题目列表(包括答案和解析)
阅读短文,根据短文内容,从短文的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。 有一个选项为多余选项。
A funny thing happened to my sister Tina last month. She lives in Japan and teaches English. In Japan, people don’t usually wear their outdoor shoes in the house or in school, and a lot of buildings have places for shoes. So her school ahs a special place for shoes. 1.
Tina teaches English in the evening. One Friday, she went to school, and she put her shoes in the shoe box—as usual. Then she had an interesting spoken English class with her students. 2. But to her surprise, her shoes weren’t in the box. There was only one pair of those there, and they weren’t her hoes! She had to get home in a hurry. 3.
On Monday, at her next English class, her shoes were in a shopping bag on her desk! There was a note that said, “I’m so sorry. I took your shoes by mistake!” 4. Somebody felt a lot of shame!
|
A. It’s a shoe box. B. Tina is my sister. C. So she put on the shoes and left. D. After class she got ready to leave. E. But there was no name on the note. |
|
.用方框中所给短语的正确形式填空.(10分)
| week; close down; look down; look out of; at first; as usual; day by day; worry about; as a result; take up |
1. The Harry Potter stories were very popular and ______________, more teenagers began to enjoy reading than ever before.
2. Their friendship is growing _______________.
3. His mother is often ill,so he ______________ her health.
4. They have started the English _____________ successfully.
5. The supermarket always opens at 8:30a.m. and _________________ at 7: p.m.
6. Look!The classroom isn’t as clean _____________.You’d better clean it now.
7. Playing computer games ___________ most of his time,so he always falls behind others.
8. You can see some students playing games if you ______________
the window.
9. __________, I didn’t know he is a singer.
10.___________ from the bridge and you can see how fast the
water is.
阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
A funny thing happened to my sister Tina last month.She lives in Japan and teaches English.In Japan,people don't usually wear their outdoor shoes in the house or in school,and a lot of buildings have places for shoes.So her school has a special place for shoes 1
Tina teaches English in the evening.One Friday,she went to school,and she put her shoes in the shoe box as usual.Then she had an interesting spoken English Class with her students.2 But to her surprise,her shoes weren't in the box.There was only one pair of shoes there,and they weren't her shoes! She had to get home in a hurry.3
On Monday,at her next English class,her shoes were in a shopping bag on her desk! There was a note that said,I’m so sorry.I took your shoes by mistake!" 4 Somebody felt a lot of shame!
| A.It’s a shoe box. B.Tina is my sister. C.So she put on the shoes and left. D.After class she got ready to leave. E.But there was no name on the note. |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com