题目列表(包括答案和解析)
阅读下面短文,从所给单词中选出适当的词,并用其正确形式填在标有题号的空白处。(每空一词且每个单词只能用一次)
![]()
A 1. young man went to Paris, expecting that his father’s friend could help him find a job for living.
“Are you 2. at math?” his father’s friend asked him. The young man 3. his head. “How is your history?” “How 4. your law?” The young man lowered(低下) his head 5. . His father’s friend asked again and again, but the young man could 6. shake his head. He himself couldn’t find out any 7. .“Then write down 8. address first.” The young man 9. his address and turned to leave, 10. he was stopped by his father’s friend. “Your name is written very beautifully. This is your advantage. You shouldn’t satisfy(满足) yourself with finding a11. for living.” Many 12. later, the young man wrote many works that was well-known in the world. He was Alexandra Dumas(大仲马), a 13. French writer of the 18th century.
There are many ordinary persons in the 14. who all have many small advantages, but they can’t find 15. . In fact, there is a gold mine(矿)in every ordinary life. If you’re willing to dig(挖掘), you will dig out treasures that surprise yourself.
听力
第一节:听下面
4个句子,选出与句子内容相符的图画。每个句子仅读一遍。![]()
1.________ 2.________ 3.________ 4.________
第二节:听下面
10段对话或短文。每段对话或短文后有1至3个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。每段对话或短文读两遍。听第
1段对话,回答第5题。5.Why does Helen come to the man's house?
A.To ask for help. B.To say“hello”. C.To visit her friend.
听第2段对话,回答第6题。
6.Where are they talking?
A.In a restaurant. B.At home. C.In the street.
听第3段对话,回答第7题。
7.Which is true about Daniel?
A.He is a chid.
B.He thinks the novel is boring.
C.He likes the novel very much.
听第4段对话,回答第8题。
8.What pet did the man buy?
![]()
听第
5段对话,回答第9题。9.When did Peter learn to use chopsticks(筷子)?
A.Before he came to the UK.
B.Before he came to China.
C.After he came to China.
听第6段对话,回答第10题。
10.What is Tom like?
A.He is easy-going.
B.He is humorous.
C.He is helpful.
听第7段对话,回答第1l至12题。
11.How much money did Victor get in his dream?
A.$1,000,000 B.$100,000 C.¥1,000,000
12.What did Victor decide to do with the money in his dream?
A.Buy a car. B.Go travelling. C.Raise money for charity.
听第8段对话,回答第13至14题。
13.What's the relationship between the speakers?
A.Husband and wife.
B.Father and daughter.
C.Mother and son.
14.Where are they living now?
A.In a big house with a garden.
B.In a small flat without a balcony.
C.In a small flat with a balcony.
听第9段对话,回答第15至17题。
15.Who is Mr Johnson?
A.Millie's history teacher.
B.Millie's doctor.
C.Millie's geography teacher.
16.What will Millie do on Saturday?
A.Go climbing.
B.Take an exam.
C.Stay at home and study.
17.Which season is it?
A.Spring. B.Summer. C.Autumn.
听第10段短文,回答第18至20题。
18.How did Philip go home yesterday evening?
A.By bus. B.By bike. C.On foot.
19.What did the aliens look like?
![]()
20.Which sentence is RIGHT?
A.The spacecraft was orange and green.
B.Philip took some pictures of the aliens with his camera.
C.Philip's friends thought that his story was hard to believe.
听力测试
(一)听对话,从A、B、C三个选项中选择与画面一致的选项,对话读一遍。(每小题1分)
![]()
(二)听句子,选择恰当的答语。每个句子读两遍。(每小题1分)
6.A.That's OK.
B.The same to you.
C.I'm glad you like it.
7.A.I'm thirsty.
B.Some orange juice.
C.Yes, a cake please.
8.A.Just a little, please.
B.That's nice.
C.You'd better have a good rest.
9.A.Very well.
B.Very good.
C.Very hard.
10.A.No, I didn’t.
B.Not yet.
C.No, I don’t.
(三)听下面五组对话和对话后面的问题,选择正确答案。每组对话读两遍。(每小题1分)
11.A.Twenty-five minutes.
B.Thirty minutes.
C.Thirty-five minutes.
12.A.On the right.
B.Next to the bookstore.
C.Next to the post office.
13.A.He’s a pilot.
B.He is a ship captain.
C.He is a truck driver.
