40.[答案]G [试题解析]根据本段最后一句It ' s important to communicate this to them , not keep it bottled up.可知和别人的交流很重要.而且要注意交流的方式方法.故G项符合上下文. 查看更多

 

题目列表(包括答案和解析)

People use their mouths for many things. They eat, talk, shout and sing. They smile and they kiss. In the English language, there are many expressions using the word“mouth.”

For example, if you say bad things about a person, the person might protest(抗议)and say “Do not bad mouth me.” Sometimes, people say something to a friend or family member that they later regret because it hurts that person. Or they tell the person something they were not supposed to tell. The speaker might say: “I really put my foot in my mouth this time.”  If this should happen, the speaker might feel down in the mouth.  In other words, he might feel sad for saying the wrong thing.

Another situation is when someone falsely claims another person said something.  The other person might protest: “I did not say that.  Do not put words in my mouth.”

Some people have lots of money because they were born into a very rich family.  There is an expression for this, too. You might say such a person, “was born with a silver spoon in his mouth.” This rich person is the opposite of a person who lives from hand to mouth.  This person is very poor and only has enough money for the most important things in life, like food.

Parents might sometimes keep a child off sweet food as a form of punishment for saying bad things. For example, if a child says things she should not say to her parents, she might be described as a mouthy child. The parents might even tell the child to stop mouthing off.. 

But enough of all this talk. I have been running my mouth long enough.

61. When will a person probably say“do not bad mouth me”?

A. When he feels down.               B. When he is regretful.

C. When he is spoken ill of.          D. When he gets angry.

【答案】C

【解析】根据第二段第一句if you say bad things about a person, the person might protest(抗议)and say “Do not bad mouth me.”“如果你说一个人的坏话,这个人可能会抗议说不要说我坏话。”

62.What will the person say if he feels sorry for what he has said?

A. Do not bad mouth me.

B. Stop mouthing off.

C. Do not put words in my mouth.

D. I really put my foot in my mouth this time.

【答案】D

【解析】根据第二段Sometimes, people say something to a friend or family member that they later regret because it hurts that person. Or they tell the person something they were not supposed to tell. The speaker might say: “I really put my foot in my mouth this time.”有时人们对家人和朋友说了一些他们后来会后悔的话因为这些话上海了那个人。。。。说话的人就会说“这次我真的说错话了。”

63.If a person lives from hand to mouth, it implies that__________.

A. he is badly-off                 B. he is hard-working

C. he has lots of money        D. he has enough to eat

【答案】A

【解析】根据第四段This rich person is the opposite of a person who lives from hand to mouth.与富人相对的是穷人。

64.By saying“I have been running my mouth long enough”,the speaker means“________”.

A. I have run a long way              B. I have talked too much

C. I have learned a lot           D. I have been a mouthy person

【答案】B

【解析】

65.What is mainly talked about in the text?

A. Expressions about the word“mouth”.         B. Functions of the organ“mouth”.

C. Opinions about“mouthy people”.                D. Meanings of the word“mouth”.

【答案】A

【解析】第一段最后一句是主题句. In the English language, there are many expressions using the word“mouth.”

查看答案和解析>>

Tykoon is an online website that allows you to teach your child financial principles through allowances, assignment of tasks and daily chores. As the parent, you can assign a cash value to the things you want your child to do. Then, your child can go in, accept the task and add to their wish list of what they would like to purchase with the money that they earn.

Let’s start with the parent side of things. The parent must be the one to set up the account. You simply enter your information and your child’s information to get started. You are then able to assign allowance amounts to your child.

Then you can add tasks for your child to accept and link them to either their weekly allowance or a pre-determined amount. Your child is then able to accept or decline their tasks. They can see how much each task earns, how often they need to do it and what they will get if they do! They can add items that they are working toward earning and can even earn nn-cash incentives such as extra TV time or staying up late!

Tykoon is a great way to start teaching your child about responsibility and financial principles in fun and safe way. Through the creation of their own profile and the ability to accept or decline tasks, they are taught the skills that they will need later in life when they are managing their own budgets! So, head over and sign up for a free account today and watch your child get excited about doing their chores!

