题目列表(包括答案和解析)
| | In the morning | In the afternoon |
| Monday | 【小题1】 | plays ball games |
| Tuesday | has three speaking classes | 【小题2】 |
| Wednesday | 【小题3】 | 【小题4】 |
| Thursday | has two writing classes | has one writing class |
| Friday | 【小题5】 | has a rest |
I have a friend. His name is Jack. ③He is healthy because(因为) he plays sports. He runs every day. He runs to his ___①____ in the morning and he runs ____②____ after school in the afternoon. He can run fast. He likes playing soccer, volleyball, tennis, basketball , ping-pong and more. He has three soccer balls, two volleyballs, six tennis rackets, four basketballs and many ping-pong balls. They are in his room. He plays sports with his friends every day. He likes many sports stars and he often watches them on TV. All my classmates say Jack is sporty (爱好体育)。
1.根据短文内容在①②处各填一词。
___________ ______________
2.划线单词them指___________ ___________
3.根据短文内容回答问题。Where are Jack’s volleyballs? __________________________________________________________________
4.把③译成汉语。
_________________________________________________________________
5.在文中找出文章的标题。
__________________________________________________________________
Jack is a businessman. He has three friends. They are Mary, Ann and David. Jack has a car. He drives to work. Mary works in a hotel. She goes to work on her bicycle. Where does Ann work? She works in a supermarket. She is a clerk. She goes to work by bus. David works in a park, and the park is not far from his home. How does he go to work? He walks to work.
The four friends often have parties on weekends.
表示职业的词: 1 2
表示工作单位的词: 3 4 5
根据短文,现在请同学们为Mr. Cao填完整他工作日的日程安排表
Mr. Cao is a teacher in a middle school.He has a lot of things to do from Monday to Friday.On Monday and Tuesday morning he has three speaking classes.On Thursday he has two writing classes in the morning and one in the afternoon.He plays ball games after class on Monday and listens to music on Tuesday afternoon.He doesn’t have classes on Wednesday or Friday.He works on the computer on Wednesday morning.He can speak a little Japanese.So he takes Japanese classes that afternoon.On Friday morning.Mr. Cao meets old friends.In the afternoon,he has a rest at home
| | In the morning | In the afternoon |
| Monday | 【小题1】 | plays ball games |
| Tuesday | has three speaking classes | 【小题2】 |
| Wednesday | 【小题3】 | 【小题4】 |
| Thursday | has two writing classes | has one writing class |
| Friday | 【小题5】 | has a rest |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com