题目列表(包括答案和解析)

 0  318296  318304  318310  318314  318320  318322  318326  318332  318334  318340  318346  318350  318352  318356  318362  318364  318370  318374  318376  318380  318382  318386  318388  318390  318391  318392  318394  318395  318396  318398  318400  318404  318406  318410  318412  318416  318422  318424  318430  318434  318436  318440  318446  318452  318454  318460  318464  318466  318472  318476  318482  318490  447348 

4. ―I’ve already made up my mind.

  ―________, there’s no point discussing it now.

   A. In case            B. In that case

C. On the case            D. As the case may be

试题详情

3. Always receiving high praises form the manager, she is ________ her colleagues in the company.

   A. envy of            B. envying

C. envious            D. the envy of

试题详情

2. It is reported that the government has ______ the poor in some African countries ______ food, clothes and medicine.

   A. supplied; to           B. offered; with

C. offered; to            D. supplied; with

试题详情

1. The whole book ________ twelve units, ________ two that are mainly for revision.

   A. contains; including        B. includes; containing

   C. contains; containing       D. includes; including

试题详情

49. started    50. equipment  50. traveling    51. selling    52. abroad/ around

[书面表达]

One possible version:

Dear Joy,

I was very glad to receive your letter on January 11th. At your request, I’ll tell something about my school life.

In Grade 3 at my senior high school, I have six subjects, that is, Chinese, mathematics, English, physics, chemistry and PE.. School hours usually begin at 8 am and end at 4 pm. After class, we have sports, such as ball games and so on, or do some reading in the school library. After school, I don’t usually go home at once. I have joined the School English Corner, where students can practice oral English with the foreign teachers and other students. Every afternoon, I spend one hour there before I return home.

Nantong is a really beautiful city. Welcome to Nantong.

I’ll appreciate it if you can also tell me something about your school life. I'm looking forward to it.

With best regards.

Yours ever,

Li Ming

试题详情

44. left  45. sounds      46. back    47. seeing     48. job 

试题详情

43.B。考查主旨大意。文章一开始就提出了全文的关键句“There are two basic ways to see growth: one as a product, the other as a process”。全文都是围绕这-命题展开讨论的,所以B项作为本文的标题最合适。

[对话填空]

试题详情

42.D。第三段里详述了作者所提倡的有利于个人成长的东西,仅D项是作者所不赞成的。

试题详情

41.A。见上题解析。

试题详情

40.C。第二段集中阐述把个人成长视为过程的人的观点。从最后一句“this process, the journey never really ends; there are always new ways to experience the world, new ideas to try, new challenges to accept.”暗示C为正确答案。

试题详情


同步练习册答案