题目列表(包括答案和解析)
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
What a Day!
Yesterday was a bad day for me.Grandma and Grandpa were still on their vacation in India.Father was on business and a phone from mother’s school called her out. 1 .
In the afternoon, after mother left, they jumped out of their beds and had a serious fight.Dick preferred a basketball match on TV while Sam liked cartoons. 2 .When it was supper time, Dick wanted to go to the MacDonald’s but Sam preferred KFC.Finally we had Pizza.
After supper, i
t was about 8∶00 p. m.Mother wasn’t home yet.She phoned and told me to have my brothers in bed by 9. 3 .I turned on the porch(走廊)light, opened the door and stepped onto the porch.When I did so, the two boys slammed(砰地关上)the door and locked it behind me.Since it was the middle of winter, I was frozen.They rolled on the floor and laughed for about 15 minutes.4 .Dick came, put his arms around me and said he was sorry.I accepted it.But when I tried to get up, I found myself cuffed(铐)to the chair with toy handcuffs! They threw the key somewhere in the room.
When mother got home, it took her 20 minutes to find the key and get me out.What a bad day!(224)
![]()
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
阅读理解
Men in SpaceNow men have already come into the Space Age. The Russian scientists sent the first man-made satellite into space on October 4, 1957.Soon after that scientists sent up several other satellites into space.
On July 16, 1969, the Americans sent up the Apollo Ⅱ into space. It carried three men to the moon. Four days later, Neil Armstrong, one of the three spacemen, became the first man to land on the moon.
Millions of people on that day sat by TV, watching this exciting moment. They saw the spacemen get off the spaceship, step onto the moon and walk about on it.
After he was back to the earth. Neil Armstrong said. “That's one small step for a man. but one big leap for mankind.”
Choose the right answer for each blank:
1.Men began to study apace ________.
[ ]
2.Men sent the first satellite into space ________.
[ ]
3.The first man landed on the moon ________.
[ ]
4.It was ________ to watch space man walk on the moon.
[ ]
5.The successful launching of the Apollo Ⅱ helped men to________.
[ ]
A.know more about the sun
B.make further study on the moon
C.get a better look at the moon
D.have better understanding of the stars
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com