题目列表(包括答案和解析)
| 阅读下面短文,根据短文内容完成表格中所缺信息,每空一词。 | ||||||
| If we find a bird nest, we will have a good place of observing(观察) and knowing about birds. Birds sit on eggs and take care of their baby birds from April to June. Because the baby birds are too young to leave the nest, mothers often leave and come back to the nest during the time to look for food. So it is good to observe birds. When we observe birds, we'd better hide ourselves in a close place to the nest, and it's better for you to use binoculars(双筒望远镜). But how to make a bird nest? It's very easy. If you want to make one, please follow these: Making a nest: A good nest must be very fine, strong, thick and easy. a) Each nest must have six boards. Don't make the boards b) Dig a small hole in the front of the nest as a door. The "door" is from 3cm to 5cm. So the bird can fly in or out easily. c) Make sure the rainwater doesn't go into the nest. d) One piece of the boards should be easy to open. e) Please don't forget to color the nest.
|
Jane is only four and doesn't go to school. But she is very clever and learns a lot from her grandpa—an old teacher. One day, Jane's mother, Mrs. John takes her to a party. The guests all praise a rich woman's boy. Mrs. John asks him a few questions, but all his answers are wrong. Jane begins to laugh at (嘲笑) him.
The rich woman is angry. She tells her friend—a teacher to ask Jane some questions, but the girl's answers are all right. Then she asks, "There are 3 birds in a tree. How many will be left if I kill (杀死) one?"
"One," answers Jane.
"You're wrong!" calls out the rich woman. "All of them will fly away!"
"Do you think a dead bird can fly?" asks the little girl.
The guests begin to laugh and the woman's face turns red.
根据短文内容,回答下列问题。
1. Who teaches Jane a lot?
2. How many teachers are there in the story?
3. Is Jane really clever?
4. Is Jane a boy or a girl?
5. Why is the rich woman angry with Jane?
| 阅读下面短文,根据短文内容完成表格中所缺信息,每空一词 | ||||||
| If we find a bird nest, we will have a good place of observing (观察) and knowing about birds. Birds sit on eggs and take care of their baby birds from April to June. Because the baby birds are too young to leave the nest, mothers often leave and come back to the nest during the time to look for food. So it is good to observe birds. When we observe birds, we’d better hide ourselves in a close place to the nest, and it’s better for you to use binoculars (双筒望远镜). But how to make a bird nest? It’s very easy. If you want to make one, please follow these: Making a nest: A good nest must be very fine, strong, thick and easy. a) Each nest must have six boards. Don’t make the boards b) Dig a small hole in the front of the nest as a door. The “door” is from 3cm to 5cm. So the bird can fly in or out easily. c) Make sure the rainwater doesn’t go into the nest. d) One piece of the boards should be easy to open. e) Please don’t forget to color the nest.
6.______ 7.______ 8.______ 9.______ 10.______ |
阅读理解
Betty is an American school girl. She is very happy because her parents will take her to China for a visit. They are going to fly from New York on June 30 and get to Beijing on July 1. They will stay at Lido Holiday Inn. Their Chinese friends will show them around Beijing. They are going to visit the Palace Museum, the Summer Palace, the Temple of Heaven and the Great Wall. They will also visit some Chinese homes and try some Chinese food. They will spend a week in Beijing and then go to Xi’an, Guilin and some other places for sightseeing. The whole trip will take three weeks and she is sure she will have a great time in China.
1.Betty is very happy because she will _______ with her parents.
A. visit China B. go home C. watch TV
2.Their _______ friends will show them around Beijing.
A. Australian B. Chinese C. American
3.From the text we can know that they will _______ in Beijing.
A. cook Chinese food B. Learn to speak Chinese
C. try some Chinese food
4.After they visit Beijing , they will go to _______.
A. Xi’an and Guilin B. The Summer Palace
C. Shanghai
5.How long will the whole trip take?
A. one week B. two weeks C. three weeks
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com