And right now, as a special reward, if you share Tykoon with your friends and have five friends sign up and stay active for more than a month, you’ll earn a $25 Amazon.com gift card! So get your child enrolled(注册), tell your friends and let’s start teaching all our kids about the important financial principles today!

66.The purpose of the text is to___________.

A. make an advertisement                    B. share teaching experience

C. describe an online website               D. present a way of making money

【答案】A

【解析】第一段介绍Tykoon,二,三,四段介绍怎样操作以及所带来的好处, 最后一段是奖励措施。因此, 本文的目的是做广告,吸引大家都来参与。

67.The underlined word“incentives” in Paragraph 3 is closest in meaning to “_________”.

A. promises           B. rewards             C. gifts           D. tasks

【答案】B

【解析】根据下文such as extra TV time or staying up late!,可见,“incentives”表示的是一种奖励。

68.What can kids learn from Tykoon?

A. The ability to manage their budgets.        B. The responsibility to do daily chores.

C. The skills to earn their own living.           D. The tricks to accept or refuse tasks.

【答案】A

【解析】根据第四段they are taught the skills that they will need later in life when they are managing their own budgets!他们被教给在以后生活中他们自己管理自己财务时需要的技巧。

69.It can be inferred from the last paragraph that_________.

A. no parents will resist the special reward          B. Amazon is a very popular website

C. Tykoon wants to attract more visitors            D. friends should share information

【答案】C

【解析】如果你能分享给5个朋友,让他们也签约并且保持活跃至少一个月,你就会得到价值25美元的亚马逊礼品卡。

70.What is the best title of the text?

A. Tykoon—A Safe Way to Manage Your Financial Issues

B. How to Create Funny Tasks for Your Kids on the Website

C. Opening an Online Account with the Help of Tykoon

D. Teaching Your Kids Financial Principles with Tykoon

【答案】D

【解析】纵观全文可知。

查看答案和解析>>

阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

One day a few years ago we had an uninvited guest—a sparrow.  36  the little bird had flown into our open garage. Then I  37  the bird before I saw it.

“What’s that?”I asked when I first heard the sound.

“It’s coming from the  38  .”my wife, Anita, said. “Maybe it’s one of the little  39  .”

I looked into the garage. No children at all. But there was that sound again, coming from right up there. And that’s  40   I saw the sparrow. It was flying  41  just inches below the ceiling. It was clearly  42  to get out, but couldn’t see the way out was not up, but  43  and and out through the garage door. So the bird continued flapping its wings and bumping its little head 44  the ceiling.

I tried to terrify it out, but only succeeded in driving it into the  45  open space between the door and the ceiling. Then I tried to show the bird how to fly down a few feet  46   it could get outside, but that only seemed to  47  it more.

“Why don’t we just leave for a few minutes,” Anita  48  .“I’m sure he’ll figure it out eventually.”

We went back into the house, where we  49  to hear the ongoing struggle between the sparrow and the ceiling. Then suddenly, it was  50  and our uninvited guest was gone.

I’ve  51  that little sparrow through the years, and I’ve decided that birds are not different much from people. We think we were  52  to fly ever upward, and we don’t even consider the  53  that something good might happen if we just fly down a little bit. Once we figure out that we can make  54  without banging(碰)our heads against ceilings, we can usually save ourselves much  55  .

36.A. Still              B. Somehow          C. Instead              D. Perhaps

【答案】B

【解析】不知怎么的,这只小鸟飞进了我们开着的车库。B.不知怎么的。

37.A. heard            B. caught               C. searched           D. observed

【答案】A

【解析】根据下文when I first heard the sound, 可知本句的意思是“未见其鸟,先闻其鸣”。

38.A. house           B. backyard           C. garage               D. basement

【答案】C

【解析】根据36题所在的句子可知, 小鸟进入了garage,所以声音应该从garage传来。

39.A. birds            B. guests               C. cats                  D. kids

【答案】D

【解析】根据下文no children at all.可知, 作者的妻子认为是期中一个孩子

40.A. when            B. how                  C. why                  D. whether

【答案】A

【解析】when引导表语从句。“就在那时我看到了那只麻雀。”

