题详情

2. What does the sentence “Also left in the lurch: Wall Street, Hollywood, Detroit” convey?

[A]. Premier Zhu rejected their requirements.

[B]. The three places overdid criticism.

[C]. They wanted more protection.

[D]. They are in trouble.

试题详情

1. The main idea of this passage is

[A]. The Contradiction between the Democratic Party and the Republican Party.

[B]. On China’s entry into WTO.

[C]. Clinton was right.

[D]. Business Lobbyists Control Capitol Hill.

试题详情

76.Tigers 77.Flightless 78.medicine 79.oil 80.Reasons 81.Illegal 82.polluted 83.Threatened/Hunted 84.extinct 85.left

书面表达

Dear Mom and Dad,

Traditional Chinese Spring Festival is around the corner.On this special occasion,how I wish I could have a heart­to­heart talk with you.

I am quite confident of my future life and I do wish you good health and a happy new year.You love me and I love you,too.As I grow up,you are getting older and older.You always encourage me when I am in low spirits.I will attend the College Entrance Examination soon,which makes me under great pressure.Therefore,I hope that we can communicate more and give me frequent help.You know,good studying conditions and timely help can help me.

Since the winter vacation is at hand,I have made my own plan,which I think is of help to my studies and my health.For one thing,I will review what I have learned.For another thing,I will do exercises to keep fit.In addition,I will held you with some housework.

Yours sincerely,

Li Xiang

试题详情

75.C 推理判断题。从最后一段中的“Repeating positive self­statements may benefit certain people such as individuals with high self­respect but discourage the very people who need confidence the most”可推知答案。

试题详情

74.D 正误判断题。从倒数第二段第一句可知D项内容正确。

试题详情

73.B 细节理解题。从第四段第一句“However,individuals with high self­respect reported feeling better...”可知答案。

试题详情

72.A 细节理解题。从第三段第四句“Those with low self­respect who repeated the phrase scored an average of 10 points”可知答案。

试题详情

71.C 主旨大意题。由该段内容可以看出,该部分主要告诉我们迈克尔·杰克逊的艺术成就,故C项正确。

试题详情


同步练习册答案