题目列表(包括答案和解析)
| 阅读短文,把四个句子填入短文空缺处,然后完成第5小题。 Dear John, I write you a letter and tell you about what the world was like when I was young. __1__. We didn't have telephones when we wanted to talk to our friends. We didn't have e-mail either, so we had to write letters. When we traveled from town to town, we walked or rode horses or took a cart. __2__ Air travel was a dream and we dreamed of being on an airplane but now everyone does. It's so common. Food is another big difference.__3__We would exchange some with people from other towns to buy the things we didn't have. We didn't have a refrigerator so we kept things cool in a special room downstairs. But the biggest difference is electricity. We didn't have any in our town! __4__We didn't have televisions. In summer, we went swimming in the river. Though life was different in the past, we were happy. Yours, Grandma
A. what the writer wants to do in the future B. what the life was like in the past C. what John should do differently D. what John hasn't done recently |
| 阅读理解。阅读短文,把A-D四个句子填入文中空缺处,然后完成第5题。 | |
| Jane is a bright young woman who comes from a rich and famous family. She goes to a good university. But her family are so busy that they can hardly find time to be with her. 1 So she spends a lot of time on her QQ. She uses the name Linda on QQ and has made lots of friends. Last years Jane made a very special friend on QQ. 2 He and Jane were both interested in rock music. So it always took them hours to talk happily on QQ. Of course, they wanted to know more about each other. 3 He was a tall, good-looking young with a big, happy smile. As time went by, they became good friends. 4 Jane asked him to let her go with him so that she could give David a surprise for his birthday. But when David finally stood before her, she found that her special friend was a twelve-year-old named Jim! | |
| |
| 5. Which of the following is NOT true? | |
| A. Jane is in a rich family but she feels lonely. B. Jane and David chatted on QQ happily and became good friends. C. Jane went to see David on her business trip to San Francisco. D. Jane didn’t know David was only twelve until she visited him. |
阅读短文,把A-D四个句子填入文中空缺处,然后完成第10题。
Jane is a bright young woman who comes from a rich and famous family. She goes to a good university. But her family are so busy that they can hardly find time to be with her. 6 So she spends a lot of time on her QQ. She uses the name Linda on QQ and has made lots of friends.
Last years Jane made a very special friend on QQ. 7 He and Jane were both interested in rock music. So it always took them hours to talk happily on QQ. Of course, they wanted to know more about each other. 8 He was a tall, good-looking young with a big, happy smile. As time went by, they became good friends.
9 Jane asked him to let her go with him so that she could give David a surprise for his birthday. But when David finally stood before her, she found that her special friend was a twelve-year-old named Jim!
A. David sent a picture of himself. B. In fact, Jane is quite lonely. C. One day Jane’s father was going on a business trip to San Francisco. D. His name was David and he lived in San Francisco. |
10. Which of the following is NOT true?
A. Jane is in a rich family but she feels lonely.
B. Jane and David chatted on QQ happily and became good friends.
C. Jane went to see David on her business trip to San Francisco.
D. Jane didn’t know David was only twelve until she visited him.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com