题目列表(包括答案和解析)
阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。(共8分,每小题2分)
Note-taking is a skill that can help you do well in all your schoolwork. It can make you confident when you are studying. 1 .
If your teacher writes notes on the blackboard, that’s great. You can copy them or write down the most important facts of all in class. Different teachers do things differently. For example, some teachers may focus on(关注) lots of dates and facts in class, but they only write the important ones on the blackboard. 2 , but they may repeat them.
Don’t try to write down every word in class, or you might miss some important points. Some students really learn better with the help of these notes.
Don’t be afraid to ask your teacher to repeat what you’re missed. If your teacher speaks too fast and you can’t follow what he is saying, you can ask him after class.
Comparing (对比) your notes with your classmates’ can be good for your learning. 3 .
Note-taking also needs organization. Keep notes for each subject in one place, so that you can find everything easily when a test comes.
4 . If you decide to recopy your notes every evening, you’ll surely have less time to watch TV. But you’ll save time in the coming test.
A.It can also help you and your classmates correct some mistakes
B. It isn’t interesting but you may find it very useful.
C. However, most students don’t know how to take notes.
D. Good note-taking takes time.
E. Other teachers may not write anything down
| A.It can also help you and your classmates correct some mistakes B. It isn’t interesting but you may find it very useful. C. However, most students don’t know how to take notes. D. Good note-taking takes time. E. Other teachers may not write anything down |
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。
I’d like to tell you about my dream classroom in the future.My classroom will be very b 1 ,so we can do lots of a 2 in the classroom.In summer,it will be cool and in winter it will be w 3 ,so it will be very comfortable to s 4 in it .There will be a beautiful garden in front of it.We can see many trees and flowers in it.There will a 5 be a cable TV in our classroom and we can watch it at noon.E 6 will have a computer on the desk,so we can read i 7 on the Internet.The lessons will be more interesting.We won’t use pens or pencils any more.We will use computers to do our homework i 8 .The teachers won’t use chalk to write on the blackboard.They will g 9 the lessons w 10 the help of the computer.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com