题目列表(包括答案和解析)
根据短文内容和要求,完成下列各题
Hello! My name is superdog.I live in a happy family.I have a little brother, (1)I’m shorter than him .I often go to school on Tuesday and Thursday afternoons.But my little brother doesn’t. I have a lot of friends.
Today is Saturday .It’s a sunny day .I get up early .I take a bus to the Sunshine Park with my master.There are many posters and pictures on the wall.(2)park ,there ,in , lake,the ,of ,a ,middle. I take some photos there .Look! this is a photo of me .I stand on the grass.I wear a beautiful coat.It is blue and red .There is an English letter “s”on it .Many people enjoy sunshine and watch flowers there.They feed me a lot .
Tomorrow is my birthday.I want to have a nice party in my home.Can you come to my birthday party?Please share the big cake with me.
1.把文中的(1)(2分)写出同义句_____________________________
2.把文中的(2)连成一句(2分)_______________________________________
3.The dog and his master go to the SunshinePark by __________(完成句子) (2分)
4.根据上文译出”take some photos” 的意思(2分)____________________
5.When is the dog‘s birthday?(1分) _____________________
将下列句子译成英语,并将所译句子写在答题卡标有题号的横线上。
1.把小孩单独留在家里是很危险的。
2.那个舞蹈演员一直担心会发胖。
3.说谎会使情况更糟糕。
4.当我们学习遇到困难时,吴老师总是愿意帮助我们。
5.我认为青少年不应该被允许在外面待到很晚。
Trees are useful to man in three important ways.
The first important way is that they provide(提供) us food, wood and other products(产品). Trees provide food not only for man, but also for many animals. 61. Without trees, many animals cannot live on the earth.
The second important way is that trees give us shade(阴凉). On a hot summer day, people hope to have a rest under the tree after they have a long walk.
The third important way is that trees help to prevent droughts(干旱) and floods(洪水). However, in many parts of the world, man doesn’t know about the third way. They cut trees in large numbers. In the end they will find that they lose one of their best friends.
根据短文内容,完成下列任务。
任务一:翻译句子。
1.把文中的画线句译成汉语。
______________________________________________
任务二:回答问题。
2.How many important ways are trees useful to man?
____________________________________________
3.On a hot summer day, what do trees give us?
______________________________________________
4.What does“one of their best friends” refer to(所指)?
_______________________________________________
任务三:写出恰当的英文标题。
5.______________________________________________
这是一张Dave家的全家福照片。The man is his father. His name is Mike. He is a teacher in No. 3 High School. 62. Dave’s mother is next to his father. She is a nurse in Ren’ai Hospital. The girl in red is Betty. She is Dave’s sister. She is twelve. She is in Grade 7 in No. 3 High School. Who is that boy in a cap? It’s Dave. He looks like his father. Dave and Betty are in the same school, but in different grades. Dave is in Grade 8. Oh, who are the old man and woman on the sofa? They are Dave’s grandparents. They are old and they live with their children(孩子) now.
阅读短文内容,完成下列任务。
任务一:翻译句子。
1.把文中的中文句子译成英语。__________________________________
2.把文中的画线句译成中文。__________________________________
任务二:回答问题。
3.Where does Dave’s mother work? __________________________________
4.What color are Betty’s clothes? __________________________________
任务三:判断正误。
5.Dave’s parents are on the sofa.
Imagine this: your parents go away on business, but
you have to stay at home alone. Would life be as easy as when your parents
are
around? Would it be a perfect holiday for you?
“I can fill an empty stomach with tomato and egg soup,
but that’s all. I think many
of my classmates are the same. We wouldn’t know what to do, or how to look
after ourselves,” said Zheng Chenyu. “And I’d forget something important. I’d
probably watch television and burn the soup. ”
“The moment I leave home, I’ll learn to cook. But now parents do almost everything for us. We’re very lazy,” she said.
Most teenagers have only time for their homework. (1)They don’t learn any life skills until they go to college.
However, Sima Yige doesn’t think so.
“I think I’d be all right. I wouldn’t just eat sandwiches or fruit. I know how to cook some simple dishes because my mum showed me,” the 13-year-old boy said. In his opinion, many teenagers (2) 过分依赖 their parents, and there is much more to learn than cooking, like tidying up your room or even dressing yourself properly.”
For most teenagers it wouldn’t be a holiday at all.
任务一:完成句子。(2分)
1. Zheng Chenyu thinks now teenagers are lazy because ___________________________.
2. Zheng Chenyu will learn to cook as soon as ___________________________________.
任务二:英汉互译。(2分)
3.将(1)处的划线句子译成汉语: ____________________________
4. 将(2)处的“过分依赖”译成英文:__________________________
任务三:列举。(3分)
5. Sima Yige thinks that teenagers should learn how__________, __________ besides __________.
任务四:回答问题。(1分)
6.Would life be as easy for teenagers living alone as when their parents are around?
_______________________________
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com