题目列表(包括答案和解析)
| A.植物的光合作用和呼吸作用 | B.植物的分泌物有杀菌作用 |
| C.植物的光合作用和蒸腾作用 | D.茂盛的林木遮住了大部分太阳光 |
阅读短文,然后根据要求完成任务。
Do you carry too much on the way to school or home? Don’t worry.Try e-readers (电子阅读器) and say goodbye to your heavy schoolbag.
An e-reader has the memory space to hold hundreds of books.So people want to (A)扔掉沉书包 and read with small, light e-readers.For example,Cushing Academy,a high school in Massachusetts,USA,replaced (替换) most of the 20,000 books in (B) its library last summer.Teachers and students will use e-readers instead.
Most e-readers are thin and weigh less than 500g.They can download (下载) an e-book in 60 seconds.“It’s (C) so easy.You can have a lot of books right at your fingers!” said Meghan Chensusky.
Chinese schoolchildren are also trying e-readers.At the Shanghai World Expo (世博会),an e-schoolbag is now on show.It is a special e-reader.Students can use it to download textbooks from the school servers (服务器).(D)It can also send and receive homework.Some Schools in Beijing and Shanghai have tried this e-schoolbag for a few years.“It’s excellent.I (E)don’t have to carry a heaw schoolbag anymore,”said Xiao Qi,15,Beijing.
New e-readers are not just for reading.They have Wi-Fi and multimedia (无线电视和多媒体).Parents worry that these may hurt their children’s study habits. “I think Wi-Fi is not necessary for kids,”said Zeng Wenwen,43, Beijing.
【小题1】将文中划线部分(A)译成英语:________________
【小题2】文中划线部分(B)指代的是:________________
【小题3】写出文中划线部分(C)和(E)的同义词或近义词:________ ________
【小题4】将文中划线部分(D)改写为:Homework can also__________ _________and received through it.
【小题5】从文中找出两个修饰或描写e-reader的形容词:________ ________
阅读短文,然后根据要求完成任务。
Do you carry too much on the way to school or home? Don’t worry.Try e-readers (电子阅读器) and say goodbye to your heavy schoolbag.
An e-reader has the memory space to hold hundreds of books.So people want to (A)扔掉沉书包 and read with small, light e-readers.For example,Cushing Academy,a high school in Massachusetts,USA,replaced (替换) most of the 20,000 books in (B) its library last summer.Teachers and students will use e-readers instead.
Most e-readers are thin and weigh less than 500g.They can download (下载) an e-book in 60 seconds.“It's (C) so easy.You can have a lot of books right at your fingers!” said Meghan Chensusky.
Chinese schoolchildren are also trying e-readers.At the Shanghai World Expo (世博会),an e-schoolbag is now on show.It is a special e-reader.Students can use it to download textbooks from the school servers (服务器).(D)It can also send and receive homework.Some Schools in Beijing and Shanghai have tried this e-schoolbag for a few years.“It’s excellent.I (E)don't have to carry a heaw schoolbag anymore,”said Xiao Qi,15,Beijing.
New e-readers are not just for reading.They have Wi-Fi and multimedia (无线电视和多媒体).Parents worry that these may hurt their children's study habits. “I think Wi-Fi is not necessary for kids,”said Zeng Wenwen,43, Beijing.
1.将文中划线部分(A)译成英语:________________
2.文中划线部分(B)指代的是:________________
3.写出文中划线部分(C)和(E)的同义词或近义词:________ ________
4.将文中划线部分(D)改写为:Homework can also__________ _________and received through it.
5.从文中找出两个修饰或描写e-reader的形容词:________ ________
The first Starbucks coffee shop opened in 1971 in downtown Seattle, Washington, in the United States. It was a small coffee shop that roasted its own coffee beans. The coffee shop’s business did well, and by 1981 there were three more Starbucks stores in Seattle.
Things really began to change for the company in 1981. That year, Howard Schultz met the three men who ran(经营) Starbucks. Schultz worked in New York for a company that made kitchen equipment. He noticed that Starbucks ordered a large number of special coffee makers, and he was curious about the company. Schultz went to Seattle to see what Starbucks did, and he liked what he saw. He wanted to become part of the company. In 1982, the original(原先的) Starbucks owners hired Schultz as the company’s head of marketing.
In 1983, Schultz travelled to Italy. The unique atmosphere of the coffee bars there caught his eye. To Schultz it seemed that Italians spent their daily lives in three places: home, work and coffee bars. His experience in Italy gave Schultz a new idea for Starbucks back in Seattle.
Schultz created an atmosphere for Starbucks coffee shops that was comfortable, and customers everywhere seemed to like it. Between 1987 and 1992, Starbucks opened 150 new stores—and that was only the beginning. In fact, by the year 2000, three new Starbucks stores opened somewhere around the world every day!
Today, Starbucks has thousands of stores, including stores in twenty-six countries. One thing that helps make Starbucks succeed in cities outside the United States is the way Starbucks works with local stores and restaurants. By working together with a store already in the city, Starbucks gets an understanding of customers in the city. This understanding helps Starbucks open stores in the right locations for their customers.
11.What is the main idea of this passage?
A.How Starbucks has grown
B.What Starbucks makes.
C.Starbucks’customers.
D.How Starbucks makes its coffee.
12.Which is true about Starbucks’first ten years of business?
A.It grew very quickly.
B.It was run by Howard Schultz.
C.It made special coffee makers.
D.It was a small company.
13.Who is Howard Schultz?
A.A coffee seller in New York.
B.An Italian coffee maker
C.The man who changed the company.
D.One of the original owners of the company.
14. How many new Starbucks stores probably opened in the year 2000 around the world?
A.Three. B.About1095. C.Two thousand. D. Thirty-six.
15.What helps Starbucks succeed in places outside the United States?
A.Opening restaurants in just a few locations each year.
B.Only selling locally produced coffee beans.
C.working with other major coffee-making companies.
D.Learning about local customers.
Wildwood School Library Guide
This will offer you some information about our school library. You can use this guide to help your kids use our library.
Service hours:
3:00 pm—5:30 pm on school days; 8:30 am—11:00 am on weekends
On school days, your kids may borrow or return books during opening hours only when his classroom teacher allows him to. At the weekend, our library is open to both you and your kids.
Returning:
Books borrowed from the library can be kept for 15 school days. The books must be returned before the due (到期的)date or the kid can not borrow other books.
Damaged(受损的) or Lost Books:
When a book is returned in a damaged condition, the kid will have to pay three dollars for the damage. Full price must be paid if a book is lost. We encourage students to carry their library books in plastic bags to protect them from rainy weather.
Please call us at 3362—1323 for more information.
1.You can borrow books in the Wildwood School Library at ______.
A. 3:30 pm on Sunday B. 6:30 pm on Friday
C. 9:00 am on Thursday D. 10:00am on Saturday
2.The students are advised to ______ to prevent rain.
A. carry their library books in plastic bags
B. cover their library books with raincoats
C. put their library books into their pockets
D. keep their library books in their classroom
3.This library guide is for ______.
A. teachers from Wildwood
B. workers in Wildwood School Library
C. visitors to Wildwood School
D. parents of the Wildwood School students
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com