题目列表(包括答案和解析)
听力部分
一、第一节 听下面十段对话,每段对话后有一个问题,在各题所给的三个选项中,选出一个最佳选项。每段对话只听一遍。(本题共10分,每小题1分)
听第一段对话回答第1题。
1.What’s the season?
A.Spring.
B.Summer.
C.Winter.
听第二段对话回答第2题。
2.What time would the man like to see the woman?
A.Earlier than 6∶00.
B.At 6∶00.
C.At 8∶00.
听第三段对话回答第3题。
3.What does Tom want Mary to do?
A.To keep his new phone number.
B.To tell Andrew his new phone number.
C.To tell Andrew to call him at his new number.
听第四段对话回答第4题。
4.What colour is the skirt?
A.Black.
B.Yellow.
C.Light blue.
听第五段对话回答第5题。
5.What did the man thank for?
A.The last bus.
B.The wonderful lunch.
C.The delicious supper.
听第六段对话回答第6题。
6.Whose successful news is it?
A.Tina’s.
B.Amy’s.
C.Mr.Jones’.
听第七段对话回答第7题。
7.What does the man invite Judy to do?
A.To join in a birthday party.
B.To join in a dance.
C.To join in a dinner.
听第八段对话回答第8题。
8.Which floor is Mr.Johnson’s office on?
A.The ninth floor.
B.The nineteenth floor.
C.The twelfth floor.
听第九段对话回答第9题。
9.What does the woman mean?
A.Having sports is good for health.
B.Drinking lots of water is bad for health.
C.Drinking icy water after sports is bad for health.
听第十段对话回答第10题。
10.How does Jimmy feel?
A.Unhappy. B.A little tired. C.Very well.
第二节 听下面三段对话,每段对话后有3到4个问题。在各题所给的三个选项中,选出一个最佳选项。每段对话听两遍。(本题共10分,每小题1分)
听第一段对话回答11-13题。
11.What is the report about?
A.Mrs.Green’s trouble.
B.Mr.Green’s anger.
C.The city buses.
12.Why does Mrs.Green complain about the city buses?
A.Because the buses don’t wait for her.
B.Because the buses don’t arrive on time.
C.Because there is no timetable for the buses.
13.How long did Mr.Green wait for the bus once?
A.15 minutes.
B.50 minutes.
C.The city buses.
听第二段对话回答14-16题。
14.Why does the woman like to watch the football game on TV?
A.Because she doesn’t like to go to the stadium.
B.Because she thinks it expensive to watch it in the stadium.
C.Because she can watch the football game more clearly on TV.
15.How does the man like watching the football game in the stadium?
A.No fun.
B.Very exciting.
C.Very noisy.
16.What will they do tonight?
A.They will watch the game at home.
B.They will watch the game in the stadium.
C.They will watch the game separately(分别地)
听第三段对话回答17-20题。
17.What is the relationship between Mr.Smith and Helen?
A.Classmates.
B.Teacher and student.
C.Father and daughter.
18.Where was Helen’s family two years ago?
A.In England.
B.In America.
C.In France.
19.What company is Helen’s father working for?
A.An American company.
B.A French company.
C.A British company.
20.What is Helen’s mother?
A.A worker.
B.A world traveller.
C.A housewife.
第三节 听短文,根据短文内容在各题所给的三个选项中,选出一个最佳选项。短文听两遍。(本题共5分,每小题1分)
21.When did David see the accident?
A.In the morning.
B.In the afternoon.
C.In the evening.
22.What was the man doing while he was driving?
A.Eating a hot dog.
B.Drinking a bottle of milk.
C.Talking on his mobile phone.
23.What happened then?
A.The sports car crashed into the truck.
B.The truck crashed into the sports car.
C.The sports car and the truck crashed into each other.
24.How was the woman at first?
A.Too angry to move.
B.Too frightened to move.
C.Too badly hurt to move.
25.Who was hurt badly?
A.The woman.
B.The man.
C.No one.
I live with my grandmother in a Beijing yard house. One day last year, I was surprised to see a big foreigner coming out of the house next door to ours. He was very tall with short brown hair and a pair of glasses.
The first time I saw him, I was too shy to speak to him. “My English is too poor!” I thought. My grandmother told me that he had just moved into our yard. “I don’t like it!” she said. “Foreigners aren’t like us. Maybe he’ll play loud music and parties every night! I’m sure he’s going to cause trouble.”
Several days later, I met the foreigner as I was walking home after work. “Hello!” he said (in Chinese!). “My name’s Tony. I’ve just moved into the house next door to yours.” While I was wondering what to say, he continued, “There’s a nice bar down the road. Why don’t you and your family come and have dinner with me?” “Bars are bad places,” said my grandmother when I told her, but we decided to go.
