题目列表(包括答案和解析)
阅读下面的短文,根据短文内容,回答下列问题。
I was a girl born with a problem in my spine(脊柱). Moving was a big problem for me. But because of my teachers and my friends, my school life was great.
My friends and I sat together. When we were free, we often played games. We often had lunch together. If I didn’t go to school that day, my friends would help me with my notes(笔记)
All my teachers were nice. My English teacher was very tall. When she entered the classroom, we would all be quiet and open our books. She would sit down and listen to me speaking English. My English improved a lot because of her help.
It was the same with my maths teacher, my science teacher and my P.E. teacher. My teachers were very nice and very sweet. They would always help me when I had a problem. They also gave me important project work and I felt happy when I finished it quickly and correctly.
I really want to show my thanks to all my wonderful teachers and friends. Without them, my school life would not have been so happy.
1.What would the girl’s friends do if she didn’t go to school?
____________________________________________________________
2.How did the girl feel when she finished her project work quickly and correctly?
____________________________________________________________
3.How many teachers does the girl mention (提到) in the passage? Who are they?
____________________________________________________________
4.What was the girl’s problem?
____________________________________________________________
5.What does the writer write this passage for?
____________________________________________________________
阅读下面的短文,根据短文内容,回答下列问题。
I was a girl born with a problem in my spine(脊柱). Moving was a big problem for me. But because of my teachers and my friends, my school life was great.
My friends and I sat together. When we were free, we often played games. We often had lunch together. If I didn’t go to school that day, my friends would help me with my notes(笔记)
All my teachers were nice. My English teacher was very tall. When she entered the classroom, we would all be quiet and open our books. She would sit down and listen to me speaking English. My English improved a lot because of her help.
It was the same with my maths teacher, my science teacher and my P.E. teacher. My teachers were very nice and very sweet. They would always help me when I had a problem. They also gave me important project work and I felt happy when I finished it quickly and correctly.
I really want to show my thanks to all my wonderful teachers and friends. Without them, my school life would not have been so happy.
1.What would the girl’s friends do if she didn’t go to school?
____________________________________________________________
2.How did the girl feel when she finished her project work quickly and correctly?
____________________________________________________________
3.How many teachers does the girl mention (提到) in the passage? Who are they?
____________________________________________________________
4. What was the girl’s problem?
____________________________________________________________
5.What does the writer write this passage for?
____________________________________________________________
Last year I went to Australia to study and travel. I stayed in Sydney for two months. I visited places of 1 in the morning and took English lessons in the afternoon. A friend and I stayed with a family from Sydney. The homestay(寄宿家庭) parents and brothers were very 2 to us. We talked about a lot of things with each other in English.
My spoken English improved 3 in Australia. I used to speak very little English in China. But in Australia, I had to use it very often. I was soon able to 4 my teachers and homestay family freely.
To me, the best place in Australia is the Sydney Opera House. You can look at it from different sides. I think it is one of the most wonderful buildings in the world. I cannot sing very well, 5 when I was inside, I really wanted to sing.
Time 6 fast when I was in Sydney. Soon came Christmas, then the New Year. I had never spent the New Year 7 my family. But this year, I was so far away from them. I felt 8 sad. I missed them so much, and l knew they missed me so much 9 . In the evening, I phoned my family. When I heard their 10 , I began to cry. My homestay mother held me in her arms and comforted me. What a kind foreign mother I had!
1. A. fun B. visit C. interest D. use
2. A. friendly B. nervous C. happy D. serious
3. A. strongly B. greatly C. hardly D. widely
4. A. quarrel with B. fight against C. talk with D. complain about
5. A. unless B. but C. so D. though
6. A. ran B. jumped C. flew D. walked
7. A. with B. without C. has D. for
8. A. few B. a few C. little D. a little
9. A. either B. also C. as well D. nor
10. A. faces B. pictures C. voices D. smiles
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com