A Mike sent for a doctor because his wife was ill.He called the doctor and made sure they would meet at five.He arrived at the doctor’s at twenty to five.He thought,“It’s a little bit earlier.I’ll wait for a moment.It’s good to keep the time. Then he stopped his car in front of the doctor’s.He looked around and saw a noisy square not far from here.He went there and sat down on chair to enjoy the last light of afternoon sun and make himself quiet.He saw some children playing and some women talking to each other happily. Suddenly he heard a girl crying.He came up to her and asked some questions.Then he knew she got lost.Mike tried to find out her address and took her home.The girl’s parents were thankful. Then Mike hurried to the doctor’s.The doctor said angrily when she saw him,“You are late.Why did you keep me waiting for twenty minutes? Mike said nothing but one word-“Sorry! 根据短文内容.选择正确答案 50.It’s good to keep the time.The word “keep in this sentence means .( ) A.保留 B.拥有 C.继续 D.遵守 答案:D 51.Mike went to the square to .( ) A.spend the time B.enjoy himself C.see the children and the women D.find the girl 答案:A 52.The girl cried because .( ) A.someone hit her B.she fell off the bike C.her parents were angry with her D.she couldn’t find her way home 答案:D 53.At last Mike got to the doctor’s at .( ) A.twenty to five B.twenty past five C.five o’clock D.forty past five 答案:B 54.According to the story,we know Mike was a .( ) A.busy man B.quiet man C.helpful man D.lucky man 答案:C 查看更多

 

题目列表(包括答案和解析)

Mike sent for a doctor because his wife was ill. He called the doctor and made sure they would meet at five. He arrived at the doctor’s at twenty to five. He thought, “It’s a little bit earlier. I’ll wait for a moment. It’s good to keep the time.”

Then he stopped his car in front of the doctor’s. He looked around and saw a noisy square not far from here. He went there and sat down on chair to enjoy the last light of afternoon sun and make himself quiet. He saw some children playing and some women talking to each other happily.

Suddenly he heard a girl crying. He came up to her and asked some questions. Then he knew she got lost. Mike tried to find out her address and took her home. The girl’s parents were thankful.

Then Mike hurried to the doctor’s. The doctor said angrily when she saw him, “You are late. Why did you keep me waiting for twenty minutes?” Mike said nothing but one word—“Sorry!”

根据短文内容, 选择正确答案填空(10)

1. It’s good to keep the time. The word “keep” in this sentence means      . 

A. 保留      B. 拥有      C. 继续       D. 遵守

2. Mike went to the square to      .                   

A. spend the time             B. enjoy himself

C. see the children and the women      D. find the girl

3. The girl cried because      .                     

A. someone hit her           B. she fell off the bike

C. her parents were angry with her      D. she couldn’t find her way home

4. At last Mike got to the doctor’s at________.                    

A. twenty to five             B. twenty past five

C. five o’clock              D. forty past five

5. According to the story, we know Mike was a     .          

A. busy man               B. quiet man

C. helpful man             D. lucky man

 

查看答案和解析>>


同步练习册答案