题目列表(包括答案和解析)

 0  318140  318148  318154  318158  318164  318166  318170  318176  318178  318184  318190  318194  318196  318200  318206  318208  318214  318218  318220  318224  318226  318230  318232  318234  318235  318236  318238  318239  318240  318242  318244  318248  318250  318254  318256  318260  318266  318268  318274  318278  318280  318284  318290  318296  318298  318304  318308  318310  318316  318320  318326  318334  447348 

3. The angry lady left the shop, ______ never come to shop there again.

A. determining          B. determined

C. to determine         D. determine

试题详情

2. The boy sat there sad, _______ by his friends.

A. feeling betrayed         B. to be betrayed

C. been betrayed           D. having betrayed

试题详情

1. The teacher kept us ________ the same poem again and again.

A. practicing to read       B. to practice reading

C. to practice to read        D. practicing reading

试题详情

49. reported      50. industrial      51. Thankfully   52. longest      53. protecting

[书面表达]

Studying Abroad

In recent years, studying abroad has been popular. Tens of thousands of Chinese students have gone to foreign countries to study. Many people are trying their best to apply to go abroad.

There are many advantages in attending schools abroad. First, students who have studies abroad can act as mediators between people of different cultures. Second, we can learn much more advanced knowledge of science and technology from foreign countries. Third, we can learn foreign languages more quickly.

However, there are some disadvantages. Most of the students are too young to live alone without any living experience. Besides, being far away from their home country, they may feel lonely and homesick. Of course the costs are much higher there than at home.

In my opinion advantages are more than disadvantages. So it is a good idea to attend schools abroad.

试题详情

44. spend     45. experience      46. developed      47. building    48. pollution

试题详情

43. B。综合全文可知。

[对话填空]

试题详情

42. A。只有百分之65的人使用网络找爱人,表明还有人对此不信。

试题详情

41. C。第三节最后一句。

试题详情

40. B。由文章第二节可知。

试题详情

39. C。由文章第一节最后一句可知答案。

试题详情


同步练习册答案