The bar was not at all what I had expected. It was in a beautiful little yard house, with several large bookshelves and pictures of Tibet on the walls. Several Chinese people and foreigners were sitting drinking or reading books. I noticed that some of the foreigners were speaking Chinese in a low voice to each other! “Oh, what a civilized place!” my grandmother exclaimed.
The bar served special “hutong pizzas”. As we ate, Tony told us about himself-he is an English expert in environment. He always likes to be quiet. My grandmother said to me, “He really seems like a very nice young man.”
【小题1】When the writer first saw the foreigners, she______.
| A.was frightened to him |
| B.wanted to practice English with him |
| C.felt too shy to speak to him |
| D.hoped to invite the foreigner to the bar |
| A.was very excited | B.didn’t go to the bar |
| C.didn’t like bars | D.was angry with Tony |
| A.文明的 | B.喧闹的 | C.野蛮的 | D.讨厌的 |
| A.Tony made a lot of noise every night. |
| B.Tony was an English expert in environment. |
| C.There were some foreigners speaking Chinese in the bar. |
| D.The grandmother thought Tony might cause some trouble. |
| A.A Bar in Tibet |
| B.A Foreigner in Beijing |
| C.Bars are Bad Places |
| D.Foreigners Like Bars |
完形填空(共12分,每小题1分)
阅读下面的短文,掌握其大意,然后从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选择最佳选项。
Joe lost his arms in an accident that killed his father. Since then, he has had to depend on the 36 of his younger sister Ella. In order to take care of him, Ella became his shadow, never leaving him 37 for years. Except for writing with his toes, he was completely unable to do anything in his life.
As they grew up together, they had their share of 38 and they would often quarrel. Then one day, Ella wanted to separate from Joe, living 39 own life. So Joe was heart-broken and didn’t know what to do.
A 40 misfortune (不幸) struck Rosa, too. One night her mother, who suffered(受苦) from mental illness, 41 . So her father went out looking for her mother. She tried to cook meals for her parents, only to overturn the kerosene light on the stove, resulting in a fire which took her hands away.
Though her elder sister Susan showed her willingness to take care of her, Rosa decided to be 42 independent. And most of all she learned to do things on her own. Once she wrote the following in her composition: “I’m lucky. Though I lost my arms, I still have legs. Though my wings are broken, my heart can still 43 .”
One day,Joe and Rosa were both invited to a television interview program. Joe told the TV host about his 44 future at being left on his own, while Rosa was full of hope for her life. They both were asked to write something on a piece of paper with their toes. Joe wrote:My younger sister’s arms are my arms; 45 Rosa wrote: Broken wings, flying heart.
They had both stood the same sufferings, but their different 46 determined(决定) the nature of their lives. It is true that life is unpredictable. How you deal with misfortune is the true test of your character. If you choose only to complain and run away from the suffering,it will always 47 you wherever you go. But if you decide to be strong, the hardship will turn out to be a fortune on which new hopes will arise.
| 【小题1】 |
|
| 【小题2】 |
|
| 【小题3】 |
|
| 【小题4】 |
|
| 【小题5】 |
|
| 【小题6】 |
|
| 【小题7】 |
|
| 【小题8】 |
|
| 【小题9】 |
|
| 【小题10】 |
|
| 【小题11】 |
|
| 【小题12】 |
|
阅读短文,从方框内选择适当的词并用其正确形式填空,使短文意思通顺完整。每空限填一次,每词限用一次。方框中有两个词是多余的。
|
ring, always, angry, neither, never, hospital, clean, know, pay, dirty, forget, be |
Mr. White works in a big office. He’s able to deal with all kinds of matters, so he’s always 1. more than his workmates. Of course he’s often busy and has no time to do the housework. His wife 2. him well and does all at home.
Bad luck! Their daughter was hurt in a traffic accident last month and had to be in 3. . Mrs. White was looking after her there and she couldn’t go home. As Mr. White 4. did any cleaning, the rooms were all disorderly (凌乱的).
Yesterday morning, before Mr. White got up, the telephone 5. . He sat up to answer it. His friend told him to write an important telephone number down. But he could find 6. a pen nor a piece of paper. Then he found there 7. much dust (灰尘) on the table and wrote the number on it. But soon he 8. it and went to work.
Two hours later his wife came back and looked for a sweater for her daughter. Her husband came back while she was 9. the table. He couldn’t see the number on the table and called out 10. , "Who let you clean the table?"
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com