题目列表(包括答案和解析)
It ______ when I woke up this morning.
A. snowed B. has snowed C. was snowing D. is snowing
阅读文章,回答问题 (10分)
Someone once asked a successful businessman this question, “How have you achieved so much in your lifetime?”
He replied, “I have dreamt. I have turned my mind
free to imagine(想象) what I wanted to do. Then I have gone to
bed and thought about my dreams. (1)At ______ I dreamt about my dreams. And
when I woke up in the _______, I saw the way to make my drea
ms
real. While other people were saying, ‘You can’t do that, it
is impossible,’ I was well on my way to achieving what I wanted,” As
Woodrow Wilson, the 28th President of the U.S, said: “We grow great by dreams.
All big men are dreamers.”
They see things in the soft fog of a spring day, or in the red fire on a long winter’s evening. Some of us let these dreams die, but others feed, protect and look after them; keep them through bad days until they bring them to the sunshine and light. (2)It comes always to the people who sincerely hope that their dreams will come true.
So please, don’t let anyone steal you dreams, and remember this: “Sing your songs, dream your dreams, and hope your hope.”
1.在文中(1)处填入两个合适的单词:_________;_________
2.将文中(2)处划线句子译成汉语:
__________________________________________________________________
3.回答问题;What was Woodrow Wilson?
__________________________________________________________________
4.从文中找出与所给句子意思相同或相近的句子:
While others thought it impossible, I was getting ready to achieve it.
__________________________________________________________________
5.找出文章的主题句:
阅读上面的短文,然后判断正(T)误(F)。
Jane,
After I left Paris I spent two days in New York City and one day in Washington DC. I got to Miami, Florida on Nov. 13. The weather is wonderful here. This morning I went swimming and then slept on the beach. When I woke up, I found Jennifer Lopez—my favorite movie star! She was just on my right! I asked her to take a picture with me. You know, that was my dream. She agreed! I’m going to show you the picture.
Yours,
John
Dear Dad,
I got here after 18 hours on a train at last! It’s very cold here in Moscow. It’s white everywhere. This afternoon I went to have a look at the city. I got lost. I was glad I took Russian lessons in my university. They helped me a lot. A young girl showed me the way back to my hotel. I think I can finish my work here and go back home soon. I’m longing for the warm sunshine at home. See you soon.
Max
Dear Amy,
I arrived in Guilin yesterday. What a beautiful place! The people are kind here and I have some new friends. Guess who I met here! Tom, my high school classmate. How small the world is! He is working here as an English teacher at a middle school. He showed me around the city. I also went to his school. I bought a special bag made in Guilin for you and a silk tablecloth for Mom. Tomorrow evening I’m going to fly to Beijing.
Love,
Mafia
【小题1】Each of the three had a good time.
【小题2】Maria went to see her classmate in Guilin.
【小题3】It was warmer in Max’s hometown than in Moscow.
【小题4】Max came from Russia.
【小题5】John was very glad that his dream of going to the beach came true.
阅读下面短文,掌握大意,然后从A B C D四个选项中选出最佳选项
A little boy invited his mother to the teacher-parent meeting of his school. This would be the first that his classmates and teachers met his mother.she was a beautiful woman, there was a big scar(伤疤)on her right face. The boy never asked his mom why or how she got the scar. He didn’t want her to go to his school. However, his mother said she would go.
At the meeting, the boy was surprised to see other people having a good talk with his mother. But he felt for his mother’s face and sat in a chair his mother. Just then he heard a talk between his mother and his teacher.
“ did you get the scar on your face, Madam?” the teacher asked.
The mother said, “When my son was a baby, his room caught fire(火)one day. Everyone was scared(惊呆的)to get into his room, but I did. When I was running to his bed, something fell down and I put over my son trying to help him. The next morning, when I woke up, I found I was in the hospital. The doctor told me someone had sent us there.” She touched her right face, “I have never felt sorry about what I did for my son. You see, he is strong, and now.”
Hearing that, the little boy and ran to his mother with tears in his eyes. He put his around his mother and stayed with her for all day.
1.A. day B. week C. time D. year
2.A. But B. And C. Though D. Because
3.A. glad B. sorry C. excited D. tired
4.A. next to B. close to C. far from D. beside
5.A. Which B. How C. When D. Where
6.A. such B. as C. so D. too
7.A. we B. myself C. my D. mine
8.A. health B. healthy C. healthier D. healthily
9.A. saw B. thought C. left D. cried
10.A. hands B. arms C. legs D. feet
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com