题目列表(包括答案和解析)
阅读短文,判断正误。
Hello, I’m John. I’m 13. I have a pen. It’s black. It’s in my drawer(抽屉).
Hello, I’m Helen. I’m 12. I have a key. It’s yellow. It’s on the dresser(梳妆台).
Hello, I’m David. I’m 11. I have a bookcase. It’s blue. It’s near the window(窗户).
Hello, I’m Alice. I’m 14. I have a ruler. It’s a green one. It’s under my Chinese book.
Hello, I’m Bob. I’m 14, too. I have a map. It’s a black and white map. It’s of China.
1.Alice has a green ruler.
2.Helen’s yellow key is in the drawer.
3.David has a blue bookcase near the window.
4.There are(有)three boys in the paragraph(段落).
5.David is older(年龄更大的)than (比) John.
Dear Emma,
Are you free this afternoon? Can you bring(带来)these things to me? I am at school now. I need my shoes, T-shirt, English book, bag and pens. My shoes are white. They’re under the sofa. My English book and bag are on the desk. My pens are in the pencil-box(铅笔盒)and the pencil-box is in the drawer(抽屉). Thanks a lot.
Yours,
Sally
任务型阅读:根据短文内容,填空下列表格,每空一词。(10分)
|
Sally is at 1 now. |
|
Sally needs her shoes, 2 , English book, bag and pens. |
|
Sally’s shoes are 3 the sofa. |
|
Sally’s English book is on the4 . |
|
The letter is from 5 . |
Joan worked in a hospital as a nurse. One evening there was a big dance at the hospital.
Most of the doctors and nurses would be there, but of course somebody had to be left to look after the sick children, and Joan was not of the lucky ones. She liked dancing very much, so when she had to start work that evening while her friends were getting ready to go to the dance, she felt very sorry for herself.
She went to each sick child one after another and said good night, until she came to one little boy, Dicky. He was eleven years old, but he was already able to talk like an adult. Poor Dicky had a very serious illness, and now he was hardly able to move any part of his body except his hands. Joan knew he would never get any better, but he was always happy and always thinking about other people instead of about himself.
Dicky knew that Joan loved dancing, so now when she came to say good night to him, he greeted her with the words,
“I'm very sorry that you have to miss the dance because of us. But we are going to have a party for you. If you look in my drawer(抽屉), you'll find a piece of cake. I saved it from my supper today, so it is quite fresh. And there is also a dollar there. You can buy something to drink with that. And I'd get up and dance with you myself if I was able to”, he added.Suddenly the hospital dance seemed very far away and not at all important to Joan.
根据文章内容选择正确答案(1)
Joan felt unlucky that evening mainly because ________.[ ]
A
.there was a dance ball at the hospitalB
.of her unpleasant jobC
.she was obligated(被迫)to look after the sick childrenD
.she would lose the chance to go to the big dance at the hospital(2)Poor Dicky _________.
[ ]
A.was no more than a boy of eleven
B.fell seriously ill
C.was clever at talking though he was very young
D.all the above
(3)Dicky was lovely because ________.
[ ]
A.he was a nice, kind boy of eleven
B.he was always thinking about others more than himself
C.he saved a piece of cake for his nurse
D.he could foresee(预知)that he would never get any better
(4) Which of the following is not true?
[ ]
A.Dicky knew why Joan was unhappy.
B.Dicky heard about the dance.
C.Dicky showed sympathy(同情)for Joan.
D.Dicky rose up to greet Joan when she came.
(5)At that party arranged(安排)for Joan, Dicky probably _________.
[ ]
A.got up and danced with her
B.gave Joan some cake he had saved
C.brought her something to drink
D.lost the dollar which he was going to give Joan
阅读理解:阅读下列短文,从所给的四个选项中,选出最佳答案
A businessman, who always tried to pay as little as possible for what he needed, felt ill one day. He decided to go to a doctor and asked a friend to recommend(推荐)one.
“Dr. Smith is famous,”the friend told him.
“Is he expensive?”the businessman asked.
“Yes and no. He charges(收费)five hundred dollars for the first visit, but only twenty-five dollars for each visit after that.”
“That seems reasonable(合理的),”the businessman said, and went to visit Dr. Smith. As he walked into the consulting room(诊室), he said, “Well, here I am again, doctor,”and put twenty-five dollars on the table.
The doctor looked at him carefully for a moment, then smiled and put the money into the drawer(抽屉)of his desk.“Thank you,”he said.“and what can I do for you today?”
“Examine(检查)me, of course,”the businessman said,“and tell me what's wrong with me.”
“Oh, there's no need for me to examine you again,”the doctor said,“Just continue(继续)taking the medicine I prescribed(开药方)for you when you came to see me last time.”
1.Why did the businessman say to the doctor,“Well, here I am again”?
[ ]
A.He had visited the doctor many times before.
B.It was his second visit to the doctor.
C.He wanted the doctor to think he had visited him before.
2.What did the doctor do for the businessman?
[ ]
A.He gave him a prescription.
B.He gave him some medicine.
C.He examined him.
D.Nothing.
[ ]
B.They were old friends.C.He was pleased with the high pay.
D.He was being polite to his patients.
4.From the story, we can see that the businessman was very ________.
[ ]
A.generous(慷慨)
B.mean(小气的)
C.kind
D.polite
5.Dr.Smith was ________ man.
[ ]
A.a stupid(笨的)
B.an expensive
C.a clever
D.both B and C
Dear Emma,
Are you free this afternoon? Can you bring(带来)these things to me? I am at school now. I need my shoes, T-shirt, English book, bag and pens. My shoes are white. They’re under the sofa. My English book and bag are on the desk. My pens are in the pencil-box(铅笔盒)and the pencil-box is in the drawer(抽屉). Thanks a lot.
Yours,
Sally
任务型阅读:根据短文内容,填空下列表格,每空一词。(10分)
| Sally is at 76 now. |
| Sally needs her shoes, 77 , English book, bag and pens. |
| Sally’s shoes are 78 the sofa. |
| Sally’s English book is on the 79 . |
| The letter is from 80 . |
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com