题目列表(包括答案和解析)
根据句意及首字母提示完成短文
An old woman o 1.her window and looks out of it. The sun shines b 2.There’s a man in the g 3. in front of her house. The old woman looks at him and says, “He is eating g 4.!”??
She goes o 5.and asks the man, “Why are you eating grass? Are you h 6.?”?The man says, “Yes, I am very poor. I have n 7.for my breakfast today and I am hungry now.”?The old woman tells him to go to the b 8.door of her house, and she goes in again. The man s 9.and goes to the back door of the house. Then the old woman opens the door and says to the man,“The grass here is l 10.”?
短文填空
If I had a lot of m 1 ,I would buy a big house to l 2 in.I would buy a big TV,a beautiful desk and some other things to put in the h 3 .I would have a library for all my b 4 ,a music room with a big CD player.I would be very happy in my new house.Although I will spend a lot of time in my new house,I would also like to go traveling.I would like to see all the i 5 animals and birds.It would be very exciting.And I would also help others.I would like to give some of my money to my hometown to make it more beautiful.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com