题目列表(包括答案和解析)
阅读下面短文,根据所给语境,按要求完成下列各题。
阅读下面表格中Li Lei的笔友Jack情况,回答所提出的问题。每空一词。
Information from of Jack
| Name | Jack | Language | English |
| Chinese name | Li Yun | hobbies | Music and football |
| Age | 17 | Favorite subject | math |
| Nationality | The USA | Favorite movie | Kong Fu |
| Name | Jack | Language | English |
| Chinese name | Li Yun | hobbies | Music and football |
| Age | 17 | Favorite subject | math |
| Nationality | The USA | Favorite movie | Kong Fu |
根据情境及首字母提示填入适当的单词,使短文句意完整、通顺。
Pen pal wanted
His name is Wang Lei. He is a(1)C_____ boy. He wants a pen pal in(2)F_______ . He thinks it’s a very(3)i______ country and he wants to learn some French. He(4)l_____ in Beijing, China with his parents now. He is 14 (5) y______ old and his (6) b______ is in November. He can speak Chinese and a little English. What are his (7) l______ ? He likes watching sports games on TV and (8) p_____ computer games with his friends. His favorite subject is computer science. It’s (9) f______ . He doesn’t like math, because it’s too difficult.
Please write to (10) h____ and be his pen pal.
阅读下面短文,根据所给语境,按要求完成下列各题。
阅读下面表格中Li Lei的笔友Jack情况,回答所提出的问题。每空一词。
Information from of Jack
|
Name |
Jack |
Language |
English |
|
Chinese name |
Li Yun |
hobbies |
Music and football |
|
Age |
17 |
Favorite subject |
math |
|
Nationality |
The USA |
Favorite movie |
Kong Fu |
1. How old is he? _________ 17 years old.
2.Where does he come from? He _______ from _________.
3. What language does he speak? He _______ __________.
4.What kind of sports does he like? He _______ __________.
5.What’s his favorite subject? ________ is his ________ subject.
Today is Friday. Peter has six classes today. He goes to school at 7:30 a.m. At 8:00 a.m., he begins his first class. The first class is English. At 9:00 a.m., he has math. Peter likes math because it’s interesting. At 10:00 a.m. she has a biology class. Peter thinks it’s very boring. Then at 11:00 a.m., he has a history class. That’s his favorite subject. He can learn a lot about the past from history.
Peter has lunch at school at about 12:00. Then he has a short break. At 1:30 p.m., he has a music class. At 2:30 p.m., he has a P.E. class. Peter likes this afternoon, because music and P.E. are easy and interesting. School is over at 4:00 p.m. Peter is happy because he can go home and have a good time on Saturday and Sunday.
阅读短文内容,选择正确答案。
【小题1】The second class is ________ on Friday morning.
| A.Chinese | B.English | C.math | D.P.E. |
| A.math | B.history | C.music | D.biology |
| A.rest | B.time | C.game | D.class |
| A.he likes art and P.E. classes | B.he has a history class |
| C.he has no class | D.the classes are easy and interesting |
| A.Peter gets up at 7:30 in the morning. | B.Peter thinks math is difficult and boring. |
| C.Peter doesn't have lunch at home on weekdays. | D.Peter is not happy on Friday afternoon. |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com