C推理判断.从文章的相关介绍可知.C是他们创造这次降落记录必须具备的条件. 查看更多

 

题目列表(包括答案和解析)

RichardSolo 1800 Rechargeable Battery

In just minutes a day, plug in and charge your iPhone quickly!

Just plug RichardSolo 1800 into your iPhone once or twice a day, for fifteen minutes, and keep your iPhone charged up. At your desk, or at dinner, plug RichardSolo into iPhone to instantly transfer charge. No more battery worries. RichardSolo will charge iPhone to full 1.5 times, and it is good for 3-5 years of recharges.

Use the iPhone while charging it. Even charge the RichardSolo 1800 and iPhone together at the same time. Take only one charger when traveling and wake up in the morning with the RichardSolo and the iPhone charged.

RichardSolo 1800 is largest in its class and holds its charge for months. Works with almost all iPhone cases.

Your satisfaction is guaranteed, with our 30-day return privilege. If you’re not satisfied for any reason, we’ll email you a pre-paid return label.

Actual customer comments:

To have your company exhibit such good service is unbelievably refreshing. — P.S.

This is what I call great customer support. I wish more companies would figure this out these days. Thank you so much. — D.C.

You have provided me one of the best services I have ever seen on any online/ telephone shopping. — T.K.

You must have the fastest processing and shipping in the industry!! — M.C.

This is the best customer service experience I have had in a long time. — L.L.

I’ve read online about your amazing customer service, and I must say I’m now a true believer. — B.L.

1.How long does it take the battery to charge up an iPhone?                   

A.15 minutes.

B.30 minutes.

C.1.5 hours.

D.3 hours.

2.What is special about the battery?                                      

A.It is built in an iPhone.

B.It is the smallest of its kind.

C.It can also be used as a charger.

D.It keeps power for about 30 days.

3.Who mentions the transporting of the battery?                            

A. P.S.            B. B.L.           C. M.C.     D. T.K.     

4.The customer comments on the battery are mainly about its _______.         

A.quality

B.service

C.function

D.shopping

5.C【解析】] 推理判断题。从顾客评论的第四条中“You must have the fastest processing and shipping in the industry!!”可得出

查看答案和解析>>

LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.

It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.

McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.

“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”

The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.

McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.

“I never had any bad results from customers,” he said.

39. Why was McCormick sentenced to prison?

A. He sold bombs.                              B. He caused death of people.

C. He made detectors.                              D. He cheated in business.

40. According to the judge, what McCormick had done ________ .

A. increased the cost of safeguarding

B. lowered people’s guard against danger

C. changed people’s idea of social security

D. caused innocent people to commit crimes

41. Which of the following is true of the detectors?

A. They have not been sold to Africa.

B. They have caused many serious problems.

C. They can find dangerous objects in water.

D. They don't function on the basis of science.

42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .

A. sold the equipment at a low price

B. was well-known in most countries

C. did not think he had committed the crime

D. had not got such huge profit as mentioned in the text

【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。

段落

关键词、句

大意推测

第一部分(Para. 1-3)

McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London

新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。

第二部分(Para. 4)

cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people

法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。

第三部分(Para. 5-7)

But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results

案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。

【解析】

39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。

40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。

41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。

解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。

42. D。推理判断题。难度:中等。

解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较

本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。

查看答案和解析>>

你将阅读的是一篇关于鲨鱼袭击的文章。有五处段落从文章中被取出了。请从A-F这六个选项中选出正确的选项填入空格中。选项中有一项是多余选项。
When I was eight, my parents, my younger brother, Stewart, and a girl called Margo Edwards, who was at school with us, went on holiday to Mozambique. One day, we took out a small rowing boat with an outboard motor on it, and went fishing on a lagoon at a place called San Martina.