41.A. quickly         B. anxiously           C. cautiously          D. slowly

【答案】B

【解析】anxiously不安的,焦虑的。因为被困,所以很焦虑。

42. A. deciding       B. hesitating           C. trying                D. choosing

【答案】C

【解析】try to get out努力要出去。

43. A. up               B. backward          C. forward            D. down

【答案】D

【解析】但是它看不到出去的路不在上方,而在下方。

44. A. against         B. off                    C. along                D. into

【答案】A

【解析】bump its little head against the ceiling 小脑袋撞击天花板

45. A. free             B. small                 C. wide                 D. dark

【答案】B

【解析】门和天花板之间的空间很小。

46. A. in case         B. even if               C. as though          D. so that

【答案】D

【解析】so that 引导目的状语从句。

47. A. puzzle          B. confuse             C. frighten             D. disturb

【答案】C

【解析】但是这样似乎使它更害怕。Frighten sb使某人害怕, 吓唬某人

48. A. suggested     B. explained           C. insisted             D. demanded

【答案】A

【解析】why don’t sb do 是表示建议的用语。 所以选择A。

49. A. attempted     B. continued          C. refused             D. failed

【答案】B

【解析】continue to do sth继续干某事

50. A. fierce           B. empty               C. safe                  D. silent

【答案】D

【解析】根据下文our uninvited guest was gone, 所以没有声音了,很安静

51.A. looked after   B. worried about    C. thought about    D. brought up

【答案】C

【解析】A.照看 B.担心 C.思考  D. 提出。下文题到“鸟和人没有什么不同”,所以作者是在思考。

52. A. forced         B. determined         C. born                 D. urged

【答案】C

【解析】be born to do 天生就是干某事的。 “我们认为我们天生就是往上飞的”

53. A. idea             B. possibility          C. challenge           D. problem

【答案】B

【解析】我们甚至没有考虑这种可能性,如果我们飞的低一些,好事也可能会发生。

54. A. progress      B. peace                C. decisions           D. efforts

【答案】A

【解析】make progress取得进步

55. A. panic           B. pressure            C. loss                  D. trouble

【答案】D

【解析】save some trouble 省去很多麻烦。

查看答案和解析>>

 

    做听力部分时,请先在试题卷上作答。听力部分结束前,你将有两分钟的时间将第1至第17小题的答案转涂到答题卡上,将第18至第20小题的答案转写到答题卡上。

第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)

听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

1.Who is on duty today?

  A.Jane.                    B.Peter.                C.Jack.

2.Where are the speakers most probably going?

  A.To the lab.               B.To the lecture hall.      C.To the cinema.

3.What does the man want to do?

  A.Shop in the supermarket.            B.Borrow a book from the library.

  C.Get his book back.

4.Why did the man buy the hat?

  A.His mother liked it.                B.It was very beautiful.

  C.It was affordable.

5.What are the two speakers talking about?

  A.Their dreams.            B.Their lessons.          C.Their jobs.

第二节(共12小题;每小题1.5分,满分18分)

听下面4段对话,每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟,听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间,每段对话读两遍。

请听第6段材料,回答第6至8题。

6.Who went to the party held at Tom’s house yesterday?

  A.Jane.                   B.Peter.                 C.Helen.

7.Where are the two speakers going next?

  A.To Tom’s house.          B.To Jane’s office.        C.To the cinema.

8.What do we learn about the woman?

  A.She made a mistake while working.    B.She argued with her boss.

  C.She refused to work in her spare time.

请听第7段材料,回答第9至11题。

9.Which film won the Silver Bear at the Berlinale?

  A.The Milk of Sorrow.       B.About Elly.            C.Forever Enthralled.

10.What is The Milk of Sorrow about?

  A.A love story.            B.A terrible war.           C.A strange disease.

11.When was the festival founded?

  A.In 1951.               B.In 1959.                C.In 1978.