14.A.Husband and wife.
B.Neighbors.
C.Father and daughter.
15.A.In a post office.
B.In a restaurant.
C.In a bank.
(四)听一段长对话,根据对话内容选择正确答案。对话读两遍。(每小题1.5分)
16.Why does Mike look worried?
A.Because he is not interested in English.
B.Because he lost his bag.
C.Because he’s having trouble learning English.
17.How should Mike improve his pronunciation?
A.By watching TV.
B.By listening to the teacher’s tapes.
C.By listening to the radio.
18.What should Mike do with the new words?
A.Write them in his notebook and study them.
B.Repeat them at any time.
C.Write them on the blackboard.
19.When does the English club meet?
A.On Tuesday.
B.On Friday.
C.On Tuesday and Friday.
20.Mike should _________ to practice his writing.
A.find a pen pal
B.write a diary
C.join the English club
(五)听短文,根据短文内容填空。短文读两遍。(每小题1.5分)
When I was fourteen, I was too nervous to talk to anyone.My classmates often laughed at me.I was sad and could do nothing.Later, something happened and 21 .my life.My mother asked me to take part in an English speech contest.It 22 .I had to speak in front of all the teachers and the students.
"Come on, boy.Just believe in yourself.You are sure to win." Then we talked about many 23 .At last I chose the topic "Believe in yourself".I tried my best to remember all the speech and practiced it over 100 times. 24 .of my mother's love, I did well in the contest.I could 25 believe my ears when the news came that I had won the first place.
听力测试(25分)
Ⅰ.听句子选择图片:你将听到五个句子。请根据听到的内容,选出五幅相应的图片。每个句子后你有5秒钟的答题时间。听一遍。
![]()
1.________ 2.________ 3.________ 4.________ 5.________
Ⅱ.听对话回答问题:你将听到六段对话,每段对话之后你将看到一个或几个问题。请根据听到的对话内容,选择能回答所提问题的最佳答案。
请听第一段对话,回答第6小题。听一遍,然后你有5秒钟的答题时间。
6.What’s the matter with Lily?
A.She has lost her money.
B.She has run out of her money.
C.She has got much money.
请听第二段对话,回答第7小题。听一遍,然后你有5秒钟的答题时间。
7.What did Carla use to do?
A.To play the violin.
B.To play basketball.
C.To play football.
请听第三段对话,回答第8小题。听一遍,然后你有5秒钟的答题时间。
8.What’s Alice’s favorite subject?
A.Music.
B.Math.
C.Art.
请听第四段对话,回答第9至10两个小题。听两遍,然后你有7秒钟的答题时间。
9.Where did Sue go for her vacation?
A.To Tokyo.
B.To Paris.
C.To London.
10.What was the weather like there?
A.Rainy.
B.Windy.
C.Foggy.
请听第五段对话,回答第11至12两个小题。听两遍,然后你有7秒钟的答题时间。
11.How many copies did the man take?
A.Two.
B.Three.
C.Four.
12.How much should the man pay for the copies?
A.Four dollars.
B.Eight dollars.
C.Six dollars.
请听第六段对话,回答第13至15三个小题。听两遍,然后你有7秒钟的答题时间。
13.How does Fred study for a test?
A.By listening to tapes.
B.By reading books.
C.By making flashcards.
14.What’s Rose’s favorite subject?
A.English.
B.Geography.
C.Physics.
15.Where would Rose like to visit next weekend?
A.Hong Kong.
B.Tianjin.
C.Beijing.
Ⅲ.听短文选择答案:你将听到一段短文,然后你将看到5个问题。请根据听到的短文内容选择能回答所提问题的最佳答案。听完短文之后你有25秒钟时间回答所提问题。听两遍。
16.Where are the two speakers talking?
A.On the bus.
B.On the phone.
C.In the classroom.
17.What is Hank going to do tonight?
A.Go to a game.
B.Buy some food and nice drinks.
C.Have a meeting.
18.Why does Hank say he will be a little late?
A.Because he has to go to a meeting.
B.Because he has to finish a report.
C.Because he has to close the door of the office.
19.How long has Lisa been sick in bed?
A.For three days.
B.For an hour.
C.For eight hours.
20.What will Hank take to see Lisa?
A.Some food.
B.Some drinks.
C.Some flowers.
Ⅳ.听短文填写表格:你将听到一段短文。请根据短文内容,完成表格中的有关信息。听两遍。
![]()
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com