【小题1】
Suddenly, as if out of nowhere, there was this disturbance in the water. I remember at first everyone thought it was a dolphin, but it wasn't leaping in and out of the water, and before long we could see this grey fin moving purposefully towards us.
It then circled around our rowing boat, and I remember my father saying: 'Well, I think that's a shark . . .'
【小题2】
My mother was screaming, and father was shouting obscenities at this thing, which he was to bash (痛击) back with one of the oars. I had never seen my parents in obvious terror before, and that's something which never leaves you.
【小题3】
My mother clutched the three of us around her. I remember she had a navy blue robe, with huge starfishes and sunflowers on it, and us three kids gratefully huddled together inside it.
【小题4】
As soon as we were in the fishing boat there was this almost hysterical laughter, and I remember feeling very cold, and being unable to stop trembling.
【小题5】
We all talked about it continually, too, and probably made out we were far braver than we were. And there was lots of re-enactment(表演). I remember that we made mud pools. One of us would be crawling along, playing the shark, and the others screaming and shouting: 'Kill the shark'.
A.For the longest time this thing kept circling around us, and hitting our rowing boat, while Dad continued fighting it off, stabbing at it with his oar, which was probably the worst thing to have done because it must have made the beast even angrier than it already was.
B.Our story went back to the town. It spread like wildfire. Everybody knew about it, and people talked about it endlessly. My father was regarded as a bit of a hero: Dad the sharkbasher. If he'd caught the thing, then I suppose he would have been completely heroic.
C.The shark became a legend in the town and there were many local fishermen who claimed to have seen it moving around the bay. But despite all the stories of sightings, nobody ever managed to catch the thing.
D.It was early evening when the motor stopped, and we were stranded (搁浅). We started to shout in the hope that somebody would hear us; we knew the sound could travel because of the water being very flat and calm.
E. Eventually, people in a fishing boat heard us screaming, and came alongside, and a fisherman tied our boat up to his. He was very careful, or he seemed to be, and he and my father handed first us kids, and then mother, through to his boat, and our rowing boat was towed behind.
F. This monster started bashing our boat, which began rocking from side to side. We were just terrified because the boat was by now rocking so much we thought we were going to be tipped into the water and bitten up by this thing. I remember assuming that we were going to die.

查看答案和解析>>

你将阅读的是一篇关于鲨鱼袭击的文章。有五处段落从文章中被取出了。请从A-F这六个选项中选出正确的选项填入空格中。选项中有一项是多余选项。

When I was eight, my parents, my younger brother, Stewart, and a girl called Margo Edwards, who was at school with us, went on holiday to Mozambique. One day, we took out a small rowing boat with an outboard motor on it, and went fishing on a lagoon at a place called San Martina.

1.

Suddenly, as if out of nowhere, there was this disturbance in the water. I remember at first everyone thought it was a dolphin, but it wasn't leaping in and out of the water, and before long we could see this grey fin moving purposefully towards us.

It then circled around our rowing boat, and I remember my father saying: 'Well, I think that's a shark . . .'

2.

My mother was screaming, and father was shouting obscenities at this thing, which he was to bash (痛击) back with one of the oars. I had never seen my parents in obvious terror before, and that's something which never leaves you.

3.

My mother clutched the three of us around her. I remember she had a navy blue robe, with huge starfishes and sunflowers on it, and us three kids gratefully huddled together inside it.

4.

As soon as we were in the fishing boat there was this almost hysterical laughter, and I remember feeling very cold, and being unable to stop trembling.

5.

We all talked about it continually, too, and probably made out we were far braver than we were. And there was lots of re-enactment(表演). I remember that we made mud pools. One of us would be crawling along, playing the shark, and the others screaming and shouting: 'Kill the shark'.

A.For the longest time this thing kept circling around us, and hitting our rowing boat, while Dad continued fighting it off, stabbing at it with his oar, which was probably the worst thing to have done because it must have made the beast even angrier than it already was.

B.Our story went back to the town. It spread like wildfire. Everybody knew about it, and people talked about it endlessly. My father was regarded as a bit of a hero: Dad the sharkbasher. If he'd caught the thing, then I suppose he would have been completely heroic.

C.The shark became a legend in the town and there were many local fishermen who claimed to have seen it moving around the bay. But despite all the stories of sightings, nobody ever managed to catch the thing.

D.It was early evening when the motor stopped, and we were stranded (搁浅). We started to shout in the hope that somebody would hear us; we knew the sound could travel because of the water being very flat and calm.

E. Eventually, people in a fishing boat heard us screaming, and came alongside, and a fisherman tied our boat up to his. He was very careful, or he seemed to be, and he and my father handed first us kids, and then mother, through to his boat, and our rowing boat was towed behind.

F. This monster started bashing our boat, which began rocking from side to side. We were just terrified because the boat was by now rocking so much we thought we were going to be tipped into the water and bitten up by this thing. I remember assuming that we were going to die.

 

查看答案和解析>>


同步练习册答案