题目列表(包括答案和解析)

 0  270530  270538  270544  270548  270554  270556  270560  270566  270568  270574  270580  270584  270586  270590  270596  270598  270604  270608  270610  270614  270616  270620  270622  270624  270625  270626  270628  270629  270630  270632  270634  270638  270640  270644  270646  270650  270656  270658  270664  270668  270670  270674  270680  270686  270688  270694  270698  270700  270706  270710  270716  270724  447348 

10.teachers 根据材料中的Teachers’ Ski Week可知答案。 

试题详情

9.Week 材料中的Mother and Children Ski Week给出了要填的内容。

试题详情

8.children 根据材料2003 Ice and Snow Sports Meeting for Children可知

是为孩子们办的。 

试题详情

7.Sports 

根据材料“2003 Ice and Snow Sports Meeting”可知空内用sports。 

试题详情

6.January 

根据下文及材料可知在一月。 

试题详情

5.lanterns 

根据句意及材料可判断“冰灯艺术展”上的冰灯美观。 

试题详情

4.Camp 

根据材料,这个月举行Early winter Ski Training Camp。 

试题详情

3.December 

根据下句this month可知指的是December。  

试题详情

December,2003

Early winter Ski Training(训练)Camp in Harbin

Harbin Ice Lantern Art Expo(艺术展)in Harbin city

Ski Training Camp for students 

January,2004

2003 Ice and Snow Sports Meeting for Children

Mother and Children Ski Week

Teachers’ Ski Week

Do you like snow and ice?Come to visit Heilongjiang.There you’ll go into a wonderful world!This season,you can come to Heilongjiang to enjoy the 1 Festival from December to January.

First you can come to  2 City in  3 .In this month there is a Ski Training  4  for people who can’t ski.You can learn how to ski there.Also you can watch people swimming in cold water in Songhua River.The ice  5  in the Ice Lantern Art Expo are very beautiful.I think you’ll like them.

You can also come to Heilongjiang in  6 .There are a lot of interesting things in this month,too.If you can ski very well.You can take part in the Ice and Snow  7  Meeting.But this meeting is for only  8 .In this month,there is a Mother and Children Ski  9 .You can watch lots of young children and their mothers ski together.Do you think it’s funny and interesting?There is another ski week for  10 .Many teachers in different schools will come to ski.Welcome to ski in Heilongjiang.

答案:1.Ski 根据题目要求可知是Ski Festival。 

2.Harbin 

根据下句中的“In this month there is a Ski Training....”可知应来哈尔滨。 

试题详情


同步练习册答案