题目列表(包括答案和解析)
6. once 7. college 8. chance 9. posting 10. dial
短文填空(二)
1
There are ____1____(好处) for students to work while 1._____________
studying at school. One of them is __2_____ 2.____________
they can earn money. For the most p___3___, 3.____________.
students work to earn money ___4____ their own 4.____________
use. Earning their own money a___5_____ them 5.____________
to spend on anything as they p____6____. 6._____________
They would ____7___ have to ask their parents for 7.____________
money or for ____8____(许可) to do things with 8.____________
the money. Some students may also s___9___ 9._____________
up for their college or future u___10___. 10._____________
答案:1. advantages 2. that 3. part 4. for 5. allows
6. foreign 7. fall 8. afford 9. set 10. demands
4
sir,
|
Yours sincerely,
Zhoulan
答案:1. other 2. apply 3. born 4. graduated 5. standard
6. forehead 7. taken 8. doubt 9. injury 10. blamed
3
A survey is taken on public opinions of the fact that nowadays many parents spend a large a___1____ of money sending their children to study abroad, some of w___2____ are middle school students. From it we can see that 38 percent of those surveyed think it is w__3___ the money letting children study abroad to get a b___4___ education so that they can get pay in the future. However, 62% of them ___5__(持有) the view that it is difficult for young people to live and study in a ___6____(外国的) country. It’s easy for them to f ___7___ into some bad habits and the cost of education is ten times as much as that at home. Not everyone can a___8__ it.The survey shows that the government should s___9____ up different kinds of schools to meet the ___10____(需求) of different children.
|
答案:1. amount 2. whom 3. worth 4. better 5. hold
6. eaten 7. pay 8. inspected 9. money 10. victory
2
|
could have been reduced to a minimum,” I also ___10___
(责备) myself.
答案:1. freeway 2. About 3. slowed 4. screamed 5. slight
从学校毕业,或上大学,或步入社会。毕业意味着前进.意味着选择。请以Graduation and Moving on为题,写一篇120词左右的短文,介绍你校毕业前的一些活动以及你的毕业感受。
提示:首句已给出,但不计入总词数。
Graduation is a time when we move on, from school to university, or out into the real
world.________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
此题要求改正所给短文中的错误。对标有题号的每一行作出判断:如无错误,在该行右边横线上画一个勾(√);如有错误(每行只有一个错误),则按下列情况改正:
此行多一个词:把多余的词用斜线(\)划掉,在该行右边横线上写出该词,并也用斜线划掉。
此行缺一个词:在缺词处加一个漏字符号(∧),在该行右边横线上写出该加的词。
此行错一个词:在错的词下划一横线,在该行右边横线上写出改正后的词。
注意:原行没有错的不要改。
Our school lies on the foot of a mountain with a small river passes by. It used to be a quiet, clean and beautiful place for a school. It is a pity which things have changed after a chemical factory was built near our school one year ago. Every day the factory produces many waste water and some harmful gases. The terribly pollution is harmful to our health. What’s bad, the great noise from the factory had a bad effect on our activities. As a result, our school is no longer what it used to. Our teachers and students are miserable beyond the description.
15.--Please call me at 8:00 tomorrow morning. I’m kind of forgetful.
--Don’t worry about that, you’ll be surely ____.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com