题目列表(包括答案和解析)
从方框内选择适当的单词,填入短文空白处,使短文完整、通顺。
| big, cinemas, exciting, far, like, live, other, some, takes ,train |
There are no peasants (农民) in Britain. The workers on a farm are called farm workers. The farmer pays them every week. There are not many workers on a farm. The farmers have many machines. The machines do most of the work. A farm with four workers is a big farm, and a farm with one worker is a small farm.
Britain does not grow rice. The summer is not hot enough. The most important grain crop in Britain is wheat. Wheat and other crops grow best in the east of Britain. In the west there is a lot of rain. Here grass grows very well. So, in the west of Britain, most farms are animal farms. They are not crop farms. The Britain winter is warm and the grass grows all the year. The animals live out in the fields and on the highlands all the year. The Britain people eat lots of meat and they drink lots of milk. Cattle give milk and meat, sheep give meat. Cattle and sheep farms are in the west. Pigs are on farms here and there.
Britain can now produce about half of its food. It doesn’t produce enough wheat, so some wheat is imported (进口) from other countries. Britain must also import all the hot climate food, such as rice, tea, coffee and so on.
Judge the following sentences true(T) or false(F) 根据短文内容判断正误(每题两分,10分)
【小题1】In Britain, a big farm has only four workers.
【小题2】The Britain summer isn’t very hot so rice doesn’t grow well in Britain.
【小题3】In the west of Britain, there are lots of crop farms.
【小题4】The animals can live out all the year because the Britain farmers don’t like to keep the animals inside in winter.
【小题5】Britain can produce half of its food
There are no peasants (农民) in Britain. The workers on a farm are called farm workers. The farmer pays them every week. There are not many workers on a farm. The farmers have many machines. The machines do most of the work. A farm with four workers is a big farm, and a farm with one worker is a small farm.
Britain does not grow rice. The summer is not hot enough. The most important grain crop in Britain is wheat. Wheat and other crops grow best in the east of Britain. In the west there is a lot of rain. Here grass grows very well. So, in the west of Britain, most farms are animal farms. They are not crop farms. The Britain winter is warm and the grass grows all the year. The animals live out in the fields and on the highlands all the year. The Britain people eat lots of meat and they drink lots of milk. Cattle give milk and meat, sheep give meat. Cattle and sheep farms are in the west. Pigs are on farms here and there.
Britain can now produce about half of its food. It doesn’t produce enough wheat, so some wheat is imported (进口) from other countries. Britain must also import all the hot climate food, such as rice, tea, coffee and so on.
Judge the following sentences true(T) or false(F) 根据短文内容判断正误(每题两分,10分)
1.In Britain, a big farm has only four workers.
2.The Britain summer isn’t very hot so rice doesn’t grow well in Britain.
3.In the west of Britain, there are lots of crop farms.
4.The animals can live out all the year because the Britain farmers don’t like to keep the animals inside in winter.
5.Britain can produce half of its food
从方框内选择适当的单词,填入短文空白处,使短文完整、通顺。
|
big, cinemas, exciting, far, like, live, other, some, takes ,train |
Lofton is a little village(村庄)in England. It is not f__________ (1) from the city of Manchester (曼彻斯特). Not many families l__________ (2) around the village, so the people all know each o_________ (3). Most of them are friendly and helpful.
Though their homes are in Lofton, many people have jobs in Manchester. S__________ (4) work in large factories there. A few work in shops or offices. Most of these people go to work by t_______ (5). It usually t________ (6) about half an hour to go from Lofton to Manchester.
In the evening a lot of people like watching TV. But if they go to see a film or go to a concert (音乐会), they have to go to Manchester, because there are no c_________ (7) in Lofton.
Like many other villages near towns or cities, it is clean and quiet. So life in Lofton may not be so e__________ (8) as the life in the b_________ (9) cities, but it can be just as interesting. That is why people in Lofton l__________ (10) their village.
阅读理解
My name is Chen Lan. My home is in Gulangyu. Do you know Gulangyu? It is in Xiamen. It is near the sea. Gulangyu is a small place, but it is very nice and clean. There are no cars, no buses and no bikes. People only walk. So it is very quiet. People, go to visit Gulangyu by ship.
Our house is in the middle of Gulangyu. Behind our house there is a big tree. My grandfather tells me that the tree is very, very old. There are many birds in the tree. We call it a “bird tree” . Our house is near the sea. The sea is big and blue. There are a lot of fish in the sea. After school, I go there and catch fish with my friends. It is very interesting. I like fish and I like catching fish.
根据短文判断正误,在正确的句子前填上(T),在错误的句子前填上(F)
1.Gulangyu is an island.
2. Chen Lan tells us a lot about her parents.
3. There are no vehicles(车辆)in Gulangyu.
4.Chen Lan always goes fishing by herself.
5. Chen Lan is from Xiamen.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com