题目列表(包括答案和解析)
阅读下面短文,根据短文内容判断句子的正误。正确的涂”A”,错误的涂”B”。(共5小题,每小题2分,计10分)
This is John’s bedroom. It’s very nice. You can see a big window in the wall. Under the window you can see a big desk. A light and some flowers are on the desk. Near the desk you can see a small desk. You can see a clock on this desk. You can see two books on the floor. Can you see any pictures on the wall? Yes, you can see two. Where is John’s dog? It’s under his bed.
1.We can see two desks in John’s bedroom.
2.Some flowers and a light are on the small desk.
3.A clock is on the big desk.
4.Two pictures are on the floor.
5.John’s dog is under his bed.
Reading comprehension.
Kate's bedroom is big. A TV set is in the room. The TV set is on the table. Some red flowers are on it, too. We can see a nice picture on the wall. We can see a blouse, a skirt and a coat on her bed. Her shoes are under the bed. A desk is near the window. On the desk is a clock. It is 7:10. It's time to go to school. Where's Kate's bag? Oh, it's on the chair. Kate is putting on her shoes.
根据短文内容,选择正确答案。
1.We can see ________ on the table.
[ ]
A.some red flowers
B.a TV set
C.a clock
D.a TV set with some red flowers
2.Kate's skirt is ________.
[ ]
3.Her bag is ________.
[ ]
4.Kate goes to school ________.
[ ]
5.________ on the wall.
[ ]
A.One picture and one clock are
B.Only one picture is
C.Two pictures are
D.Only one clock is
看图并根据图示,判断下列句子的正误,正确的写“T”,错误的写“F”
1.The soccer ball is under the chair.
( )
2.Four bananas are on the table.
( )
3.Two pictures are on the walls.
( )
4.Three books are under the ruler.
( )
5.The chair is behind the bed.
( )
根据句意用本单元中的生词填空
The differences between the two pictures are very is _______.
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com