题目列表(包括答案和解析)
| 阅读短文,根据短文内容,填写下列表格。 | ||||||||||||||||
| Last Saturday, our school organized a talent show to raise money for charity. It was a great success. Students took an active part in it, and we collected 20 000 yuan in all. After the show, I interviewed three students. First I talked with Liu Hong. In the talent show, she danced the ballet. "How long have you been dancing the ballet?" I asked. "For six years," she answered. "Why do you learn it?" "I think it's beautiful and I wanted to be a professional (专业的) dancer when I grow up." Next I had a talk with Zhao Ming. He played a piece of Mozart's music. He played wonderfully. I asked, "When did you start playing the piano?" "Um, I'm twelve now and I have been doing it since I was five," he said. "Are you going to play the piano after finishing high school?" "Sure, my dream is to be a pianist." Finally, I asked Chen Jie, an 11-year-old girl. She sang us some folk songs (民歌). Her voice is very sweet. "Why are you interested in folk music?" I asked. "I admire Song Zuying and I wanted to be a singer like her. I have been singing folk music since five years ago. I hope I can hold a singing concert in the future," she said. | ||||||||||||||||
|
阅读下面的短文, 根据内容完成表格中所缺信息, 每空一词.
Last Saturday, our school organized a talent show to raise money for charity. It was a great success. Students took an active part in it, and we collected 20 000 yuan in all.
After the show, I interviewed three students. First I talked with Liu Hong. In the talent show, she danced the ballet. “How long have you been dancing the ballet?” I asked. “For six years,” she answered. “Why do you learn it?” “I think it’s beautiful and I wanted to be a professional(专业的) dancer when I grow up.”
Next I had a talk with Zhao Ming. He played a piece of Mozart’s music. He played wonderfully. I asked, “When did you start playing the piano?” “Um, I’m twelve now and I have been doing it since I was five,” he said. “Are you going to play the piano after finishing high school?” “Sure, my dream is to be a pianist.”
Finally, I asked Chen Jie, an 11-year-old girl. She sang us some folk songs (民歌). Her voice is very sweet. “Why are you interested in folk music?” I asked. “I admire Song Zuying and I wanted to be a singer like her. I have been singing folk music since five years ago. I hope I can hold a singing concert in the future,” she said.
| Name | Talent | How many years | Dreams |
| Liu Hong | 71. | six | 72. |
| Zhao Ming | playing the piano | 73. | to be a pianist |
| 74. | singing folk songs | five | to be a singer like Song Zuying; 75. |
请你用英语写一篇关于学生网上交友的短文,人们对于学生网上交友持不同意见。介绍人们的不同观点,并表达自己的看法。
赞成的理由 反对的理由 你的看法
1.广交朋友 2.浪费时间 ?
3.可自由表达思想 2.影响学习
4.有利于外语学习 3.可能上当受骗 (get cheated)
注:字数100—120之间。(书写不整齐者,酌情扣分。)
_____________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________
Yours faithfully,
Zhao Ming
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com