请听第8段材料,回答第12至14题。

12.What are the two speakers talking about?

  A.A new teacher.         B.A superstar.              C.Their English study.

13.Why is the man surprised?

  A.He has improved his English.         B.No one misbehaves in the English class.

  C.Mrs.Smith is a middle-aged woman.

14.Which word can be used to describe Mrs.Smith?

  A.Strict.                B.Wonderful.              C.Careful.

请听第9段材料,回答第15至17题。

15.What is the woman doing?

  A.Cleaning her bedroom.                 B.Preparing for her maths exam.

  C.Writing a report.

16.What does the man want to buy?

  A.Eggs.                 B.A pizza.                C.Some ink.

17.How will the man go to the supermarket?

  A.By car.                B.By bus.                C.On foot.

第三节(共3小题;每小题1.5分,满分4.5分)

听下面一段材料,将第18至第20三个小题的信息补充完整,每空限填一个词或一个数。听材料前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。本段材料读两遍。 

听第10段材料,回答第18至20题。

Characters  The speaker and an old woman

Place   At the bus station

Time    After the speaker finished his classes at  18..

 

What happened   1.The speaker saw and old woman carrying a big  19..

2.He went up to her and offered to help her.

3.The woman was  20.at first but then she smiled.

 

查看答案和解析>>

做题时,请先将答案划在试题卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试题卷上的答案转涂或转填到答题卡上。

第一节(共5小题;每小题1. 5分,满分7. 5分)

请听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试题卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

例:How much is the shirt?

A.   19. 15.  b.   9. 15.  c.   9. 18.

答案是B。

1. What color does the woman like best?

  A. Red.   B. Green.  C. Blue.  

2. Who borrowed the book?

  A. Jane.  B. Tom.   C. Peter.

3. Where does the conversation most probably take place?

  A. In a restaurant.

  B. In a flower shop.

  C. At a concert.

4. What is the conversation mainly about?

  A. The woman’s  job.

  B. The woman’s  study.

  C. The woman’s  hobby.

5. What does the woman mean?

  A. The man should help himself.

  B. The man may use the phone.

  C. The man should sit at the table.

第二节(共12小题;每小题1. 5分,满分18分)

请听下面4段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试题卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

请听第6段材料,回答第6至8题。

6. Where does the conversation probably take place?

  A. In a school.

  B. At a bus stop.

  C. In a hospital.

7. How long has the man learned English?

  A. Two months.

  B. Five months.

  C. Nine months.

8.What is the relationship between the two speakers?

A. Strangers

B. Friends

C. Couple

请听第7段材料,回答第9至11题。

9. What did the woman plan to do at first?

A. Study at library

B. Walk in the park .

C. Go to the cinema.

10.When does the movie start?

A. At 8:15

B At 8:30

C. At 8:50

11. Where are the two speakers going to meet?

A. At the cinema .

B. In the Town Hall

C. In the bank.

请听第8段材料回答下面试题

12.What will the woman probably buy?

A. A watch

B. A dress

C, A cake

13. What is the man going to do tonight?

A. Buy tickets

B. Attend a concert

C. Prepare a dinner

14. What is the conversation mainly about?

A. Buying a surprise gift

B. Preparing a dinner party

C. Planning a birthday celebration

听第9段材料,回答第15至17题。

15. Who is Mike Johnson?

A. A new member of a club

B. A president of a club

C. A professor of environmental science,

16. What are the club members going to do on Friday  ?

A. Plant trees

B. Attend a lecture

C. Visit a farm

17. When is the next meeting for this week ?

A. On Monday

B. On Wednesday

C. On Sunday

第三节(共3小题;每小题1.5分,满分4.5)

请听下面一段独白,用所听到的独白中的词或数填空,每空限填一个词或一个数。填入的内容写在答题卡相应位置上,在听本段独白前,你将有时间阅读各小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间,本段独白读两遍。

Weather Forecast for Europe

Place

Weather Description

Temperature

______18___

clear

23°C

Rome

sunny

___19___°C

London

____20____

17°C

查看答案和解析>>


同步练习册答案