题目列表(包括答案和解析)
阅读下面语篇并根据语篇内容回答问题(共5小题,计10分)
A train stopped at a small station. A man on the train looked out of the window and saw a woman. The woman was selling cakes, and the people from the strain bought them. The man wanted to buy a cake, but the woman was far away from him. It was raining, and he didn’t want to go out. Suddenly he saw a boy. The boy was walking on the flatform(月台)not far from him. “Come here.” He said to the boy, “Do you know how much each of the cakes is?” “Five cents(分).” The boy answered. The man gave the boy ten cents and asked him to buy two cakes. “One is for me and the other is for you” he told the boy. Some minutes later, the boy came back. He was eating a cake. He gave the man five cents and said, “There was only one cake left(剩下的).”
【小题1】Where did the train stop?
________________________________________________
【小题2】Was the woman selling cakes in the train?
________________________________________________
【小题3】How was the weather?
________________________________________________
【小题4】How much is the cake?
________________________________________________
【小题5】How many(多少) cakes did the man ask the boy to buy?
________________________________________________
阅读下面语篇并根据语篇内容回答问题(共5小题,计10分)
A train stopped at a small station. A man on the train looked out of the window and saw a woman. The woman was selling cakes, and the people from the strain bought them. The man wanted to buy a cake, but the woman was far away from him. It was raining, and he didn’t want to go out. Suddenly he saw a boy. The boy was walking on the flatform(月台)not far from him. “Come here.” He said to the boy, “Do you know how much each of the cakes is?” “Five cents(分).” The boy answered. The man gave the boy ten cents and asked him to buy two cakes. “One is for me and the other is for you” he told the boy. Some minutes later, the boy came back. He was eating a cake. He gave the man five cents and said, “There was only one cake left(剩下的).”
1.Where did the train stop?
________________________________________________
2.Was the woman selling cakes in the train?
________________________________________________
3.How was the weather?
________________________________________________
4.How much is the cake?
________________________________________________
5.How many(多少) cakes did the man ask the boy to buy?
________________________________________________
| 阅读下列短文,根据短文中的信息完成文后表格.在答题卡标有题号的横线上,写出空缺处所填单词的正确形式.(每空一词)。 | ||||||||
| Now we have comfortable buses in New York. I would like to tell to you how comfortable they are. The number of the seats on a bus is from 44 to 19. At first, they just changed the normal (正常的) seats to airplane seats and took off 10 seats on the bus. However, everyone wanted to have a more comfortable seat on the bus when they took long trips by bus. Also, the bus manager (经理) wanted to get more money, so they changed the airplane seats to sofas, and the number of the seats becomes 19. The new buses are coming out, but the prices are going up too. The owners have many ideas Maybe you never think about these before. Now they have bus waiters, they serve (提供) water, snacks, newspapers and toys. Also, you can change the direction of the sofas so that you can feel more comfortable, and they have a service (服务) bell on each sofa. Some managers even ask bus drivers to play some videos on the bus. When you take a long trip, they provide luxurious (豪华) buses that have an LCD(液晶 彩色显示器)on each seat. That is not the only surprising thing on the bus--they also have three different video channels(频道), and seventy TV games for killing time when you are on the bus. In a word, we want to be more comfortable when we are on a trip. That is the reason why we have sofas on the buses. Maybe we will have beds on the buses in the future. | ||||||||
|
Look at the photo of Tom’s family. There are four people in his family. They are Mr. Read, Mrs. Read, their son Tom and their daughter Ann. Mr. Read is in a black shirt and brown trousers. Mrs. Read is in a red blouse and a green skirt. The little girl is Ann. She is in a nice blouse and red shoes. Her hat is black. The boy is Tom. He is in grey shirt and blue trousers.
1.How many people are there in Tom’s family?
A.Three B.Four C.Five D.Six
2.Ann is Tom’s ________
A.sister B.brother C.friend D.classmate
3.Mr. Read is in a ____ shirt and _______ trousers.
A.white ; brown B.brown ;black
C.black; brown D.brown; blue
4.Who’s in a red blouse.
A.Mrs. Read B.Tom C.Ann D.Mrs. read and her daughter.
5.How many (多少)colors are mentioned(被提到)in the passage(短文).
A.Five B.Six C.Seven D.eight
阅读下列短文,根据短文中的信息完成文后表格。在答题卡标有题号的横线上,写出空缺处所填单词的正确形式。(每空一词)
Now we have comfortable buses in New York. I would like to tell you how comfortable they are. The number of the seats on a bus is from 44 to 19.
At first, they just changed the normal (正常的) seats to airplane seats and took off 10 seats on the bus. However, everyone wanted to have a more comfortable seat on the bus when they took long trips by bus. Also, the bus manager (经理) wanted to get more money, so they changed the airplane seats to sofas, and the number of the seats becomes 19.
The new buses are coming out, but the prices are going up too. The owners have many ideas. Maybe you never think about these before. Now they have bus waiters, they serve (提供) water, snacks, newspapers and toys.
Also, you can change the direction of the sofas so that you can feel more comfortable, and they have a service (服务) bell on each sofa. Some managers even ask bus drivers to play some videos on the bus. When you take a long trip, they provide luxurious (豪华) buses that have an LCD(液晶彩色显示器)on each seat. That is not the only surprising thing on the bus. They also have three different video channels(频道), and seventy TV games for killing time when you are on the bus.
In a word, we want to be more comfortable when we are on a trip. That is the reason why we have sofas on the buses. Maybe we will have beds on the buses in the future.
| Questions | Answers |
| How many seats? | At the 1 , there were 44 seats on a bus. Now the number of the seats is 2 . |
| 3 did they change the normal seats to airplane seats and then sofas? | Because the people wanted to have more 4 seats and the bus manager wanted to make more 5 . |
| How 6 the prices and service? | The prices are going up. They serve water, snacks, newspapers and toys. You can change the 7 of the sofas. Some managers even ask bus drivers to play some 8 on the bus. 9 you take a long trip, they 10 luxurious buses. |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com