题目列表(包括答案和解析)

 0  257206  257214  257220  257224  257230  257232  257236  257242  257244  257250  257256  257260  257262  257266  257272  257274  257280  257284  257286  257290  257292  257296  257298  257300  257301  257302  257304  257305  257306  257308  257310  257314  257316  257320  257322  257326  257332  257334  257340  257344  257346  257350  257356  257362  257364  257370  257374  257376  257382  257386  257392  257400  447348 

从A、B、C、D四个选项中,找出其音标与所给单词的读音相同的选项。

1. exhibit   A. [ig′zibit]   B. [ig′hibit]

C. [ek′sibit]   D. [ek′zibit]

试题详情

Dear David,

I can understand how you feel. When I was young, I had the same experience as you do. I didn’t feel happy because I was forbidden to play with my friends. They complained about my poor performances in my studies and believed that playing with my friends too much affected my studies. But after I talked with my parents heart to heart, we had a better understanding of each other. So try to communicate with your parents to let them know that you are wise enough to manage your own business well. To understand them better, always put yourself in their position. Don’t you think that all parents in the world love their children even though they are sometimes strict and serious? If you can spend your time and money more wisely, I’m sure that your parents will trust you and you will enjoy more freedom.

By the way, it’s understandable that your parents ask you to put your studies in the first place. I hope my advice is of some help to you.

Yours,

Linda

 

必修5

Module 1  British and American English

试题详情

5. 解析:  选D。逻辑推理题。根据全文情节可以推知答案。

试题详情

4. 解析:  选B。标题归纳题。文章记叙了一只狗在陷入困境之后,在它的同伴的悉心照顾和帮助下安全脱险的全部经过,描述了动物之间的这种友谊。

试题详情

3. 解析:  选C。细节理解题。根据第四段最后一句“Frightened,Ted now wished he’d taken Spotty’s earlier appeals seriously”可知,主人希望他早一点注意到Spotty就好了。

试题详情

2. 解析:  选C。词义猜测题。根据上下文可知,Spotty发现同伴被困,回来寻求主人的帮助,在主人一开始不太在意的情况下,毅然执着地“骚扰”以引起主人的注意,应该是先叫,后冲向(因为它很着急)一块空地,回来再叫,直到主人注意为止。

试题详情

10. 解析:选C。考查名词词义辨析。句意为:警方正在设法查出那个在交通事故中遇难的妇女的身份。evidence证据;recognition承认;识别;identity身份;status地位;情形;状态,由句意可知,C项正确。

试题详情

9. 解析:选B。考查时态。由fast一词及“so proper measures must be taken now”,可首先排除A、C两项。现在进行时表示北极熊目前所面临的状况,故选B项。

试题详情

8. 解析:选D。考查名词词义辨析。句意为:她对她的研究工作的奉献为她在这一领域赢得了好的名声。reputation名声,名望。

试题详情

7. 解析:选A。考查时态及动词的使用。disappear为不及物动词,故无被动语态;再由exist与disappear所发生的先后顺序可知选A项。

试题详情


同步练习册答案