题目列表(包括答案和解析)

 0  300360  300368  300374  300378  300384  300386  300390  300396  300398  300404  300410  300414  300416  300420  300426  300428  300434  300438  300440  300444  300446  300450  300452  300454  300455  300456  300458  300459  300460  300462  300464  300468  300470  300474  300476  300480  300486  300488  300494  300498  300500  300504  300510  300516  300518  300524  300528  300530  300536  300540  300546  300554  447348 

2、 江苏省启东中学10-11年高一上学期第一次月考(英语)   A couple of weeks ago, my friend offered to sell some of our things for us. I thought it was a good opportunity to  41  my 7-year-old son’s room and  42  some toys that were no longer suitable for him to play with. We  43  that all the money we got from selling the toys would be his money.

The night before the  44  , we loaded up the truck with toys and a little bike that was too  45  for him. In the yard he  46  the bike for the last time and then happily put it onto the truck. This little bike had at least two previous owners as far as we  47  . It wasn’t in the best  48  and was certainly not new, but the tires were  49  good.

We put a price of $10 on it, but it didn’t sell. So, after the sale was  50  , my friend put it on the sidewalk, with a sign that  51  “FREE BIKE”. Within five minutes her doorbell rang. A little boy was  52 there. In poor English he asked whether the bike was  53  free. She said yes and that he could have it for  54  . He smiled, got on the bike and rode away.

Later that evening when I told my son how much money he had made at the sale, he was very  55  , shouting happily. He asked about a few of his things, wondering  56  they had been sold. When he asked about the bike, I told him about the little boy and that made him  57 . He was much happier than when I told him how much he had  58  . He was so happy to  59  that someone else would make good  60  of that little bike!

试题详情

55. [解析]D由于吃了太多的冰淇淋,病了。

试题详情

54. [解析]A  children包括boys和girls,只有孩子们才迷恋于沙子堆成的小房子,所以此处用children。

试题详情

53. [解析]D作者回忆了儿童时代快乐的假期,但是不知道老年以后理想中的假期是什么模样。

试题详情

52. [解析]A  wonder想知道;feel感到;understand明白;believe相信。从句意看应该用wonder。

试题详情

51. [解析]B 空格后有逗号,所以用however。

试题详情

50. [解析]D  build sand house(建沙房子)与文章开头make sand house同义。

试题详情

49. [解析]A  tides指“潮汐”,而文中指“海浪”(waves)拍打岩石的声音。

试题详情

48. [解析]C与上句照应,多年来,我“仍然”喜欢……。

试题详情

47. [解析]B  上文叙述儿时度假的快乐时光,成年后他对于假期的想法依然如故。

试题详情


同步练习册答案