题目列表(包括答案和解析)

 0  257288  257296  257302  257306  257312  257314  257318  257324  257326  257332  257338  257342  257344  257348  257354  257356  257362  257366  257368  257372  257374  257378  257380  257382  257383  257384  257386  257387  257388  257390  257392  257396  257398  257402  257404  257408  257414  257416  257422  257426  257428  257432  257438  257444  257446  257452  257456  257458  257464  257468  257474  257482  447348 

4. castle   A. [ka:stl]   B. [′ka:sl]

C. [′kʌsl]   D. [k æ stl]

试题详情

3. blanket  A. [′blænkit] B. [′bla:ŋkit]

C. [′blæŋkit] D. [′blæŋkət]

试题详情

2. nature   A. [′næʃə]  B. [′neiʃə]

C. [′neitʃə]  D. [′neituə]

试题详情

从A、B、C、D四个选项中,找出其音标与所给单词的读音相同的选项。

1. steak   A. [sti:k]   B. [stik]

C. [steik]   D. [sdeik]

试题详情

Nowadays, with the growing popularity of computers, teachers, students and their parents are paying less and less attention to handwriting.

According to a recent survey, about 85.8 percent of middle school students think that their handwriting is poor. Yet for various reasons, many students don’t want to improve their handwriting. 51.5 percent of the students think that they can just use a computer, so there is no need to waste time improving their handwriting, and 32.3 percent believe that they are so busy with the study that they do not have time to practise. 10.9 percent think that practising handwriting is useless.

As the saying goes, writing style shows the man. Beautiful and neat handwriting is beneficial, especially for middle school students. Therefore, in my opinion, more emphasis should be placed on this aspect in future.

选修7

Module 1  Basketball

试题详情

5. 解析:选C。根据最后一段的叙述可知,联合国与国际联盟在有些方面很像。

Ⅷ.  As the world enters the 21st century, the development in the science and

technology will bring us much more hopes and chances we’ve never imagined before.

             many

 People are hoping ∧ have a peacefully and highly developed world. To

          to     peaceful

 catch up with the new development and to be success in the new century

                       successful

 the young generation is required to have different kind of skills and abilities,

                          kinds

 such like the computer science and the English language. Otherwise one will be

    as

left behind. Young people would study even hard at school and

             should/must    harder

 prepare for themselves mentally and physically to meet the challenge of the new

 century.

试题详情

4. 解析: 选B。根据文章第一段的“...led the Soviet Union to join the League in 1934”和第二段的“But the United States, Japan, and Germany were not members”可知答案为B。

试题详情

3. 解析: 选B。根据第一段的叙述可以推出,对于大多数成员国来说,联盟的作用就是限制成员国的武力行为。

试题详情

2. 解析: 选A。根据第一段的“As a result of the decision by the US Congress not to approve of the Versailles Treaty, the United States never joined the League of Nations”可知答案为A。

试题详情

10. 解析:选B。根据答语“请参照你自己的时间安排”可以推出,应该选B项,意为“你自己决定”。 

试题详情


同步练习册答案