题目列表(包括答案和解析)

 0  271017  271025  271031  271035  271041  271043  271047  271053  271055  271061  271067  271071  271073  271077  271083  271085  271091  271095  271097  271101  271103  271107  271109  271111  271112  271113  271115  271116  271117  271119  271121  271125  271127  271131  271133  271137  271143  271145  271151  271155  271157  271161  271167  271173  271175  271181  271185  271187  271193  271197  271203  271211  447348 

3. On Saturday evening, Lingling and Kitty________ to music.

试题详情

2. The twins _______ to the cinema on Sunday evening.

试题详情

go do have study play talk ride listen 

1. At three o'clock, we take a break and________ to some students.

试题详情

Ⅷ.书面表达(10分)

请根据表格内容,写五个句子。 

Name
Alice
Sindy
Country
America
England
Age
eleven
twelve
Nationality(国籍)
American
English
Class
three
four

1.                   

2.                   

3.                    

4.                   

5.                   

答案:1.Alice is from America. 

2.Sindy is from England. 

3.Alice is eleven years old and Sindy is twelve years old. 

4.Alice is in Class Three. 

5.Sindy is in Class Four.

试题详情

B

Mr Green is a teacher.He teaches English in No.1 Middle School.He works hard.Mrs.Green stays at home.She doesn't go to work every day.She does the housework very well.Their son,Billy is nine.Billy likes playing and doesn't like learning.He can't do his homework and often asks his mother to help him.But Mrs Green can't do it,either.She asks Mr.Green to do all the homework for Billy every day.Mrs Green says she does some housework when he helps their son. 

6.Mr Green is     teacher. 

A.English        B.a Chinese       C.American      D.an English

7.Mrs Green is a     . 

A.teacher        B.worker        C.housewife      D.student

8.Their son is      years old. 

A.seven         B.eight          C.nine          D.ten

9.Billy doesn't like     . 

A.playing           B.cooking        C.studying       D.doing

10.     does the homework. 

A.Billy          B.Mr Green      C.Mrs Green      D.his teacher

答案:6.D 第一句提到Mr Green教英语。 

7.C Mrs Green 每天都不用上班,家务又做得很好,应选housewife“家庭主妇”。 

8.C 由第三行直接可以找到答案。 

9.C 他不喜欢learning。studying和learning是同义词。 

10.B 从短文倒数第二句可直接得到答案。

试题详情

A

Mike wants to borrow an eraser from his friend Ann.But Ann's eraser is at home.Mike wants to buy one in the shop.The shop near the school sells books,pens and many things like that.The shop is big and nice.It is open from Monday to Saturday.It opens at 8:00 in the morning and closes at 6:00 in the evening. 

1.Mike wants to borrow     .  

A.books     B.a pen      C.a ruler         D.an eraser

2.Ann's eraser is     . 

A.at home           B.at school  

C.in her bag          D.on the desk

3.The shop near the school sells . 

A.food      B.fruit       C.drink             D.school things

4.The shop opens     . 

A.at 6:00               B.at 8:00

C.in the morning          D.in the evening

5.The shop is     . 

A.big       B.nice       C.nice but small       D.big and nice

答案:1.D 从短文第一句可以直接找到答案。 

2.A 从短文第二句可以直接找到答案。 

3.D 学校附近的卖书、笔等的商店肯定是卖学习用具。 

4.B 从最后一句可以找到答案。 

5.D 从倒数第三句可以找到答案。

试题详情

10.same 根据上文,回答“我们”是在同一个班。

试题详情

9.grade 

试题详情

8.Which 根据下文“你在什么年级”,可知用which grade 来提问。 

试题详情


同步练习册答案