题目列表(包括答案和解析)
阅读短文, 根据短文内容, 从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一个多余选项。
Jim, an 11-year-old boy, was playing with a ball. The ball went into the street and Jim ran for the ball. A car hit(碰撞) him. His parents took Jim to the hospital.1___________________, “Jim is in a coma(昏迷). Maybe he will wake up(醒来) tomorrow. Maybe he wilt wake up next week. Or maybe he will never wake up. ”Every day Jim’s parents visited him in the hospital. They sat next to Jim’s bed and talked to him.2____________________. He was just in a deep sleep.
One day Jim’s father said. “Wake up, Jim. Wake up and come home. Come home and play with Bob. ”Bob is Jim’s dog. When his father said “Bob”, Jim moved his arm. “Bob!” Jim’s father said again3____________________. Jim’s parents had an idea. They brought Bob to the hospital. When they put the dog on Jim’s bed, 4____________________. Several weeks later, Jim was well. He left the hospital and went home. Bob went home with him happily.
| A. Jim’s parents loved the dog B. But Jim never talked to them C. Jim moved his arm again D. The doctors at the hospital told Jim’s parents E. Jim opened his eyes and kissed the dog |
| Complete the sentence with the right phrase. (用适当的短语完成句子。) | |
2. I often __________at six o'clock. 3. If you have time, you can __________. 4. The story __________that the girl becomes a fairy. 5. We went __________the ship. |
根据下列短文内容,在短文后的空格处填上一个恰当的词,使短文完整、通顺。
During the day we work and play. At night we sleep. Our body rests and grows most while we ? 78? asleep. ? 79? the morning we are ready to work and play again. Children who are tired usually need more sleep. We can study better after we have ? 80 ? rest. Boys and girls who are eight or nine years old 81 ? ten hours of sleep every night.
Our body needs fresh air when we sleep. 82 ? we do not get enough fresh air, we will feel tired when we wake up. We should 83 ? our windows at night, and we can have a lot of fresh air. Cool air is better ? 84 ? warm air. Boys and girls who want to be 85 ? must get pleny of sleep.
根据下列短文内容,在短文后的空格处填上一个恰当的词,使短文完整、通顺。
During the day we work and play. At night we sleep. Our body rests and grows most while we ? 78? asleep. ? 79? the morning we are ready to work and play again. Children who are tired usually need more sleep. We can study better after we have ? 80 ? rest. Boys and girls who are eight or nine years old 81 ? ten hours of sleep every night.
Our body needs fresh air when we sleep. 82 ? we do not get enough fresh air, we will feel tired when we wake up. We should 83 ? our windows at night, and we can have a lot of fresh air. Cool air is better ? 84 ? warm air. Boys and girls who want to be 85 ? must get pleny of sleep.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com